selam kizlar... dunden beri okuyup alinti yaptiklarim o kadar birikmis ki

upuzuuuuun bir yazi olcak
menu de su da cok guzel
hafif bir menu olmus canim afiyet olsun.
evet hwmencecik doyuyolar ve "ayyy cok yedim ya" diyolar. yediklerini cok goruyorlar. o gunler bizim icin de gelse keske. yarim kase corbayla cok yedim deyip birakabilsem
afiyet olsun canim gunun guzel gecmese de menun guzel olmus. suan insallah daha iyisindir.
tamamdir tesekkur ederim. ben dun yine sporlari puanlamayi unutmusum. bugun yazarim artik
cok az olmus bence canim
oncelikle dogum gunun kutlu olsun canim. nice saglikli mutlu yillara..

yazdiklarinda haklisin seni 1 saat idare edebilirler tabi ama biraz fazla kafana takiyorsun gibi. su an cok uzgunsun olay taze o yuzden olumsuz seyler soylemissin biraz sakinlesince sen de farkedeceksin intihar filan olacak seyler degil. boyle soyleye soyleye kendini de olumsuz etkiliyorsun. aklina kotu seyler getirme lutfen. bebisine sarilip ne kadar sansli oldugunu düsün. guzel seyler dusunup motive etmeye calis canim kendini. sen ve bebisin cok kiymetlisiniz
afiyet olsun cok guzel olmus
cogu erkek ince dusunemiyor gercekten. kadinlarin abarttigini dusunuyorlar. birde korona bitmis gibi bir rahatlik var her yerde. kendini üzüp gününü mahvetme. sen icindekileri soylemissin zaten simdi moralini duzeltmeye bak canim. al bir kahve, gec cam kenarina ruhuna iyi gelecek birseyler yap
afiyet olsun guzel olmus vampircim
aksami hafif gecirmissin cok guzel olmus
afiyet olsun guzel menu olmus jane
buraya basladigimdan vberi 3 litre iciyorum canim. evet spora agirlik vereyim dedim bakalim sonuc nasil olcak. az once dikkatimi cekti de senin kilon yokmus zaten. vucut kitle indeksin cok iyi gorunuyordu. hedefine ne kadar kaldi esim
sen de benim gibi peynir seversin sanirim

canim oglenle aksamin yerlesi degisseymis daha mi iyi olurmus. bu haliyle de guzel
menu guzel bugun suya dikkat edememissin senin de soyledigin gibi. yarina yukseltirsin artik canim
yine hafif bir menu olmus canim. spor harika
gecmis olsun karin agrisi cok fena

menun de guzel cnm
afiyet olsun guzel olmus
kadayifla dondurma olmamis tabi ama evi temizlerken eritmissindir ins
afiyet olsun canim
afiyet olsun cnm guzel olmus
ah o dondurma. olmasaymis ne guzel olurmus.
ayy insallah kacamaksiz bir hafta olsun