• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gönlüm razı olmadı, boyumu uzatamam ama kilomu değiştirebilirim dedim 🤣 şaka bi tarafa bugün gene cozuttuğum için sesim çıkmıyo, al beni yar götür götür buralardaaağn bıktım artık hep aynı vaaaoluşlardaağn (kilodan dötten göbekten 😢) kopuyorum diyetten 😢
Diren pestoo diren
Altı üstü 5 kiloya yakın var yediklerini düşün geçmişte zaten yiyeceğin kadar yemişsin taşlarını biliyorsun ve onlar da bir yere kaçmıyorlar hepsi sıraya girmiş senin kilo vermeni bekliyorlar 😍 çok bekletme onları 😁 ama sırayla tabi hepsini de bir anda gömme yani 🙄
Ben de bıktım artık bu yağların varoluş sancılarından 😣
Keşke dilleri olsa da biraz felsefik takılsak onlarla 🙈🙈

Guzel birgun olmus canim, nasilsin, neler yaptin :)

Sabah kahvaltisi olmamis Tansucum ama aksam yememissin hicbir sey telafi etmissin oyle, nasildi gunun canim?
Yorucu geciyor kaptanim nasil olsun
Kizlar hafta sonu ispanak ve cilek ektim bekliyorum heyecanla fideleri..
Bu haftada limon ve portakal ekecegim.
Yine bir bahce fotosu paylasip sizi bezdiririm bu hafta :))))
Bir solen daha mi yasatacaksin bize 😂😂
Ben 93 luyum canim aramiz da ay olmali 😂
Olsun yine de basarili

Kizlar bunlardan denicem cunku tatli ihtiyaci duyuyorum bir kac gundur dun dayanamadim cicibebe yedim diger zamanlarda maden suyu iciyorum kesmezse sari kola iciyordum ama dayanilacak bir sekilde deilim su an onerilerinizi bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-04-09-53-58.webp
    Screenshot_2020-08-04-09-53-58.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2020-08-04-09-51-54.webp
    Screenshot_2020-08-04-09-51-54.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2020-08-04-09-51-15.webp
    Screenshot_2020-08-04-09-51-15.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2020-08-04-09-44-24.webp
    Screenshot_2020-08-04-09-44-24.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar bunlardan denicem cunku tatli ihtiyaci duyuyorum bir kac gundur dun dayanamadim cicibebe yedim diger zamanlarda maden suyu iciyorum kesmezse sari kola iciyordum ama dayanilacak bir sekilde deilim su an onerilerinizi bekliyorum
Ben de sana fıstık ezmeli kurabiye önereyim madem, hazırlaması da kolay, içine tarçın da eklemiştim ben o baya kesiyor tatlı isteğini

Herkese günaydın 😊 nihayet gelebildim kızlar coooooook ozledim burayı,hepinizi. İki üç haftalığına izne çıkmıştım kiiiii iki ay olacak neredeyse 😄 taşındık biz o yüzden gelemedim aman çok zormuş kızlar ilk defa taşındık offfff. Tabi bu süreçte hiiic dikkat edemedim en son 66.3 ile izne ayrilmistim güncel kilom ise 67.7 😥 bir iki hafta içinde listeye girerim inşallah ☺ eeeee sizler nasılsınız bakiim ne var ne yok ☺

Diren pestoo diren
Altı üstü 5 kiloya yakın var yediklerini düşün geçmişte zaten yiyeceğin kadar yemişsin taşlarını biliyorsun ve onlar da bir yere kaçmıyorlar hepsi sıraya girmiş senin kilo vermeni bekliyorlar 😍 çok bekletme onları 😁 ama sırayla tabi hepsini de bir anda gömme yani 🙄
Ben de bıktım artık bu yağların varoluş sancılarından 😣
Keşke dilleri olsa da biraz felsefik takılsak onlarla 🙈🙈
Valla bu vücudun dili olsa bana iyi bi giydirir sonra belki barışırız 🤣 haklısın beybilim, genelde hep 70.5 u görüp sonra cozuturum, bu sefer devam etmek istiyorum. Bugün ‘pişman oldum metabolizmam, beni affet🥺’ menüsüyle gelicem 🤣

Valla bu vücudun dili olsa bana iyi bi giydirir sonra belki barışırız 🤣 haklısın beybilim, genelde hep 70.5 u görüp sonra cozuturum, bu sefer devam etmek istiyorum. Bugün ‘pişman oldum metabolizmam, beni affet🥺’ menüsüyle gelicem 🤣
Ay yorumu okuyunca kendime hem güldüm hem kızdım, 70.5 da adriana lima oluyormuş gibi 🤣🤣

Ahahhahah🤣
Ben de hep 73 ü görüp cozutuyordum valla 😁 sonra düzeliyor ama
Akşama sağlıklı menüler geliyor demek 😋

Kizlar ben s yi birakma karari aldim o yuzden bu tatli krizlerim hazir kilo veriyorken birakayim dedim
Ama soyle birsey var wc ye cikamadim hala

şeker krizi denilince beynimde tarçın da tarçın diye bir ses yankılanıyor. Önerildiğine eminim.
bir de s yi bıraktığın için gelebilecek abur cubur isteklerine çiğ brokoli öneririm. Kola isteyen çocuğa evde karpuz var demek gibi oldu neyse 😬 tuz Döküp kıtır kıtır yersen oyalar en azından

Back
X