• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allahımmm valla masallah yılmadan gıdıyor kılolar:KK9:
Gitsin gitsin 😍
Normalde su 3 lt oluyo canım ama dün evde değildim ondan böyle oldu. Yine de dikkat ederm 😊

Ooof of off maşallah süpersinnnn
Teşekkürler canım , cumaya kadar korumaya çalışacağım 😊
Güncel kilo bildirimim

cuma:68,5
Pazartesi:68,3
Fark:-200

yaklaşık 2 aydır bu gruptayım, ilk defa haftaya 1 ile başlıyorum 🤣 inşallah + olmaz cuma günü
Sen de süpersin bu hafta biz mi birinci olalım :KK200:
Boyle Devam et canim. Cuma ya eksiyi korumaya bak ❤

Eveet cumaya kadar korumalıyım 😊

Sayfada geçmiş okurken az alınan karbonhidrata bile fazla denmiş mesela 4 yk bulgur pilavı bunun neresi çok? Vucudun azda olsa ihtiyacı yokmu karbonhidrata
Yediğin herşeyde zaten karbonhidrat var , faydalı karbonhidrat tabiki alınacak ama menüde genel olarak karb alımı varsa bulgur göze fazla gelir . Ben de bulgur pilavı yerim diyette yeri var diye düşünüyordum ancak sıklıkla olmamk şartıyla

Ah keşke ben de böyle kararlı olsam. 58 59 en güzel hissettiğim kilolar 🤩

Ben inanıyorum bu kiloları göreceğine canım
Kendini iyi his etdigin kiloya ulasmanı tavsiye ederim bence basara bilirsinde ben inaniyorum
Insallah canim bende ulasirim vaz gecmicem.
Ama en azinda 2 kilo versem bu 2 haftada cok iyi olucak kizenimin dugunu var, ondan sonra yavas yavas gitsede olur ama yeterki gitsin bu kilolar.

Umarım gider ya detox yapıyorum dün zaten kafayı yiyecektim 1 günde 1 kilo nasıl alınır... Yani 1 gün şaka gibi galiba âdetim geliyor bu da âdet öncesi şişkinlik
Hiç canını sıkma gider o 😊arada böyle anlamsız yükselişler oluyor

Back
X