Kk da olmasa dogum gunumu kutlayacak olan yok tuhafiyenin biri batmis ucuz ucuz gidip alisveris yaptim esimin abisi calismiyor diye onlarin cocuklarina kizima blok ogluma da pilli araba aldim esim 10 defa aradi
Geldigimde annemgile gecmis bir vardim sanki annem cok kotu bir suc islemisim gibi bana bakiyor elindekini koltuga firlatip bir daha bir yere gitme dedi ben de kızdım eve geldim esimde pesim sira halbuki kac zamandir diyorum haftada 1 saat ayri takilayim nerde yok cocuklar acmista yok cocuklar altina yapmisti her zaman degistirip yediren adama ne oldu
Bu seferde annem geldi sanki orospuya bakar gibi bakiyor kocamimi aldattim yok cocuklarima siddetmi uyguladim yok altı ustu 1 saat alisverise ciktim ya bu kadar mi zor zehir ettiler dogum gunumu dogdugum gune lanet olsun
Eskiden kendi annem benim tarafimi tutarken simdi esimin 1 cift lafina gelin gibi davraniyor
Kac zamandir biktim usandim intihar etmek istiyorum en iyi yol hap yutmak gibi geldi ama hepsi vitamin ve agri kesici yoksa ne kesebilirim kendimi ne de asacak biryer yok kirilir ipi asacagim yerler
Yada en iyisi kesmek