• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
Sabah kv deydik
1 dilim ekmek
3 catal suzme peynir
3 catal recel
Ogle
3 kasik cacik
1 kasik bulgur pilavi
Aksam foto da
Su 14
Spor 16000 800 puan

Esim yuruyuse gitmemem karsiliginda benimle leslie ve chole thinge baslayacak insAllah yarin
Yawrukush Yawrukush M MaviFeslegen
1

Eklentiler

• 20200810_191917.webp
    20200810_191917.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 31
Menum
Sabah kv deydik
1 dilim ekmek
3 catal suzme peynir
3 catal recel
Ogle
3 kasik cacik
1 kasik bulgur pilavi
Aksam foto da
Su 14
Spor 16000 800 puan

Esim yuruyuse gitmemem karsiliginda benimle leslie ve chole thinge baslayacak insAllah yarin
Yawrukush Yawrukush M MaviFeslegen
1

Sabah ve öğlen çok hafif yemişsin Tansss, güzel görünüyor 🎉

Bu sabah uyandığımda ayağıma bi ip bağlasanız balon diye yanınızda gezdirebilirdiniz. Öyle saçma bi şişlik ve yorgunlukla uyandım. Cuma 70.9 kg iken sabah 72.5 idim mesela 😶 menüme geçeyim:

08.30
15-16 badem

15.00
Fotodakine ek 15 badem daha yedim.
Tavuklar masum görünmüyor ama yağsız fırında piştiler 🍀 DCA76A10-7416-4B25-A645-343322471743.webp

19.40
1 kase kırmızı pancar salatas(kırmızı pancar turşusu+dereotu+yoğurt+biraz mayonez+biraz konserve mısır+turşu+dereotundan oluşuyor)
Yarım lavaş, 2 yk etli nohut, 1 dilim salam, 1 tk muhammara

Su: 2 olacak
Spor: utanan maymuncuk emojisi
Ama dün uyumadan önce 20 dk leslie yapmıştım yazmayı unuttum 🧐💃🏻😌

MotivatedAlready MotivatedAlready

Eşim hedefe kitlenmiş ilerliyordu 😍
Afiyet olsun, yulafın tok tuttuğunu denedim onayladım der gibi bir menü olmuş 🤓🥳 süperottov 🤩
Ben artık alıştım yulafa, vazgeçilmezim oldu resmen hem çok kolay hazırlanıyor hem de tadını çok seviyorum hem de baya tok tutuyor. Sanırım önceki hayatımda at falandım 🤣🤣🤣🤣🤣

Bu sabah uyandığımda ayağıma bi ip bağlasanız balon diye yanınızda gezdirebilirdiniz. Öyle saçma bi şişlik ve yorgunlukla uyandım. Cuma 70.9 kg iken sabah 72.5 idim mesela 😶 menüme geçeyim:

08.30
15-16 badem

15.00
Tavuklar masum görünmüyor ama yağsız fırında piştiler 🍀Eki Görüntüle 2673634

19.40
1 kase kırmızı pancar salatas(kırmızı pancar turşusu+dereotu+yoğurt+biraz mayonez+biraz konserve mısır+turşu+dereotundan oluşuyor)

Sakın motivasyon bozmak yok anlıyorum ben zaten buradan... Arada oluyor öyle saçma sapan şişlikler gerçekten takılma onlara ve şöyle düşün onlar gidince de bir anda çok kilo vereceksin bana da olmuştu oradan biliyorum 😌
Şişliğin nedeni de çok az yemen olabilir. Şöyle bir şey var ki çok yada normal yerken bir anda çok aşağılara çekersen yediklerini vücudun bu arkadaş ne yapıyor nereye varmak istemektedir diyerekten kendini korumaya alıyor ve yediklerini direkt depolamaya başlıyor...
Bakma ben de az besleniyorum gibi gözüküyor ama aslında dolu bir tabak oluyor ve asla aç girmiyorum yatağa ( bazı zamanlar hariç tabi 🙃)
İşte bu da böyle bir uzun yazı oldu 😬

Ben artık alıştım yulafa, vazgeçilmezim oldu resmen hem çok kolay hazırlanıyor hem de tadını çok seviyorum hem de baya tok tutuyor. Sanırım önceki hayatımda at falandım 🤣🤣🤣🤣🤣
Ay ben yulafı yerken acıkıyorum
Nasıl tok tutuyor sizi ben anlamıyor 😂

10 Ağustos menüm
Sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1kk peynir
5 tane.zeytin
2 dilim.tb ekmek
Domates , biber ,maydanoz

Ara : 1 çay bardağı süt
1 erik

Öğlen : 2kk.peynir.
4 tane zeytin
Domates

Aksam yemekhanede : 4 tane.kofte
4 kaşık fasulye salatası
Domates çorbası
1 tane hastane ekmeği

