• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarin birlikte bildirelim kv de kalinca kahvalti yapip geldim tartildim cok arti geldi yarina kaldi
Saat 3 ve daha kahvaltı yapmadım ya sınır oldum sıra bekleyeceğim diye az önce bayılacaktım kan sekerim düştü eşim bi çikolata getirdi onla biraz kendime geldim . 9 da randevu saat 3 hala bekliyorum

Ne yazik ki uzun suredir kilomu koruyamayanlardinim surekli al ver oluyor belli donemler dikkat ediyorum 3 4 kilo gidiyor sonra bi birakiyorum hooop geri geliyor simdilik dikkat ediyorum ama biraz zor donemlerden geciyorum babam rahatsiz onun uzuntusunu yasiyoruz ve uzuntu ve stres malesef bende kilo yapiyor cunku milletin istahinin kesildigi durumlarda benim istahim artiyor ayrrica bu ay dogum kontrol hapimi kestim kilo veremememde onunda buyuk etkisi var diye dusunuyorum 1 kac ay bole deniyecegim insallah 3. Gelmez kilo vericem diye 😋Neyse kilo bildirimimi yapim

Pazartesi kilom

76.3

Hayirli olsun bana ....
Takımda vki ne bakıyorum ben kilodan cok . Ikimizinki aynı 🙈 zirvedeyiz 🙊

Hadi bakalim valla benim ilk hedefim 68 6 li rakkamlara geri donmek istiyorum artik
Bende yıllarca 58 64 arası gidip geldim. Nasıl niçin ne zaman bu hale geliverdim anlamadim.gitti.
58 'de gözüm yok. 68 70 arası beni kurtarir

Ya ben neden çok acıkıyorum?
16/8 ifde
20/4te iken hiç acıkmıyordum.
Su 2,5-3
Spor yok
Yawrukush Yawrukush esmeriiim esmeriiim

Eklentiler

• 374041A3-4B83-4ECD-B91C-7778D2EF4413.webp
    374041A3-4B83-4ECD-B91C-7778D2EF4413.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 6937FA15-C56C-4230-A9FF-DCF3A68BC70C.webp
    6937FA15-C56C-4230-A9FF-DCF3A68BC70C.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 31
selam kizlar... dunden beri okuyup alinti yaptiklarim o kadar birikmis kio_O
upuzuuuuun bir yazi olcak 😊

İyi aksamlar:KK54:

Menu

Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta), zeytinli salata (10 siyah zeytin, marul, mor lahana, domates, kapya ve tahin) ve adacayi

Ara
Sutlu kahve

Ara
Dondurulmus uzum (1 salkim)

Aksam
Et haslama (incik, 2 porsiyon) ve koz biber

Maden suyu

Su 3.5 litre
6 bin adim

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
menu de su da cok guzel
Bugünkü menüm sabah
2 yumurta domates salatalık
Ogle 1 ceviz 1 kofte
Akşam
Çorba yarim kase tavuk sote karpuz
Şu 3 .5 lt
Spor 3000 adim
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
hafif bir menu olmus canim afiyet olsun.
Valla onların durumu da zor, hemencik doyyolar falan. Ekmek yeme alışkanlıkları da olmayabiliyor sanırım 😶😶😶 Herkes istediği kiloya kavuşur umarım, amin. 🌸
evet hwmencecik doyuyolar ve "ayyy cok yedim ya" diyolar. yediklerini cok goruyorlar. o gunler bizim icin de gelse keske. yarim kase corbayla cok yedim deyip birakabilsem:dua:
Selam kızlar nasılsınız?
Bugün ki menümü yazayım

sabah: 3 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir
3 bardak çay

ara :15 fındık

akşam: 1 kase etli düğün çorbası, 4 yk barbunya
4 dilim karpuz ve kavun( toplam dilim)

son ara: 1 türk kahvesi

su: 2,5 olmuştur

bugün acaip strest ve sinirli bi gün geçirdim. Ayrıntısını sonra anlatırım şimdi ablam bende kafamı toparlayamıyorum 😂
@L O L canım yeni eşmişiz hayırlı olsun, inşallh güzel kilo veririz bu hafta 🥰
afiyet olsun canim gunun guzel gecmese de menun guzel olmus. suan insallah daha iyisindir.
Spor az geldi bana umarim yarin telafi edersin

