• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

burada günü gününe paylaştığım her şey programım oluyor aslında. mesela 2 bitter çikolata yerken bile soruyorum hocama, ye demişse yiyorum. buraya attığım her fotoğraf veya raporu ona da atıyorum. şimdiye kadarki tüm sporlar ve yemekler programımdı zaten özetle :-)

bugünü paylaşim:

Eki Görüntüle 2671600 Eki Görüntüle 2671601 Eki Görüntüle 2671602

su: 2 lt
spor: 1 saat dumbell ile egzersiz
Cok guzel birgun olmus Baharcim, nasilsin, okul durumlarin nasil canim?

İyi akşamlar kızlar
07.15: 3 kaşık bulgur gevreği, yarım bardak süt
13.00: 3 kaşık bulgur pilavı, 4-5 yk kadar etli sebze yemeği, bir kaşık irmik helvası ( dışarda yedim)
19.30: bir kase yoğurt, 3 kaşık sebze yemeği
21.30: karpuz

Su: 2,5 litre
Spor yok
MotivatedAlready MotivatedAlready

İyi akşamlar kızlar
07.15: 3 kaşık bulgur gevreği, yarım bardak süt
13.00: 3 kaşık bulgur pilavı, 4-5 yk kadar etli sebze yemeği, bir kaşık irmik helvası ( dışarda yedim)
19.30: bir kase yoğurt, 3 kaşık sebze yemeği
21.30: karpuz

Su: 2,5 litre
Spor yok
MotivatedAlready MotivatedAlready
Canim nasil oldun, rahatsizim demissin spordan muaf tutuyorum seni..
Menun guzel irmik helvasi 1 kasik oldugu , karpuzunda cok olmadigini dusunerek..:)

Esim Ankarada guzel bir sirkette calisiyordu, bende muzmin ogrenciydim :)
Biz o Ankaradayken tanistik, kendisi kuzenimin is yerinden arkadasiymis..
Bir gun karsilastik kuzenimle, esimde yanindaydi oyle tanismis olduk.
Sonra gorusmek istedi , boylelikle basladik.
Ama ilk karsilasmamiz cok efsunluydu , annemde yanimdaydi, o bana bakakalmisti, ben ona..
Sonra bir daha nerde gorecegiz birbirimizi dedim, kuzenimin facesine baktim buldum esimi hatta ama sonra ustunde durmadim.
Sonra kuzenimin annesinden telefon geldi, dedi boyle biriyle karsilasmis Ozge, gorusmek istiyormus delikanli, bizim Mehmet kefilmis arkadasina ne diyorsunuz diye anneme sordu.O gunu, o telefon konusmasini hic unutmam.. :)
Sonra esim istifa etti isinden, Houstonda doktora programi buldu , dedi ki gitme dersen kalirim..
Hatta gizli gizli bizimkilerlede bulusup konusmus, gitmeyeyim diye..
Hem bizimkiler (ogrenci oldugum icin ailem istemiyordu ciddi bir seyler) , hem ben git demisiz birbirimizden habersiz sonra yillar gecince ogrendim bunu..
Ona git dedim, gitmese icinde kalacakti hayat boyu ama ona git derken bir yanim yikildi..
Bir daha olmaz bu is, uzaktan devam ettiremeyiz dedim.
Hatta son hafta kala gitmesine dedi ki yildirim nikahi kiyalim sende gel , oylede deli dolu biridir:)
Bu arada benden 8 yas buyuk sormussun atlamayayim..
Sonra o agustos ayinda gitti abdye, biz neredeyse hasta olacaktik ayriliktan, kisin geldi yuzuk taktik ama 2 ailede ,ikimizde ogrenciyiz diye hic istemiyor ciddiyete binmesini..
Cok sorunlar yasadik o sebeple...
Sonra dedik ya evlenecegiz, ya da boyle ayri ayri hasta olup gidecegiz :)
Dedik evlenelim, tabi herkes ayaga kalkti :))
Neyse zor kisimlarini atlayayim, yazin geldi nikahimiz kiyildi once, 2. sinifi bitirdim ben, sonrada 2 hafta sonra kina-dugun..
Okulun son 2 yilini 3 ay Houstonda, 3 ay Ankarada gecirerek bitirdim, mezun oldum.
Benimle ayni sene 10 yil once oda doktorasini bitirdi.
Bu arada bu ogrencilik yillarimizda cook maddi sIkintilar cektik , cunku turk lirasi-dolar arasinda ucurumlar var biliyorsunuz..
Velhasili mezun olduk o okumaya devam etti, sonra is hayatina atildi , bende Akin dogana kadar birebir kendi isim olmasada degisik bir kac iste calistim.
Akin dogdu, ondan 3bucuk yil sonra Aras, derken ikimizde yaslandik ama iyi ki ayrilmamis evlenmisiz.
Cok zorlandik ama onlarin hepsi bize bir cok sey katti, egitti bizi..
Fakat cocuklarim sorsa mesela , karsi cikmayacak olmakla beraber, okullarini bitirip oyle bir duzen kurmalarini tavsiye ederim..
Iste boyle bir hikaye, hala yazmasi zevkli geliyor :))
Çok romantik 🥰
Allah ayırmasın sizi özge

