• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sdıafjadsıofkjasdsaj TAM olarak öyle oldu. düzgün yemek yiyecek yer de bulamadık artık akşamın 10'u oldu, ya pizza yiyecektim ya bunu. kötünün iyisi diyelim. yanındaki bira içerken zero içmek de biraz tabi şeyoldu skadjf. çok teşekkür ederim, çok sağol. bugün neredeyse hareket etmedim, şu 2 gün masabaşı iş hallediş... sen nasılsın, nasıl geçiyor günün :-)
Cuma y da cumartesi oduluyle eslik edersin sevgiliye :)
Bende iyiym canim, kahvalti masasina oturuyoruz esimle.
Oturmadan bir bakayim size dedim :)

Canim ellerine saglik :)

Iyi olmana sevindim pestocum :)

Canim kolay gelsin, bayraminiz cok keyifli gecsin. :KK200:

Canim guzel birgun olmus, sadece meyve suyu yerine 1 porsiyon meyvenin kendisini yemeyi tercih et.
Meyve sulari, meyvelerin posalari alinmis, sekerli sular malesef..

2 gun odul be ya, 2 gun yiyeceguuuuk sonra diyete devam :)
Nasilsin canim?

Nasilsin canim, egzersiz yaptin mi du hic?

Canim benim iyiyim sen nasilsin?
Fotografin cok guzel, neler pisiriyorsun, ellerin dert gormesin :)
Yapmamıştım.

İyi akşamlar kızlar. Biraz karışık bir menüyle geldim. 6 buçukta kalktım hastaneye gittik geldik falan derken böyle oldu.

07.00: bir parça ekmek( yarım dilimden az) bir parça kaşar
09.00: kek, meyvesuyu.
12.00: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, salatalık, domates, bir yk fındık krema
16.00: kavun
19.00: üç kaşık müsli, bir kase yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor: 10 dakika cardio
MotivatedAlready MotivatedAlready

İyi akşamlar kızlar. Biraz karışık bir menüyle geldim. 6 buçukta kalktım hastaneye gittik geldik falan derken böyle oldu.

07.00: bir parça ekmek( yarım dilimden az) bir parça kaşar
09.00: kek, meyvesuyu.
12.00: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, salatalık, domates, bir yk fındık krema
16.00: kavun
19.00: üç kaşık müsli, bir kase yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor: 10 dakika cardio
MotivatedAlready MotivatedAlready
Hastanede olmana ragmen gunu iyi kurtarmissin canim.
Nasilsin , tahlil vs icin mi gittin hastaneye.
Yarin 10 dk yuruyus yaparmisin kek ve meyve suyu icin :)

Selamlar bayram hazırlığı dün yorgunluktan yazamadım menüm:

sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase domates çorbası
4 yk zeytinyağlı kabak

Ara
1 ceviz
1 fındık

Akşam
1 p fırında sebzeli kıyma
1 kase yoğurt

su:2 lt
Spor: 200 puan dışarıda işlerim vardı bol yürüdüm 😄

Yawrukush Yawrukush @Ceydos @aydingelini
beğendim menüyü, dengeliyim mutluyum, eksiden umutluyum diye bağırıyor :KK39:
Dün bunu yaptım 😊

Hatunun karın kaslarını görünce otomatik bi yorgunluk çöktü bana 🤣
Bugun ne yiyecegimi bilmiyorum o_O
Ac da degilim pek.
Menuleriniz de neler var?
Bugün eşimin doğum günü sebebiyle çoook tehlikeli sularda yüzdüm ben. Ama gene de açım 😶
Eki Görüntüle 2669144

ay bak tam şurdaki 3.ydüm ben, tam. üst göbek indi aşağısı ilk günkü gibi <3
Ya bu çizimler çok acımasız değil mi yaa sinirimi bozdular 🤣
ben doğum da yapmadım hatta ergenlikten beridir böyle benim. dediğim gibi herhalde yanlış giyinmekten ya. dar çamaşır giymekten yanlarım da hafif içe göçüktür mesela. düzgün bedenime göre giyinmeyi daha yeni ynei öğreniyorum.

hoplaya zıplaya heralde bilmiyorum ki ya. tavaya yapışan yağ kadar inatçı bendeki yağlar da.
Peki gitmesini istemediğimiz ama eriyen bölgelerimize ne yapacağız doktor.. bakarken ardındaaağnnn gitme kaaal diyemedim :cry::KK53:
Ben örtülü olduğumdan bikini derdim yok allahtan 😂
Ama benin göbek bikinilik değil hiç
Bacaklar çok düzgünleşti
Ama göbekte hiç hareketlenme yok
Düzgün bacak mı ... en sevdiğim. Benim ne var ne yok basenlere yığılıyor. Deli gibi Zayıflasam 70 60 150 oluHoppa
Bugünkü menüm :)
Sabah protein akşam sebze ağırlıklı
Kurbana kadar akşamları sebze yemek istedim
Bayramda komple et yiyeceğim 😋
Yawrukush Yawrukush
ciseak77 ciseak77
Akşam yemeğin ne kadar huzurlu görünüyor :KK5:
Bu sabah uyandim posta kutusuna gittim kizlar ,icinde Houston'dan bir arkadasimdan paket gelmis.
Actim icinde bir kitap dedim harika, Houstondayken kitap takas ederdik ama buraya gelince ben marum kalmistim.
Neyse cok sevindim, kitabi bir actim icinde bir not ve kelebekler ucusan bir kolye..
Bikac gun sonra dogum gunum, arkadasim bana harika bir jest yapmis, sabah sabah havalara uctum, agladim da tabi...
Arkadaslar iyi ki varlar... :KK200: :dua:

Eki Görüntüle 2669364 Eki Görüntüle 2669361
Eki Görüntüle 2669358
Yaaa böyle beklenmedik hediyeler, notlar insana ne kadar dokunuyor. Mutlu olmana sevindim, ojeleri ayrıca beğendim :)

Canim kilonda hata mi yapmisim, anlayamadim bu mesaji , kusuruma bakma..
Yok canım hata degıl. Guncel kılo paylasırken etıketlemedım senı unuttum
Ilk sayfaya baktım 63.9 yazıyor 2 hafta oncekı kılom heralde etıketlemedıgim ıcın guncellenmedı dıye dusundum ce etıketledım😂

Bende bugun yedıklerımı yazayım

Saat 08:30__3 dılım peynır 11 zeytın bır dılım ekmek

Saat 11:00__sütlü kahve 1 parca çıkolata

Saat 13:00__10 badem

Saat 16:00__3 dılım peynır ve cubuk kraker

Saat 19:00 borulce salatası

Saat 20:00 3 dılım karpuz

Şuanda çay içiyorum ☕

su 2 lt
Spor daha yapmadım yapacagımm ınsallah
pesto26 pesto26

Bugün çok çılgın şeyler yapcaz çok süper olcak diye ikimiz de öğleden sonra izin aldık. Eve geldiğimde park yeri bulamadım, dolan dolan vakit gecikti. eş kişisi iş yeri problemleri sebebiyle sönmüş balon ruh halindeydi. dışardan söyleyip youtube izlerken bulduk kendimizi 😶 bu da yetmedi gittim üstüne bi posta uyudum şimdi de o uyuyor. Onun doğum günüymüş, o bugün böyle mutlu olacakmış falan filan.. aşırı mayışık hissediyorum 😶

Son düzenleme:
beğendim menüyü, dengeliyim mutluyum, eksiden umutluyum diye bağırıyor :KK39:

Hatunun karın kaslarını görünce otomatik bi yorgunluk çöktü bana 🤣

Bugün eşimin doğum günü sebebiyle çoook tehlikeli sularda yüzdüm ben. Ama gene de açım 😶

Ya bu çizimler çok acımasız değil mi yaa sinirimi bozdular 🤣

Peki gitmesini istemediğimiz ama eriyen bölgelerimize ne yapacağız doktor.. bakarken ardındaaağnnn gitme kaaal diyemedim :cry::KK53:

Düzgün bacak mı ... en sevdiğim. Benim ne var ne yok basenlere yığılıyor. Deli gibi Zayıflasam 70 60 150 oluHoppa

Akşam yemeğin ne kadar huzurlu görünüyor :KK5:

Yaaa böyle beklenmedik hediyeler, notlar insana ne kadar dokunuyor. Mutlu olmana sevindim, ojeleri ayrıca beğendim :)
Canim 1.lik yazini okudum cok begendim, son mesajda seabahar editorumuz sana cok tatli bir mesaj yazmis , gormediysen diye yazmak istedim. :KK200:

Bende bugun yedıklerımı yazayım

Saat 08:30__3 dılım peynır 11 zeytın bır dılım ekmek

Saat 11:00__sütlü kahve 1 parca çıkolata

Saat 13:00__10 badem

Saat 16:00__3 dılım peynır ve cubuk kraker

Saat 19:00 borulce salatası

Saat 20:00 3 dılım karpuz

Şuanda çay içiyorum ☕

su 2 lt
Spor daha yapmadım yapacagımm ınsallah
pesto26 pesto26
Ben beğendim beybisi ama çok sık aralıklı geldi. Bi de çubuk kraker ne kadar merak ettim:KK55: afiyet olsun, sporunu bekliyorum 🍀🎈

Yok canım hata degıl. Guncel kılo paylasırken etıketlemedım senı unuttum
Ilk sayfaya baktım 63.9 yazıyor 2 hafta oncekı kılom heralde etıketlemedıgim ıcın guncellenmedı dıye dusundum ce etıketledım😂
Canim evet ceydos olmadigi icin, ilk sayfadaki daralma tablosunu guncellememistik, ben bu hafta guncelleyeyim onu ,hatirlattigin iyi oldu :)

Bugün çok çılgın şeyler yapcaz çok süper olcak diye ikimizde öğleden sonra izin aldık. Eve geldiğimde park yeri bulamadım, dolan dolan vakit gecikti. eş kişisi iş yeri problemleri sebebiyle sönmüş balon ruh halindeydi. dışardan söyleyip youtube izlerken bulduk kendimizi 😶 bu da yetmedi gittim üstüne bi posta uyudum şimdi de o uyuyor. Onun doğum günüymüş, o bugün böyle mutlu olacakmış falan filan.. aşırı mayışık hissediyorum 😶
Esinin dogum gunu kutlu olsun, birlikte cok guzel yillariniz, omrunuz olsun..
Nasil mutluysaniz oyle takilmak en guzeli..:KK36:

Back
X