Arrietty_ Arrietty_ ama o biraz rahatsiz kaptanim bakacakti ona da cok yuk oluyor olmadi cuma gunu ben hallederim gecmisten bugune 😂😂
KArin egzersizi turevi ise 3 puandan hesaplaniyor
tamamdir tesekkur ederim. ben dun yine sporlari puanlamayi unutmusum. bugun yazarim artik :KK39:
Sabah
Omlet
Ara
Kahve
Akşam
Nohut
Yoğurt
Ara
Adaçayı
Spor
20 dk koşu
15 dk bisiklet
3*10 kol egzersizi
3*10 kol egzersizi
3*10 kol egzersizi
3*10 bacak egzersizi
Su:2,5L
Yawrukush Yawrukush @Hyperborea17
cok az olmus bence canim
Kk da olmasa dogum gunumu kutlayacak olan yok tuhafiyenin biri batmis ucuz ucuz gidip alisveris yaptim esimin abisi calismiyor diye onlarin cocuklarina kizima blok ogluma da pilli araba aldim esim 10 defa aradi
Geldigimde annemgile gecmis bir vardim sanki annem cok kotu bir suc islemisim gibi bana bakiyor elindekini koltuga firlatip bir daha bir yere gitme dedi ben de kızdım eve geldim esimde pesim sira halbuki kac zamandir diyorum haftada 1 saat ayri takilayim nerde yok cocuklar acmista yok cocuklar altina yapmisti her zaman degistirip yediren adama ne oldu
Bu seferde annem geldi sanki orospuya bakar gibi bakiyor kocamimi aldattim yok cocuklarima siddetmi uyguladim yok altı ustu 1 saat alisverise ciktim ya bu kadar mi zor zehir ettiler dogum gunumu dogdugum gune lanet olsun
Eskiden kendi annem benim tarafimi tutarken simdi esimin 1 cift lafina gelin gibi davraniyor
Kac zamandir biktim usandim intihar etmek istiyorum en iyi yol hap yutmak gibi geldi ama hepsi vitamin ve agri kesici yoksa ne kesebilirim kendimi ne de asacak biryer yok kirilir ipi asacagim yerler
Yada en iyisi kesmek :KK14: :kızgın::ruh::KK61::kızgın::deli:
oncelikle dogum gunun kutlu olsun canim. nice saglikli mutlu yillara..💐💐
yazdiklarinda haklisin seni 1 saat idare edebilirler tabi ama biraz fazla kafana takiyorsun gibi. su an cok uzgunsun olay taze o yuzden olumsuz seyler soylemissin biraz sakinlesince sen de farkedeceksin intihar filan olacak seyler degil. boyle soyleye soyleye kendini de olumsuz etkiliyorsun. aklina kotu seyler getirme lutfen. bebisine sarilip ne kadar sansli oldugunu düsün. guzel seyler dusunup motive etmeye calis canim kendini. sen ve bebisin cok kiymetlisiniz 😍
Merhaba eş olmuşuz dün gelemedim ben de bu vesiyeke dünkü menümü vereyim :)

Sabah
1 sahanda yumurta
Çay
1 ince dl kaşar peyniri
5 siyah zeytin
1/2 ufak acur
1/2 kapya biber
1 çk bal