Canim nasil oldun, rahatsizim demissin spordan muaf tutuyorum seni..
Menun guzel irmik helvasi 1 kasik oldugu , karpuzunda cok olmadigini dusunerek..:)
Canm hastaneye gidip gelecem ayrıntı vermeyeyim😊şuan iyiyim çok şükür 😊

Sabah
Tarçınlı muzlu sütlü yulaf

Akşam
Burası çok karışık, dışarıdan söyledim hani şu karışık ızgara tabakları var ya büyük içinde her tür ızgara var, tek kişilik olanından söyledim kardeşimle birlikte yedim, yarısını yedim. Izgaraya ek fındık lahmacun vardı onun da yarısını yedim.
3 çatal meyhane pilavı 1 çatal pirinç pilavı

Su: 2,2L
Spor: 1 saat yürüyüş

Detaylar detaylar... 😬😬
Melek Ada Melek Ada çok geçmiş olsun 😊

Menun guzel canim, suyunu biraz arttir, boynun icinde cok gecmis olsun, simdi nasilsin?
Bugun daha ıyı boynum yattıgım yerden yapacagım bılac hareket 😀 tesekkür ederım 😍
burada günü gününe paylaştığım her şey programım oluyor aslında. mesela 2 bitter çikolata yerken bile soruyorum hocama, ye demişse yiyorum. buraya attığım her fotoğraf veya raporu ona da atıyorum. şimdiye kadarki tüm sporlar ve yemekler programımdı zaten özetle :-)

bugünü paylaşim:

Eki Görüntüle 2671600 Eki Görüntüle 2671601 Eki Görüntüle 2671602

su: 2 lt
spor: 1 saat dumbell ile egzersiz
Yaa evet senın menülerin cok guzel oluyor genelde ve kılo vermende cok ıyı ☺️

Saat 08:30 2 dılım peynır zeytın ceyrek sımıt

Ara turk kahvesi 5 badem

Saat 13:00 bır bardak mantar corbası

Saat 14:30 bır dılım peynır çay( içim kıyıldı)

Ara sütlü kahve

Aksam 19:00 kuzu şiş 2 dılım lavas ıle( dışarda yemek durumunda kaldım)

Su 2 lt

Spor yapınca ekleyecegım
pesto26 pesto26

Ben geldim eve şimdi vücut yorgunluğu geçiyor da şu kafa yorgunluğu denen illet hep senle ..
Yine bir sürü vaka yine bir sürü .. Bitmeyecek diyorum artık inancım tükendiği gibi kimseye bir faydamızın da olduğunu düşünmüyorum. Biz karantinaya alsak, tedavi başlasak ne olacak değişen bir şey yok herkes yine tatillerde, düğünlerde..
Kendi düğünümü yapmadım ben kimseye zarar gelmesin diye ama kimse kimseyi düşünmez olmuş.. Bir nöbet daha böyle bitti kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum artık.

Canım tatildeydim tartılamadım yarın yazayım 👍
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
:KK36:

@aydingelini , esmeriiim esmeriiim , @L O L , @Milana firuze , bnnu bnnu , Melek Ada Melek Ada , pesto26 pesto26 , JaneRizzoli JaneRizzoli menulerinizi bekliyorum kizlar...:duduk:
:duduk:SIKIYONETIM DUYURUSU:duduk:

Citir arkadaslarim bayrami geride biraktik, menulerimizi hepimiz az ya da cok bozduk ama artik toparlanma zamanimiz geldi de gecti..
Menuler cok az kisi tarafindan yaziliyor, takima aktif katilim bayramda hepimizde azaldi ama artik normale donme zamani, cuma gunu yarisma oldugunu unutmayalim!!!
Bugun itibariyle duzenli menu paylasimlarimiza, egzersizlerimize, yeterince su icmeye dikkat ediyor, yarisma ve kilo verme ruhumuza geri donuyoruz.

