- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Nazar değdi sanaselam canım, bende tam tersi:
cuma: 75.5
bugün: 76.2
Alemlerde 75 diyorduk senin için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazar değdi sanaselam canım, bende tam tersi:
Evet tamam yüksek ihtimalle ceza geliyorama olsundu cumaya eksi gelirdi
![]()
Nazar değdi sana
Alemlerde 75 diyorduk senin için?
Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşuzOyy ben nere gıdemsımdı sana neden makarna yedın desemmm dıyemıyom cunku bende baklava yedim
hade sen bana ceza ver ben sana
![]()
Cuma 71.3
Ptesi 72.9
Balayi etkisini tam gördüm.. cumaya insallah sabit olurum eksiye geçmek çok zor![]()
Günaydın hatunlar,
cuma: 71.0
Pazartesi : 71.4![]()
Gitsin gitsinAllahımmm valla masallah yılmadan gıdıyor kılolar![]()
Teşekkürler canım , cumaya kadar korumaya çalışacağımNormalde su 3 lt oluyo canım ama dün evde değildim ondan böyle oldu. Yine de dikkat ederm
Ooof of off maşallah süpersinnnn
Sen de süpersin bu hafta biz mi birinci olalımGüncel kilo bildirimim
cuma:68,5
Pazartesi:68,3
Fark:-200
yaklaşık 2 aydır bu gruptayım, ilk defa haftaya 1 ile başlıyoruminşallah + olmaz cuma günü
Boyle Devam et canim. Cuma ya eksiyi korumaya bak ❤
Yediğin herşeyde zaten karbonhidrat var , faydalı karbonhidrat tabiki alınacak ama menüde genel olarak karb alımı varsa bulgur göze fazla gelir . Ben de bulgur pilavı yerim diyette yeri var diye düşünüyordum ancak sıklıkla olmamk şartıylaSayfada geçmiş okurken az alınan karbonhidrata bile fazla denmiş mesela 4 yk bulgur pilavı bunun neresi çok? Vucudun azda olsa ihtiyacı yokmu karbonhidrata
Kendini iyi his etdigin kiloya ulasmanı tavsiye ederim bence basara bilirsinde ben inaniyorumAh keşke ben de böyle kararlı olsam. 58 59 en güzel hissettiğim kilolar
Ben inanıyorum bu kiloları göreceğine canım
Hiç canını sıkma gider oUmarım gider ya detox yapıyorum dün zaten kafayı yiyecektim 1 günde 1 kilo nasıl alınır... Yani 1 gün şaka gibi galiba âdetim geliyor bu da âdet öncesi şişkinlik
İnşallah geldikleri gibi gideceklerHiç canını sıkma gider oarada böyle anlamsız yükselişler oluyor
Cumaya gider canimselam canım, bende tam tersi:
Olur canim
Eşi olarak burdayım ama eşininde ondan kalır yok ahaha :)Hem noodle hemde Makarna. Ayrica konserve misir yenmis dün
Cok kotu kiz. Esin nerde senin :)
Cumaya gider canim
Olur canim