Ara
1 muz

Akşam
6-7 yk tavuk sote
Yoğurt

Su 2L
afiyet olsun cok guzel olmus
Dün de ne oldu anlatayım. Öğlene doğru kv aradı tansiyonu çıkmış hemen gel diye. Apar topar gitti benimki. Beni arıyo burda ki yeni açılan hastanede acile bakıyolarmı diye. Evet dedim. Ateşide var dedi. Ozaman diğerine gidin test yapsınlar dedim. Sırtıda ağrıyomuş dedi. Neyse gittiler uzaktaki hastaneye. Çok kalabalıkmış testte yapmıyolarmış bizim evin buradakine geldiler. Bende çocuğu uyuttum haber bekliyorum benimki arıyo kapıyı açsana diye ege uyuyo dedim. Ozaman sessiz gelelim dedi ya niye buraya getiriyosun anneni zaten hastaneden geldiniz virüs kaynıyo dedim. Girdiler içeri tabi benim yüzüm 25 karış ufacık bebek var evde yani ne işiniz var gidin kendi evinizde bekleyin. 1 saat sonuç çıkmasını bekleyeceklermiş evi de yürümeyle 5 dk he. Altlarında araba var. Neyse içeri girdi kan almışlar ciğer tomografisi çekmişler. Ateşi yüksekmiş midesi bulanıyomuş halsizmiş tansiyon da yüksek. Gidin balkonda oturun ozaman havadar dedim . Niye diyo kaynanam. E koronaya yakalandıysan hepimize mi bulaşsın dedim bozuldu. Hiç durmadım yanlarında oğlum uyandı onun yanına girdim uyusun diye 1 saat doldu dolmadı gittiler. Benmkisnin surat 35 karış oldu eve geldi. Dr sonuçların temiz ama ateşin 3 gün içinde yine yükselirse test yaptır demiş. Burdada test yapmamışlar çünkü. Dedim hadi beni kendini geçtin çocuk içinde mi korkmuyosun nye buraya getiriyorsun anneni.
ege süt emdi bağışıklığı sağlam bişey olmaz diyo. Saçmalama ya kaç bebek öldü görmedinmi dedim saydırdım. sen yakalanırsan bizde bişey olmazsa evde bile kalamazsın diğer evde kalırısn bizi riske mi atıcaksın dedim. Şimdi de korkuyosan babanın evinde kalabilirsin dedi bana mal. O günler de çok uzak değil üzülme ama sen oğlunun yüzünü iyi ezberle dedim bende. Dün delirttiler sinirimden başım tuttu. Hadi benm salak düşünemiyo koca kadınsın sen demi torununa acımıyorsun
cogu erkek ince dusunemiyor gercekten. kadinlarin abarttigini dusunuyorlar. birde korona bitmis gibi bir rahatlik var her yerde. kendini üzüp gününü mahvetme. sen icindekileri soylemissin zaten simdi moralini duzeltmeye bak canim. al bir kahve, gec cam kenarina ruhuna iyi gelecek birseyler yap 😉
Sabah
1 kase domates çorba

Ara
1 muz

Akşam
1 kase yoğurt çorba
2 yk makarna

Su 2L
Spor 30 dk yürüyüş
3,5 saat ev işi
puan 330
@barga Yawrukush Yawrukush
afiyet olsun guzel olmus vampircim
10 ağustos menüm
sabah : 1.5 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
1kk peynir
4 zeytin
domates,biber

öğlen : et kızartma
2dilim ekmek
salata
peynir
zeytin

ara : 1 çay bardağı süt
1 büyük siyah erik

akşam : 4 kaşık bamya
yoğurt

ara : 7 iğde

su : 2 litre
spor : 40 dk yürüyüş

aksami hafif gecirmissin cok guzel olmus
Nohut unlu ekmeklerimi tereyağında kızarttım :) şahane güzel oldu
Bugünlerde acıkıyorum çok
Yani her zaman yediğim şekilde yiyorum ama acıkıyorum
Ders çalışıyorum ondan mı ki?
esmeriiim esmeriiim kayıp oldun eşim :) nerdesin
Yawrukush Yawrukush
afiyet olsun guzel menu olmus jane
Hırsını kaybetmemen dileğiyle 😄
Ohy 3 çocukla evde hayal edemiyorum biri beni yoruyor fazlasıyla :KK71:
Haftaya bayram rehavetini bir kenara atıp yeni bir sayfa açalım güzel kilolar verelim 👍 suyu teşvik edelim ben 2-2.5 içiyorum senin su durumun nasıl

Çok güzel bir menü hem sağlıklı hem doyurucı, böyle devam edelim eşim 😊 sporlarını da gördüm haydi bakalım kaç kilo gidecek cumayaaaa:rolleyes::rolleyes:
buraya basladigimdan vberi 3 litre iciyorum canim. evet spora agirlik vereyim dedim bakalim sonuc nasil olcak. az once dikkatimi cekti de senin kilon yokmus zaten. vucut kitle indeksin cok iyi gorunuyordu. hedefine ne kadar kaldi esim
Selamlar bu günki menüm
Sabah
2 yumurtadan soğanlı yumurta
1 dilim süzme peynir
2 dilim hellim
1 tk lor peyniri
Domates,salatalık