Gununuz guzel gecsin.:KK36:

selamlar özgecim döndük biz, yarından itibaren sıkıyönetime tekrar geçiyorum. Bayram menülerimde hep salata ve ızgara tercih ettim bol yürüdüm , kaçamak olatak bayram boyunca toplam 1 kare dilim muhallebi, yolda gidiş ve gelişte sucuklu ekmek yedim(afyon üzeri gittik malum 😄 )
Bir de ben bugün aç karnına baya yaş incir yedim midem bozuldu yemek de yoktu tutsun diye makarna yedim bayramda verdiğim kiloları almamışımdır umarım 🤨
Sizin nasıl geçti bayram 🥰

Kahvaltı
2 etimek
1kk ezine peynir

Öğlen
2 erik
10 tane üzüm

Akşam
1p kazan kebabı
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Su 2 buçuk
30 squat ceza yapildi
Hyperborea17 Hyperborea17
Sabah
1 dilim domates
1 dilim peynir
Öğle
Ayran çorbası,şeftali
Akşam
Et sote
Su:3 lt
Spor:2 saat antremandaydım,5 kaşık dondurma yedim. Bunun için 100 zıplama,30 squat yaptım

C8859F65-F585-4028-9F9A-FB4C485954B0.webp
13.30 yukardaki. O yuvarlar tavukların 3 tanesini yemedim. + 250 mş ayran

20.00
2 parça avuç içi kadar tavuk yarım lavaş artı bunlar 14FD4ACB-B476-4EE1-9205-C3835427F9CB.webp

çoook şiş ve huysuz olduğum bir gündü. Hem yedim hem pişman oldum.

