• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hatunlar nasılsınız?
Benim biraz başım ağrıyo ama iyiyim. Buralar soğuk, sabah 14 dereceydi manto giydim 😶 öğle yemeği koyamadım yanıma bakalım ne düşecek bahtıma.
Buralar o kadar sıcak ki sen mont diyince bir terleme hissettim 😬😬 hayal edemiyorum şu an oraları
Geçmiş olsun 🤗

50 yerımde koşma 10 mekı

ee napalım cancagzım 2 hafta var bu sefer eksı gelemezsek yuh bıze demi bel hareketlerı yapıcam ya bel ıncelmesı ıcın
Neye 2 hafta var canım? Ben geçen hafta birinci oldum kızıaaaaam :D :cool: bu hafta da dünden itibaren daha dikkatliyim inşallah gene güzel şeyler görürüm tartıda amin

Neye 2 hafta var canım? Ben geçen hafta birinci oldum kızıaaaaam :KK70: :cool: bu hafta da dünden itibaren daha dikkatliyim inşallah gene güzel şeyler görürüm tartıda amin
ınsallah bu hafta ben olurum bırıncı:63: bayram dıye cuma tartı bıldırmeyecez ya ıkı haftalık bıldırcez haftaya cuma onu dıyorum

Selam kızlar nasılsınız? Bu aralar pek uğrayabilecek gibi değilim, cuma günü yarışmayacak olmamız da benim için çok iyi oldu. Çünkü bugün emzirmeyi sonlandırmaya başladık. Bu saate kadar aşırı zorlamadı. İğrendirerek bıraktırma taraftarı değildim hiç ama peçete salça sürüp yapıştırdık . Görünce pis olmuş falan dedim. Ağlayıp kendini heder etmedi çok şükür. Kucağımda sallanarak uyudu. Gece de böyle olursa kendini üzmezse çok mutlu olcam. Ay çok duygusalım şuan en son sabah emdi. Dayanamayıp gece uykusunda emzirip bol bol ağlayarak vedalaşabilirim ama bunu bi tek burda söylerim ablama kalırsa öyle yapma bırakmaz diyo 🤭😂
Bende bırakma yi düşünüyordum, hatta gelif budan arkadaşlara soracaktim siz nasıl bırakırdınız diye?
Ama hastalandı şimdi 1 hafta daha bekliycem ama artik bırakması gerek.
Sanada kolay gelsin, bende cok duygusalım sanirim bu konuda çoğu kişi buraksada kurtulsam der ben oyle degilim.

Bu gunun menusu:
Kahvalti yok
Oglen: önde pratik olsun diye sosis haşladım yedim sonra gorumcem corba yapıp getirince 1 kasede corba ictim, yanınada 1 dilim ekmek.
Aksam: bu seferde kayın validem yaptı corba yine 1 kase ictim 1 dilim ekmek bile 1 dilim peynir.
Ara: havuç ve kavrulmamış yer fistig i.
Su: ictim baya ama saymadim 2 litre geçmiştir.
Spor hic yox

aydingelini aydingelini Milana firuze Milana firuze kolay gelsin kizlar.
Ben ise donunce kizim memeci olunca mecbur birakmistim emzirmeyi. Gitmeden sut sagip krese birakiyordum ama biberonu almiyordu.
Gece 10dk da bir uyanir emerdi. Ben zombi gibi ise gidince gun icinde biberona alistirdim bir sekilde gece de emzir veriyordum. 15aylikdi
Kolay oldu bizde. Eziyeti ben cektim :) sutum coktu ama mecburdum.

Ben yine Pazartesi su orucuna basladim bugun Öglene kdr Devam edebildim.
Cok istiyordum 5 gun ama Tansiyon dustu. Ki zaten dusuktur normalde de.
Tek ogun beslenme oldu bugun.

Su miktarini tamamlayinca yazacagim yine

Eklentiler

• AD08282B-A6D7-446C-A820-21CA51D63217.webp
    AD08282B-A6D7-446C-A820-21CA51D63217.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 3466BA60-A19B-4D46-BD35-A8AF540D15E8.webp
    3466BA60-A19B-4D46-BD35-A8AF540D15E8.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 19
Pazar da spor yapıldı kaptanım
Tamam canim not ettim bugun duzenleyecegim :)

Güncel kilom 72.1 kaptanım Yawrukush Yawrukush
Tamam canim not ettim :)

GUNAYDIN kızlar
hanı bır hareket var. ayakta zıpla yere şınav ceker gıbı yat kalk zıpla adı ne bunun :KK53:
Hareketin ismi burpees canim :)