öğle 16.00 gibi
2 orta dilim sebzeli biftek
1 bardak ayran

Ara:
Yarım şeftali

Akşam:
1 dilim ekmek
2 tk kaymak

yatarken
1 bardak süt(ah şu yoğurttan kalanlara kıyamıyorum küçük bi kavanozda kalanı da yapıcam artık 😌 )

Su:2 lt
Spor: ev işleri ve bebeğim 😃

Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity
sen de benim gibi peynir seversin sanirim 🧀canim oglenle aksamin yerlesi degisseymis daha mi iyi olurmus. bu haliyle de guzel
MotivatedAlready MotivatedAlready sevgili motivated kankim,
Dün menü paylaşmaya gönlüm el vermedi.
Bugün olaya yeniden ısınıyorum:

Kahvaltı 12.30
(Çorba mercimek çorbası, nanesi biraz fazla kaçmış 😬)

Eki Görüntüle 2673187

Akşam 20.05

Eki Görüntüle 2673188

Su içme konusunda çok kötü bir performans gösterdim, 1 lt oldu mu acaba 😶
Biraz yürüdüm 3500 adım atmışım sporun da devamı gelirse güncellerim 😌🌸
menu guzel bugun suya dikkat edememissin senin de soyledigin gibi. yarina yukseltirsin artik canim

Sabah
Yumurta
Bir dilim ekmek
Ara
Kahve
Akşam
Nohut
Spor:11 bin adım
Su:2,5L
Yawrukush Yawrukush @Hyperborea17
yine hafif bir menu olmus canim. spor harika
Sabah
Tam buğday ekmeğinden tavuk fümeli tost
Domates salatalık
1 bardak çay

Akşam
3 yk pirinç pilavı
2 tavuk but
2 köfte
Karpuz
Sütlü kahve

Su: 2,5L
Spor: reglinin ilk günü karnım ağrıyor 🤦🏻‍♀️ spor yapamadım maalesef
5 dk önce kuzenim geldi ve ben bu durumu unutup yarın akşama bisiklet sözü verdim bir de 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ geçen sefer de bisiklet için anlaşmıştık o zaman da söz verdiğimi unutmuştum şimdi iptal edersem de yanlış anlaşılacak napicam bilmiyorum 🙃🙃 sanırım paşa paşa gidecem yarın sjsjsjjs
pesto26 pesto26
gecmis olsun karin agrisi cok fena 😣 menun de guzel cnm
Bugünkü menüm sabah
1 yumurta yarim haşlama patates
Öğle
1 muz
Akşam
1 yk pilav 1 kase et haslama
Şu 3 lt
Spor
100 bacak hareketi
100 bisiklet
5000 adım
afiyet olsun guzel olmus
Birgaripanne Birgaripanne en çok ekurim doğum gunun kutlu olsun. Nice fit sağlıklı yıllara.
Menüme geceyim

Öğlen kuşbaşı durum ekmeği tek kat
Akşam 1 kase ayran çorbası 1 dilim fıstıklı kadayıfın yarısı 🙈 2 top dondurma
Eşim almıştı yemem için zorladı. Kesti zaten yiyemedim bile hepsini

Su 2 buçuk
Spor bolca ev temizliği . Bugün 1 odayı yaptım. Yarın mutfak la uğraşırım sanirim.
kadayifla dondurma olmamis tabi ama evi temizlerken eritmissindir ins 😉
Sabah: salam,domates,salatalık,peynir
Öğle:limonata,surimi salatası,şeftali
Akşam:dışardaydım 2 top dondurma ve şekersiz çay içtim
Su:2 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
afiyet olsun canim
Sabah 10.30

2 dilim yumurtali ekmek
1kk peynir
Bikac dili domates
3 cay bardagi sekersiz cay

12.30
1 fincan sekersiz cay

Oglen 15.00

2 kasik manti
2 kadik domates corbasi

Aksam

3 4 tane ciger
2 kasik pilav

Alisveris gunumdu spor yok ama 3 saate yakin cocuklarla sokakta hareket halindeydim
Markete gittim geldim yerlestirdim 2 saatimi aldi
Su 1.5lt
afiyet olsun cnm guzel olmus

Günaydın herkese 😊 dün kızı uyutmaya çalışırken ben de uyumuşum menümu de yazamadım k. Validemler burda yoğun geçiyor zaman da bulamadım yazmak için hemen dünkü menümu yazayım
Sabah
Bir dilim ekmek, üç çatal sucuklu yumurta, domates, salatalık, üç zeytin, bir dilim peynir, bir çatal p. Kızartması(misafir kahvaltisi olunca boyke oldu ama daha dikkatli olucam soz)

