• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi yapmışsın ben zebellah eliptik bisikletimi boyutu sebebiyle sattım ama çok özlüyorum. Halen şüşkolu olsam da bacaklarımın şeklini kesinlikle değiştirdi

ben de hocama sordum eliptik al dedi ama alsam binmem biliyorum kendimi. ben öyle ohh oturcam bisiklete, 1-2 bölüm friends izlerken tın tın çevircem pedalları, kendimi kandırcam öyle, anca...

Buralar çok sessiz :)
Menümü paylaşayım
Sabahki o eciş bücüş şey nohut unundan krep olmaya çalışan bir arkadaş, tavaya yapıştı 🙄 ama çok lezzetli ve doyurucuydu.
Arada bir kupa sütlü yeşil çay içtim.
Spor yok, bayram boyunca da olmaz muhtemelen
Su 3 lt
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne ciseak77 ciseak77
Afiyet olsun. Nasıl bu kadar güzel ve sağlıklı beslenebiliyorsun,hayret ediyorum doğrusu.

Afiyet olsun. Nasıl bu kadar güzel ve sağlıklı beslenebiliyorsun,hayret ediyorum doğrusu.
Teşekkür ederim 😊 2 aydır bununla uğraşıyorum, kilo verme sürecimi uzatmak da istemiyorum.
Bir de kendimi iyi hissediyorum böyle beslendiğimde.

🌸🎉Bebeğim ben bu şarkıyı neden çıkaramadım yoksa inanılmaz müzikal hücrelerim eskiyor muydu neler oluyordu böyle. Ah geceler sensiz geceler kabus gibi diye devam eden güzide seda sayan parçası mı diye düşündüm ama yok ı ıh. Neden bulamadım nedeeeğnnn 😢
😁 ezhel-geceler
Sizin oralara daha ulaşmamış olabiluuur 🙈 yoksa senin müzikal hücrelerin hâlâ züper züper
:KK9:

Kilo bildirim
Geçen cuma : 57
Kilom : 54.4
Fark ; 2.6
Yüzde ; % 4

Eklentiler

• IMG_20200731_111222_1.webp
    IMG_20200731_111222_1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 21
Arrietty_ Arrietty_ bugün ölçülerimizi alıyoruz dimi? Güncelleme günüydü.
B barga

uu tam vaktinde söyledin, benim de aklıma gelmişti ama bayran seyran kimse uğraşmaz herhalde demiştim. ben yazayım yine de birazdan ölçüp.

tartı için fotoğraf istiyor muyuz bugün bi de? uyanınca tartıldım, wc'ye çıkmamıştım ama 74.8 idi, geçen hafta: 75.4, fark 600. fotoğraf gerekiyorsa uygulamadaki görüntüyü atayım, şimdi su içtiğim için aynı kiloyu tekrar yakalayamam sdklajf. Birgaripanne Birgaripanne

herkese iyi bayramlar

Back
X