Su : 2 litreye tamamlayacagim.gece boyu
Spor : yok

Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Canim aksamki ekmek fazla geldi gozume ama gunun guzel olmus genel anlamda
İyi aksamlar.kizlar nasılsınız , ben nobetteyim.:) Ara ara geçmişe bakacagim :)
Selam canim nasilsin gorusmeyeli
İyi akşamlar herkese:KK24:
Sabah
Muzlu kakaolu sütlü yulaf

Akşam
3 çorba kaşığı pirinç pilavı
2 tavuk but
Karpuz

Spor : 7000 adım
Su: 2,5L
pesto26 pesto26 nerelerdesin ey karındaşım 😄
Aksam hem pilav olmamis hemde karpuz miktarin nekadardi bilmiyorum ama yemekle birlikte olmamis
Hafta başı artı gelmeyenin cumaya deli eksisi olur demiş atalarımız 🤩
Oda guzelmis begendim ...
Bugünkü menüm sabah
Çikolata
Akşam mi öğle mi belirsiz bisey de tavuk biraz da patates yedim 4 gibi falan şuan çok açım bisey yememeliyim belki bi kahve ve kayısı yiyebilirim
Şu 2.5 lt
Spor aksama kadar hastahane yol git gel canım çıktı resmen
cok erken yemissin canim eger yememeyi basarirsan super kilo kaybin olur ama gece aclik basina vurur kacamak yaparsan fena

08.30
15-16 badem

15.00
Tavuklar masum görünmüyor ama yağsız fırında piştiler 🍀Eki Görüntüle 2673634

19.40

Aksamki tursular bence odemini daha da arttirir fazla geldi gozume biede lavas var tabi regl donemindeysen de sislik olur.
Selam kızlar nasılsınız? Ay ben bu aralar koptum iyice gruptan ya. Unuttm bugün tartılacağımızı bile. Kusura bakmayın lütfen. Tekrardan eski halime dönücem bu haftadan itibaren 🤦🏻‍♀️
Ben geldim sen gitme kiz bikere biraktin mi insan toplamasi zor oluyor dimi

İyiaksamlar

Pazartesi menum

Sabah 11.00
2 dilim firinda kasarli ekmek
2 yk menemen
3 cb sekersiz cay

Ara 12.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi

Oglen aksam karisimi bisey
16.30

2 3 catal etli biber dolmasi
2 3 catal makarna
2 yk kadar zeytinyaglli patlican yemegi.

Aksam 21.30 biraz gec oldu sanki
1 tbk meyve
2 3 dilm karpuz
1 kucukcuk uzum salkimi

Spor 2 saat sahilde cocuklarla kosturmaca
Biraz deniz keyfi yaptilar sonra banyo vs kosturmasi tum gun hareketliydim yani

Su nekadar oldu bilmiyorum ama 2 bardak hazir limonata ictim ve biliyorum bi dunya seker yuklendim

Shshhsjs
Bence bunun üzerine deneyler yapılmalı, arkadaşlarımda da var öyle kimisine hiç etki etmiyor kimisini de tok tutuyor.
Ama bence daha çok psikolojik. Sabahları güzel kahvaltı yapmayı sevenler bu tabağı görünce ay ben bununla mı doyucam nerede benim domateslerim peynirim böyle yavan mı yiyeceğim oluyor 😄

günaydın, dün yediklerimi de yazim kiloyu da: Mor Vampirella Mor Vampirella

cuma: 74.8
bugün: 74.7

sabah:
Eki Görüntüle 2673378

öğlen: 1 kaşık haşlanmış nohut

akşam:

Eki Görüntüle 2673377
Harikasın koca bir kase salata :KK200: :KK36: Ben etiketi unuttum bende bugün -300 gramdayım
Ne yazik ki uzun suredir kilomu koruyamayanlardinim surekli al ver oluyor belli donemler dikkat ediyorum 3 4 kilo gidiyor sonra bi birakiyorum hooop geri geliyor simdilik dikkat ediyorum ama biraz zor donemlerden geciyorum babam rahatsiz onun uzuntusunu yasiyoruz ve uzuntu ve stres malesef bende kilo yapiyor cunku milletin istahinin kesildigi durumlarda benim istahim artiyor ayrrica bu ay dogum kontrol hapimi kestim kilo veremememde onunda buyuk etkisi var diye dusunuyorum 1 kac ay bole deniyecegim insallah 3. Gelmez kilo vericem diye 😋Neyse kilo bildirimimi yapim

Pazartesi kilom

76.3

Hayirli olsun bana ....
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :) 3. nün olmaması biraz da senin elinde sanki :-)

İyi aksamlar.kizlar nasılsınız , ben nobetteyim.:) Ara ara geçmişe bakacagim :)
Kolay gelsin meslektaşım iyi nöbetler :)

Selam kızlar nasılsınız? Ay ben bu aralar koptum iyice gruptan ya. Unuttm bugün tartılacağımızı bile. Kusura bakmayın lütfen. Tekrardan eski halime dönücem bu haftadan itibaren 🤦🏻‍♀️
Benim gözüm seni aramıyor değil :KK36:
Valla ben de anlamıyor :confused: Yesem de açım
İyiaksamlar

Pazartesi menum

Sabah 11.00
2 dilim firinda kasarli ekmek
2 yk menemen
3 cb sekersiz cay

Ara 12.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi

Oglen aksam karisimi bisey
16.30

2 3 catal etli biber dolmasi
2 3 catal makarna
2 yk kadar zeytinyaglli patlican yemegi.