Ara
Sade türk kahvesi, bir tane kuru kayisi

Öğle
Üç yk mantarlı tavuk, üç tane mercimek köftesi

Ara
Bur avuç vişne

Akşam
Bir kase yoğurt çorbası

Aslında planda yoktu ama dışarı yürüyüşe çıkınca yedik iki top sade dondurma

Su çok az oldu 1-1.5 arası

Spor
100 tane bisiklet hareketi
50 flutter kicks
ah o dondurma. olmasaymis ne guzel olurmus.
dünkü yedıklerımi yazayım cok bısey yıyemedım migrenım tuttu mıde bulantısından yiyemedım
Sabah bır yumurta yarım simit (evde degıldım yolda ayaküstü bunu yedık)
Öğle 1 elma
Arada 3-5 tane patates kızartmasından aldım
aksam karpuz 3 dılım 2 dılım peynır
Evde olmayınca denızde yıcek saglıklı bısey yok yemedım bende
Su 2 lt
Spor 1 saat yuzme
JaneRizzoli JaneRizzoli
Bu hafta cok ınatcıyım asla kacamak yapmıyacagım yoksa kendı agzımq terlıkle vurucam:KK62:
ayy insallah kacamaksiz bir hafta olsun

10 Ağustos menüm
Sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 tane.zeytin
2 dilim.tb ekmek
Domates , biber ,maydanoz

Ara : 1 çay bardağı süt
1 erik

Öğlen : 2kk.peynir.
4 tane zeytin
Domates

Aksam yemekhanede : 4 tane.kofte
4 kaşık fasulye salatası
Domates çorbası
1 tane hastane ekmeği

Su : 2 litreye tamamlayacagim.gece boyu
Spor : yok

selam kizlar... dunden beri okuyup alinti yaptiklarim o kadar birikmis kio_O
upuzuuuuun bir yazi olcak 😊

menu de su da cok guzel

hafif bir menu olmus canim afiyet olsun.

evet hwmencecik doyuyolar ve "ayyy cok yedim ya" diyolar. yediklerini cok goruyorlar. o gunler bizim icin de gelse keske. yarim kase corbayla cok yedim deyip birakabilsem:dua:

afiyet olsun canim gunun guzel gecmese de menun guzel olmus. suan insallah daha iyisindir.

tamamdir tesekkur ederim. ben dun yine sporlari puanlamayi unutmusum. bugun yazarim artik :KK39:

cok az olmus bence canim

oncelikle dogum gunun kutlu olsun canim. nice saglikli mutlu yillara..💐💐
yazdiklarinda haklisin seni 1 saat idare edebilirler tabi ama biraz fazla kafana takiyorsun gibi. su an cok uzgunsun olay taze o yuzden olumsuz seyler soylemissin biraz sakinlesince sen de farkedeceksin intihar filan olacak seyler degil. boyle soyleye soyleye kendini de olumsuz etkiliyorsun. aklina kotu seyler getirme lutfen. bebisine sarilip ne kadar sansli oldugunu düsün. guzel seyler dusunup motive etmeye calis canim kendini. sen ve bebisin cok kiymetlisiniz 😍

afiyet olsun cok guzel olmus

cogu erkek ince dusunemiyor gercekten. kadinlarin abarttigini dusunuyorlar. birde korona bitmis gibi bir rahatlik var her yerde. kendini üzüp gününü mahvetme. sen icindekileri soylemissin zaten simdi moralini duzeltmeye bak canim. al bir kahve, gec cam kenarina ruhuna iyi gelecek birseyler yap 😉

afiyet olsun guzel olmus vampircim

aksami hafif gecirmissin cok guzel olmus

afiyet olsun guzel menu olmus jane

buraya basladigimdan vberi 3 litre iciyorum canim. evet spora agirlik vereyim dedim bakalim sonuc nasil olcak. az once dikkatimi cekti de senin kilon yokmus zaten. vucut kitle indeksin cok iyi gorunuyordu. hedefine ne kadar kaldi esim

sen de benim gibi peynir seversin sanirim 🧀canim oglenle aksamin yerlesi degisseymis daha mi iyi olurmus. bu haliyle de guzel

menu guzel bugun suya dikkat edememissin senin de soyledigin gibi. yarina yukseltirsin artik canim

yine hafif bir menu olmus canim. spor harika

gecmis olsun karin agrisi cok fena 😣 menun de guzel cnm

afiyet olsun guzel olmus

kadayifla dondurma olmamis tabi ama evi temizlerken eritmissindir ins 😉

afiyet olsun canim

afiyet olsun cnm guzel olmus

ah o dondurma. olmasaymis ne guzel olurmus.