Selam kızlar nasılsınız? Bu aralar pek uğrayabilecek gibi değilim, cuma günü yarışmayacak olmamız da benim için çok iyi oldu. Çünkü bugün emzirmeyi sonlandırmaya başladık. Bu saate kadar aşırı zorlamadı. İğrendirerek bıraktırma taraftarı değildim hiç ama peçete salça sürüp yapıştırdık . Görünce pis olmuş falan dedim. Ağlayıp kendini heder etmedi çok şükür. Kucağımda sallanarak uyudu. Gece de böyle olursa kendini üzmezse çok mutlu olcam. Ay çok duygusalım şuan en son sabah emdi. Dayanamayıp gece uykusunda emzirip bol bol ağlayarak vedalaşabilirim ama bunu bi tek burda söylerim ablama kalırsa öyle yapma bırakmaz diyo 🤭😂
Kolaylikla anne sutunu birakirsiniz umarim kuzum :)

Günaydın hatunlar nasılsınız?
Benim biraz başım ağrıyo ama iyiyim. Buralar soğuk, sabah 14 dereceydi manto giydim 😶 öğle yemeği koyamadım yanıma bakalım ne düşecek bahtıma.
Gecmis olsn nasil oldun pestocum?
Soguk mu oralar o kadar.
Burasida 20derece civari..

Sessizlik var topikte kimler neler yapıyor :cool:
Canim nasilsin, her sey yolunda mi , calisiyor musun, ise dondun mu?

Bide ateşim var kızlarda aynı durumda.
Ama ne ise ki buralarda korona yok ta içim rahat, sadice soğuk algınlığı.
Canim aman dikkat ,c , e vitamini takviyesi alin.
Cocuklara da vitamin ver kuzum.
Takipte ol butun belirtilerinizi, acil sifalar hepinize..

Bu gunun menusu:
Kahvalti yok
Oglen: önde pratik olsun diye sosis haşladım yedim sonra gorumcem corba yapıp getirince 1 kasede corba ictim, yanınada 1 dilim ekmek.
Aksam: bu seferde kayın validem yaptı corba yine 1 kase ictim 1 dilim ekmek bile 1 dilim peynir.
Ara: havuç ve kavrulmamış yer fistig i.
Su: ictim baya ama saymadim 2 litre geçmiştir.
Spor hic yox
Sagolsun gorumcen kayinvaliden destek olmuslar, ne iyi yapmislar, acil sifalar gulum..

aydingelini aydingelini Milana firuze Milana firuze kolay gelsin kizlar.
Ben ise donunce kizim memeci olunca mecbur birakmistim emzirmeyi. Gitmeden sut sagip krese birakiyordum ama biberonu almiyordu.
Gece 10dk da bir uyanir emerdi. Ben zombi gibi ise gidince gun icinde biberona alistirdim bir sekilde gece de emzir veriyordum. 15aylikdi
Kolay oldu bizde. Eziyeti ben cektim :) sutum coktu ama mecburdum.

Ben yine Pazartesi su orucuna basladim bugun Öglene kdr Devam edebildim.
Cok istiyordum 5 gun ama Tansiyon dustu. Ki zaten dusuktur normalde de.
Tek ogun beslenme oldu bugun.

Su miktarini tamamlayinca yazacagim yine
Gecmis olsun caim simdi nasil tansiyonun?
Iyi misin?

Menü paylaşmaya geldim :) sabahki mercimek kreplerinin içinde lor var.
Akşam yemeğim fazla geldi.
bitirdim ama bitinceye kadar ben de bittim.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne ciseak77 ciseak77
Canim su ve sporunuda yaz olur mu , not alip tabloya isliyorum.
Menun guzel afiyet olsun Janecim :)

Selam ozgecigin
Bizde bayram hazirligi yok :KK53:
Bayram temizligi diye bisey bile yok. Cuma is cikisi anneme gidecegim okadar
Bizim burada da oyle canim, ben ustun koru temizligimi yapiyorum.
Birde cuma gunune biraz hazirlik yapacagim yiyecek anlaminda ,ev ahalisinin sevdigi seyler.
Yoksa burada da bayrami hiic hissetmiyoruz.
Houston'da iken kurban kesilen ciftlikler vardi gidip kesebiliyorduk, burada bilmiyoruz, varsada bulamadik.
Bizde kurban parasini bagisliyoruz , insallah ihtiyac yerlerine gidiyordur..
Sen nasilsin canim ,nasil oldun?

Son düzenleme:
Back
X