Aksam 21.30 biraz gec oldu sanki
1 tbk meyve
2 3 dilm karpuz
1 kucukcuk uzum salkimi

Spor 2 saat sahilde cocuklarla kosturmaca
Biraz deniz keyfi yaptilar sonra banyo vs kosturmasi tum gun hareketliydim yani

Su nekadar oldu bilmiyorum ama 2 bardak hazir limonata ictim ve biliyorum bi dunya seker yuklendim

Akşam meyve saati biraz geç olmuş ondan ziyade meyveler kan şekerini hızlı yükselttikleri için bunu dengelemek adına yanında mutlaka süt, kefirya da yoğurt tüketilmeli.Ben çok faydasını gördüm bunun :)

Shshhsjs
Bence bunun üzerine deneyler yapılmalı, arkadaşlarımda da var öyle kimisine hiç etki etmiyor kimisini de tok tutuyor.
Ama bence daha çok psikolojik. Sabahları güzel kahvaltı yapmayı sevenler bu tabağı görünce ay ben bununla mı doyucam nerede benim domateslerim peynirim böyle yavan mı yiyeceğim oluyor 😄
İşte o benim :rolleyes: Domatesi salatalığı doğrayacaksın üstüne az tuz biraz zeytinyağı az baharat ve limon mis misss :ıslık:

İşte o benim :rolleyes: Domatesi salatalığı doğrayacaksın üstüne az tuz biraz zeytinyağı az baharat ve limon mis misss :ıslık:
Böyle insanlara hep özeniyorum ya ama sabahları kalktığımda asla şu kahvaltıyı hazırlayacak enerjiyi kendimde bulamıyorum maalesef. Hep acaba bu öğünü nasıl atlatsam da belli bir saat tok dursam kafası var 🙃🙃

Böyle insanlara hep özeniyorum ya ama sabahları kalktığımda asla şu kahvaltıyı hazırlayacak enerjiyi kendimde bulamıyorum maalesef. Hep acaba bu öğünü nasıl atlatsam da belli bir saat tok dursam kafası var 🙃🙃
Ben de öyleydim ama evlenince değişti bu iş sabahları kahvaltı hazırlamak için daha erken kalkıyorum hem kendim için hem de eşim için sağlıklı bir öğünle güne başlamak insanı mutlu da ediyor bence :KK51:

Canim aksamki ekmek fazla geldi gozume ama gunun guzel olmus genel anlamda

Selam canim nasilsin gorusmeyeli

Aksam hem pilav olmamis hemde karpuz miktarin nekadardi bilmiyorum ama yemekle birlikte olmamis

Oda guzelmis begendim ...

cok erken yemissin canim eger yememeyi basarirsan super kilo kaybin olur ama gece aclik basina vurur kacamak yaparsan fena

Aksamki tursular bence odemini daha da arttirir fazla geldi gozume biede lavas var tabi regl donemindeysen de sislik olur.

Ben geldim sen gitme kiz bikere biraktin mi insan toplamasi zor oluyor dimi
Yok yok gitmiyorum burdayımda ablamlar da burada ya gün boyu ya ben babamdayım ya onlar bende fırsat bulup gelemiyorum takıma. Tabi azıcık diyette yalan olmuyo değill
Harikasın koca bir kase salata :KK200: :KK36: Ben etiketi unuttum bende bugün -300 gramdayım

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :) 3. nün olmaması biraz da senin elinde sanki :-)

Kolay gelsin meslektaşım iyi nöbetler :)

Benim gözüm seni aramıyor değil :KK36:

Valla ben de anlamıyor :confused: Yesem de açım

Akşam meyve saati biraz geç olmuş ondan ziyade meyveler kan şekerini hızlı yükselttikleri için bunu dengelemek adına yanında mutlaka süt, kefirya da yoğurt tüketilmeli.Ben çok faydasını gördüm bunun :)
Yaaa canımm nasıl mutlu oldum böyle düşünmenee. Çok teşekkür ederim :KK74:

Bende eşim gecede olduğu hafta sabah isten geldiğinde güzel kahvaltı hazırlıyorum ama gündüzdeyse oğlanı doyurursam kendime bişey hazırlamak çok zor geliyo. Çok aç değilsem hindiba kahve yapıp içiyorum. Öğlen 2 ye kdar tok tutuyo. Reklam olarak algılanmasın cidden tok tutuyo hemde metobolizma hızlandırıyo. Benm kurtarıcım o 🤣 eskidende chia tohumlu ayran içerdim bişeyler hazırlamak zor geldiğinde

Back
X