su:1.5 1 saat kadar yürüyüş🧐
Yawrukush Yawrukush esmeriiim esmeriiim

Eklentiler

• B8740E35-CBC9-4958-AF6B-C375CD06155C.webp
    B8740E35-CBC9-4958-AF6B-C375CD06155C.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 29
Nevresim takımı tek kişilik+1 tane minik yastık da kullanıyor kayinvaldem.
2 takım istedi bende yaptım
Gorumcemin emrivaki elbisesi 😩 çok renkli bir kumaş olduğundan modeli pek anlaşılmıyor. Ustu kuplu klos etekli klasik elbise . Bu arada benden zayıf olduğunu idda ediyordu. Ama elbise bana da oldu üstelik onun basenleri benden baya fazla o yüzden hep klos giyiyor 🙊😂
Kilolu bolgesini kapatiyor iste 😂😂
Kayinvaldem istemeden yaptigimda oluyor yada artik bana bırakmıyor hemen istiyor zaten 🤣 ona gönlümle yapıyorum da.
Bana da yap diye diretip üzerine yikanlara dikerken baya soyleniyorum. Evde dikiş dikmek çok hoşuma gitmiyor. Atölyede daha kolayıma geliyor
Bende terzinin yanindaki iken cabuk yapiyorumda evde biraz sıkıntılı
Dogru ev ortaminda yeterli gerecin bile yoktur belki..
Yinede iyilik yap denize at, ananemin bir lafi vardir, ilmimin sadakasini veriyorum de yap kizim der.
Aynen o hesap canim.. :KK200:
Guzel soz hayat felsefem olmali arkadasimin durumu yok sadece malzeme al diyorum oyle dikerim kabul etmiyor
Bende anannen gibi düşünüyorum. Mesleğimin elimin sadakası olsun diyorum.
Bir tane aile dostumuzun kızına kardeşinin düğünü için tuvalet dikecem bu ara
O paylaşırım yine sizle 🙄
Mutlaka paylas bana da ornek olur😊😊
Esim Ankarada guzel bir sirkette calisiyordu, bende muzmin ogrenciydim :)
Biz o Ankaradayken tanistik, kendisi kuzenimin is yerinden arkadasiymis..
Bir gun karsilastik kuzenimle, esimde yanindaydi oyle tanismis olduk.
Sonra gorusmek istedi , boylelikle basladik.
Ama ilk karsilasmamiz cok efsunluydu , annemde yanimdaydi, o bana bakakalmisti, ben ona..
Sonra bir daha nerde gorecegiz birbirimizi dedim, kuzenimin facesine baktim buldum esimi hatta ama sonra ustunde durmadim.
Sonra kuzenimin annesinden telefon geldi, dedi boyle biriyle karsilasmis Ozge, gorusmek istiyormus delikanli, bizim Mehmet kefilmis arkadasina ne diyorsunuz diye anneme sordu.O gunu, o telefon konusmasini hic unutmam.. :)
Sonra esim istifa etti isinden, Houstonda doktora programi buldu , dedi ki gitme dersen kalirim..
Hatta gizli gizli bizimkilerlede bulusup konusmus, gitmeyeyim diye..
Hem bizimkiler (ogrenci oldugum icin ailem istemiyordu ciddi bir seyler) , hem ben git demisiz birbirimizden habersiz sonra yillar gecince ogrendim bunu..
Ona git dedim, gitmese icinde kalacakti hayat boyu ama ona git derken bir yanim yikildi..
Bir daha olmaz bu is, uzaktan devam ettiremeyiz dedim.
Hatta son hafta kala gitmesine dedi ki yildirim nikahi kiyalim sende gel , oylede deli dolu biridir:)
Bu arada benden 8 yas buyuk sormussun atlamayayim..
Sonra o agustos ayinda gitti abdye, biz neredeyse hasta olacaktik ayriliktan, kisin geldi yuzuk taktik ama 2 ailede ,ikimizde ogrenciyiz diye hic istemiyor ciddiyete binmesini..
Cok sorunlar yasadik o sebeple...
Sonra dedik ya evlenecegiz, ya da boyle ayri ayri hasta olup gidecegiz :)
Dedik evlenelim, tabi herkes ayaga kalkti :))
Neyse zor kisimlarini atlayayim, yazin geldi nikahimiz kiyildi once, 2. sinifi bitirdim ben, sonrada 2 hafta sonra kina-dugun..
Okulun son 2 yilini 3 ay Houstonda, 3 ay Ankarada gecirerek bitirdim, mezun oldum.
Benimle ayni sene 10 yil once oda doktorasini bitirdi.
Bu arada bu ogrencilik yillarimizda cook maddi sIkintilar cektik , cunku turk lirasi-dolar arasinda ucurumlar var biliyorsunuz..
Velhasili mezun olduk o okumaya devam etti, sonra is hayatina atildi , bende Akin dogana kadar birebir kendi isim olmasada degisik bir kac iste calistim.
Akin dogdu, ondan 3bucuk yil sonra Aras, derken ikimizde yaslandik ama iyi ki ayrilmamis evlenmisiz.
Cok zorlandik ama onlarin hepsi bize bir cok sey katti, egitti bizi..
Fakat cocuklarim sorsa mesela , karsi cikmayacak olmakla beraber, okullarini bitirip oyle bir duzen kurmalarini tavsiye ederim..
Iste boyle bir hikaye, hala yazmasi zevkli geliyor :))
Tuylerim tiken tiken oldu hos bir ani olmus senin icin
Ben geldim eve şimdi vücut yorgunluğu geçiyor da şu kafa yorgunluğu denen illet hep senle ..
Yine bir sürü vaka yine bir sürü .. Bitmeyecek diyorum artık inancım tükendiği gibi kimseye bir faydamızın da olduğunu düşünmüyorum. Biz karantinaya alsak, tedavi başlasak ne olacak değişen bir şey yok herkes yine tatillerde, düğünlerde..
Kendi düğünümü yapmadım ben kimseye zarar gelmesin diye ama kimse kimseyi düşünmez olmuş.. Bir nöbet daha böyle bitti kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum artık.
Bende delecem ama esim yok deyip engel oluyor halbuki bu sene de denize gitmek istiyordum esimin yillik izini erken bitti yine bu sene 24 gun vereceklermis umarim gelecek yaza bitirmez de gideriz
Canım tatildeydim tartılamadım yarın yazayım 👍

selamlar özgecim döndük biz, yarından itibaren sıkıyönetime tekrar geçiyorum. Bayram menülerimde hep salata ve ızgara tercih ettim bol yürüdüm , kaçamak olatak bayram boyunca toplam 1 kare dilim muhallebi, yolda gidiş ve gelişte sucuklu ekmek yedim(afyon üzeri gittik malum 😄 )
Bir de ben bugün aç karnına baya yaş incir yedim midem bozuldu yemek de yoktu tutsun diye makarna yedim bayramda verdiğim kiloları almamışımdır umarım 🤨
Sizin nasıl geçti bayram 🥰
Hosgeldin canim umarim almamissindir

Menum
Sabah 170 gram yulafli omlet
8 zeytin
Aksam
Fotoda
Su 14
Spor 14000 adim 700 p
73 teyim hala eger cumaya kiramazsam beslenme tarzimi degistirecegim yada detoks suyuna baslayacagim 1 haftalik sok olsun vucut diye

Eklentiler

• IMG-20200805-WA0012.webp
    IMG-20200805-WA0012.webp
    34 KB · Görüntüleme: 32
Back
X