• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kankam bugünkü şarkı kotamızı doldurduk bence efkar yapmayalım bu saatte 😁😁
Kendimi kelimeden şarkı uydurulan eski serdar ortaç yarışmasında gibi hissetmeye başladım zaten, biraz ara vermeli içimdeki san’at güğneşini söndürmeliyim.. 😢😬

Kendimi kelimeden şarkı uydurulan eski serdar ortaç yarışmasında gibi hissetmeye başladım zaten, biraz ara vermeli içimdeki san’at güğneşini söndürmeliyim.. 😢😬
Bizde bu yaratığcılık olduktan sonra o güğneş hiç sönmez 😁😁 ama bende bu saatte sanatçı şiirinin yerini uykucu şirin alıyor 🤣🤣

Eskiden oyle yarismalar mi vardi
Bizde bu yaratığcılık olduktan sonra o güğneş hiç sönmez 😁😁 ama bende bu saatte sanatçı şiirinin yerini uykucu şirin alıyor 🤣🤣
Sarkici sirinden uykucu sirine donmussundur 😂😂😂

Günaydın ☺ Yawrukush Yawrukush kaptanım Hoş buldum geldim dedim ama yine gelemedim dört gün 😂 ama bugün itibariyle kesin dönüş yapıyorum. Evet tayinimiz çıktı yozgattayiz artık. Çocuklarla taşınmak yerleşmek çok zor oldu. Kizcem diş çıkarmaya çalışıyor uykusuz günler geceler 😅 o yüzden gelemedim şu son dört günde. Bugünden itibaren menulerimi yazicam sporumu yapicam ☺️

Kk da olmasa dogum gunumu kutlayacak olan yok tuhafiyenin biri batmis ucuz ucuz gidip alisveris yaptim esimin abisi calismiyor diye onlarin cocuklarina kizima blok ogluma da pilli araba aldim esim 10 defa aradi
Geldigimde annemgile gecmis bir vardim sanki annem cok kotu bir suc islemisim gibi bana bakiyor elindekini koltuga firlatip bir daha bir yere gitme dedi ben de kızdım eve geldim esimde pesim sira halbuki kac zamandir diyorum haftada 1 saat ayri takilayim nerde yok cocuklar acmista yok cocuklar altina yapmisti her zaman degistirip yediren adama ne oldu
Bu seferde annem geldi sanki orospuya bakar gibi bakiyor kocamimi aldattim yok cocuklarima siddetmi uyguladim yok altı ustu 1 saat alisverise ciktim ya bu kadar mi zor zehir ettiler dogum gunumu dogdugum gune lanet olsun
Eskiden kendi annem benim tarafimi tutarken simdi esimin 1 cift lafina gelin gibi davraniyor
Kac zamandir biktim usandim intihar etmek istiyorum en iyi yol hap yutmak gibi geldi ama hepsi vitamin ve agri kesici yoksa ne kesebilirim kendimi ne de asacak biryer yok kirilir ipi asacagim yerler
Yada en iyisi kesmek :KK14: :kızgın::ruh::KK61::kızgın::deli:

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-09-00-55-48.webp
    Screenshot_2020-08-09-00-55-48.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 30
Kk da olmasa dogum gunumu kutlayacak olan yok tuhafiyenin biri batmis ucuz ucuz gidip alisveris yaptim esimin abisi calismiyor diye onlarin cocuklarina kizima blok ogluma da pilli araba aldim esim 10 defa aradi
Geldigimde annemgile gecmis bir vardim sanki annem cok kotu bir suc islemisim gibi bana bakiyor elindekini koltuga firlatip bir daha bir yere gitme dedi ben de kızdım eve geldim esimde pesim sira halbuki kac zamandir diyorum haftada 1 saat ayri takilayim nerde yok cocuklar acmista yok cocuklar altina yapmisti her zaman degistirip yediren adama ne oldu
Bu seferde annem geldi sanki orospuya bakar gibi bakiyor kocamimi aldattim yok cocuklarima siddetmi uyguladim yok altı ustu 1 saat alisverise ciktim ya bu kadar mi zor zehir ettiler dogum gunumu dogdugum gune lanet olsun
Eskiden kendi annem benim tarafimi tutarken simdi esimin 1 cift lafina gelin gibi davraniyor
Kac zamandir biktim usandim intihar etmek istiyorum en iyi yol hap yutmak gibi geldi ama hepsi vitamin ve agri kesici yoksa ne kesebilirim kendimi ne de asacak biryer yok kirilir ipi asacagim yerler
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yılların olsun 🤩🤩🙏

Doğum günün kutlu olsun canım da ne intihari falan bi kendine gel lütfen bi sinirle saçma sapan şeyleri çıkar lütfen aklindan

Doğum günün kutlu olsun canım da ne intihari falan bi kendine gel lütfen bi sinirle saçma sapan şeyleri çıkar lütfen aklindan
1 yildir dusundugum birseyi nasil cikarabilirim sence

Yaptiginin sebebi belli oldu koye gitmek erken gitmek gitti de hatta cocuklari alip aldigim esyalarida goturmedi gelde delirme

heeeloo, selamlaar, Mor Vampirella Mor Vampirella

bugün:

sabah: kakaolu yulaf lapası, üzerinde 1 ceviz, 50 gr kadar vişne vardı

öğlen: 1 dilim ekmek ve lor peyniri

akşam: salata , kabaklı yoğurt, 4 köfte

spor: 30 dk yürüyüş, 1 saat bisiklet

su: saymadım ama 2-2.5 diye tahmin ediyorum
Merhaba eş olmuşuz dün gelemedim ben de bu vesiyeke dünkü menümü vereyim :)

Sabah
1 sahanda yumurta
Çay
1 ince dl kaşar peyniri
5 siyah zeytin
1/2 ufak acur
1/2 kapya biber
1 çk bal

Ara
1 muz

Akşam
6-7 yk tavuk sote