ayy insallah kacamaksiz bir hafta olsun
Guzel dusuncelerin icin saol

Günaydın güzel takımım ❤ takımın ilk bildirimini yapayim
Cuma 71.5
Pazartesi 71.2
💃💃💃
harika vampircim :KK9:
Cuma 67,4
Bugün 67,5
Fark +100
Cmt 67,3 görünüyordu. Ödem tuttum muhtemelen. Ya da vücudum kendini korumaya alıyor.
Çok takmıyorum ama
Hedefe 2,5 kilo kaldı 😍
ictigimiz su bile etkiliyor. cumaya bol eksili olur ins.
Cuma: 56.1
Bugün: 56.7
cumaya kadar duser ins
Cuma 64,000
bugun 64,200
fark +200
ama artı saymıyorum yarın 64 ün altında cıkacagıma emınım :KK53:
bence de yarin ve cuma eksi olur
Pazartesi kilo bildirimim ( az su içmenin dengesizliği )
Cuma günü : 56.4
Bugün : 55.5
Fark : -900 Gr
vay vay vayy ne guzel bir eksi :KK9:
Cuma 90.8
Pzts 90.7
Fark - 100

Uyanır uyanmaz tartıldım beklesem ödem inerdi bide gece 3 4 defa uyanıyorum emzirmeye ve her kalkmaya su içiyorum
Yawrukush Yawrukush @aydingelini
cok guzel canim
cok guzel bir eksi tebrikler
günaydın, dün yediklerimi de yazim kiloyu da: @MorVampirella

cuma: 74.8
bugün: 74.7

sabah:
Eki Görüntüle 2673378

öğlen: 1 kaşık haşlanmış nohut

akşam:

Eki Görüntüle 2673377
haftaya eksiyle baslamak cok guzel
Cuma 69.9
Bugün 69.9
Sabit ☺
pesto26 pesto26
cumaya guzel bir eksi gelcek bence
Ne yazik ki uzun suredir kilomu koruyamayanlardinim surekli al ver oluyor belli donemler dikkat ediyorum 3 4 kilo gidiyor sonra bi birakiyorum hooop geri geliyor simdilik dikkat ediyorum ama biraz zor donemlerden geciyorum babam rahatsiz onun uzuntusunu yasiyoruz ve uzuntu ve stres malesef bende kilo yapiyor cunku milletin istahinin kesildigi durumlarda benim istahim artiyor ayrrica bu ay dogum kontrol hapimi kestim kilo veremememde onunda buyuk etkisi var diye dusunuyorum 1 kac ay bole deniyecegim insallah 3. Gelmez kilo vericem diye 😋Neyse kilo bildirimimi yapim

Pazartesi kilom

76.3

Hayirli olsun bana ....
hadi bakalim hayirli olsun canim
Takımda vki ne bakıyorum ben kilodan cok . Ikimizinki aynı 🙈 zirvedeyiz 🙊
ben de hep onlara bakiyorum ya ama yapasim gelmiyo. yaparsam zirveyi paylasiriz sanirim
Ya ben neden çok acıkıyorum?
16/8 ifde
20/4te iken hiç acıkmıyordum.
Su 2,5-3
Spor yok
Yawrukush Yawrukush esmeriiim esmeriiim
cok guzel menu olmus afiyet olsun 😊

İyi akşamlar herkese:KK24:
Sabah
Muzlu kakaolu sütlü yulaf

Akşam
3 çorba kaşığı pirinç pilavı
2 tavuk but
Karpuz

Spor : 7000 adım
Su: 2,5L
pesto26 pesto26 nerelerdesin ey karındaşım 😄
Eşim hedefe kitlenmiş ilerliyordu 😍
Afiyet olsun, yulafın tok tuttuğunu denedim onayladım der gibi bir menü olmuş 🤓🥳 süperottov 🤩

Back
X