• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de öyleydim ama evlenince değişti bu iş sabahları kahvaltı hazırlamak için daha erken kalkıyorum hem kendim için hem de eşim için sağlıklı bir öğünle güne başlamak insanı mutlu da ediyor bence :KK51:

Ben sunum prensesi gibi hazırlayıp duruyodum ilk 3 sene ama son bi kaç ayda içim bayılmaya başladı yemek işinden. Bunun bi stres olduğunu başka birinden duysam yuh derdim ama akşama ne yapsam yarın ne yicez falan diye düşünmekten gına geldi. Bi de eşimin iş yerinde doğru düzgün yemek yok, TR gibi köşebaşında yemek alabilecek yerde yok maalesef. Minnak bebe beslenmesi gibi onu da düşünüyorum. Ay ne dertliymişim bee 🤣 içimi döktüm 😬

Ben sunum prensesi gibi hazırlayıp duruyodum ilk 3 sene ama son bi kaç ayda içim bayılmaya başladı yemek işinden. Bunun bi stres olduğunu başka birinden duysam yuh derdim ama akşama ne yapsam yarın ne yicez falan diye düşünmekten gına geldi. Bi de eşimin iş yerinde doğru düzgün yemek yok, TR gibi köşebaşında yemek alabilecek yerde yok maalesef. Minnak bebe beslenmesi gibi onu da düşünüyorum. Ay ne dertliymişim bee 🤣 içimi döktüm 😬
Bende yapiyordum ama daha kisa surdu 😂😂
Cumaya 71ler bayrak sallayacak 💃🏻💃🏻💃🏻
InsAllah canim 😂😊😘👭

Merhabalar hatunlar,
Umarım iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Balon modu devam 🎈

13.40

Eki Görüntüle 2674131

O kutuda epey bir salata, tuzsuz zeytin, 3 dilim hellim, 4 dilim kuru domates, sucuk ve burda bence olduğundan daha bi büyük çıkan bir börecik var.

20.30

Eki Görüntüle 2674132

Dikkat bu bir tatlı tabağıdır 🤪
O mor salatadan bir o kadar daha yedim, hatta biraz daha fazla olabilir. Hepinize tavsiye ederim.

Su: 2 lt yapma niyetindeyim.
Spor: ona dair de bi niyet var fakat Allah kerim

🎉😌 @motivated already

Nasıl etiketlemişim seni öyle yukardaaa 😱
MotivatedAlready MotivatedAlready

Merhabalar hatunlar,
Umarım iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Balon modu devam 🎈

13.40

Eki Görüntüle 2674131

O kutuda epey bir salata, tuzsuz zeytin, 3 dilim hellim, 4 dilim kuru domates, sucuk ve burda bence olduğundan daha bi büyük çıkan bir börecik var.

20.30

Eki Görüntüle 2674132

Dikkat bu bir tatlı tabağıdır 🤪
O mor salatadan bir o kadar daha yedim, hatta biraz daha fazla olabilir. Hepinize tavsiye ederim.

Su: 2 lt yapma niyetindeyim.
Spor: ona dair de bi niyet var fakat Allah kerim

🎉😌 @motivated already
O mor salatayı biliyorum ya kırmızı lahanadan yapılıyor dimi 😍😍
Güzel olmuş bol proteinli 💪 ama o proteinlere ne yakışır biliyor musun... Spor 👻👻

İyi akşamlar herkese 🐼
Sabah
Ufak bir tam buğday sandviç ekmeğinden yapılmış fümeli peynirli bol rokalı sandviç
Yeşil çay 1 kupa

Akşam
Yarım tabak domates salçalı biberli sosis (ben buna sosisli sos diyorum 😄)(çok büyük tabak hayal etmeyelim lütfen küçük yemek tabağı 🙃)
1 kk peynir
Salata

Su: 3L
Spor: yok, malum zamanlar 😬
pesto26 pesto26

Bugun ne yedim ?

Bugun biraz sapitti menum

Sabah 11.30

3 dilim ekmek 2 si tam bugday 1 i nirmal gec kalinca kahvalti aciktim bugun
2kk peynir
1 tane yagda domatesli yumurta
3 cb sekkersiz cay

Ara 12.30

1 fincan sekersiz turk kahvesi

Aksam 15.30

10 taneye yakin etki sarma
2 3 kasik karisik kızartma
Birazda eksi maya ekmek

Aksam 9 gibi
1 tane icli kofte

Su 1.5 litre
Spor yok gunluk hareket

Baban için Rabbım şifa versin inşallah canım. Ben de kilomu koruyamayanlardanim ne yazık ki 10 sene içinde 58den 74e uzanan kilo yolculuğum oldu burda beraber daha iyi hissediyorum kendimi hep beraber güzel kilolar verip koruruz inşallah ☺

Ayy ne güzel destek güzel şey 😁 bu arada kaptan olmuşsun tebrik ederim ben uzak kalmışım biraz 😂
Tesekkurler canim insallah iyi olur
Ee sen yine 6 li rakkamlari gormussun bana da kismet olur insallah

İyi aksamlar:KK54:

Menu

Sabah
Salata (2 yumurta, 6 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, marul, mor lahana, domates, kapya, salatalik, pancar ve maydanoz) ve sut

Ara
Zerdali (5 adet)

Aksam
Et sote, yesil salata ve yogurt

Sutlu kahve icecegim birazdan

Su 3.5 litre
6 bin adim

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
afiyet olsun cok guzel olmus menun
İyi akşamlar herkese:KK24:
Sabah
Muzlu kakaolu sütlü yulaf

Akşam
3 çorba kaşığı pirinç pilavı
2 tavuk but
Karpuz

Spor : 7000 adım
Su: 2,5L
pesto26 pesto26 nerelerdesin ey karındaşım 😄
guzel 👍
Bugünkü menüm sabah
Çikolata
Akşam mi öğle mi belirsiz bisey de tavuk biraz da patates yedim 4 gibi falan şuan çok açım bisey yememeliyim belki bi kahve ve kayısı yiyebilirim
Şu 2.5 lt
Spor aksama kadar hastahane yol git gel canım çıktı resmen
hurma ya da kayisi iyi olurmus canim. tabi git gel yolda yorulmus acıkmışsındır.
Menum
Sabah kv deydik
1 dilim ekmek
3 catal suzme peynir
3 catal recel
Ogle
3 kasik cacik
1 kasik bulgur pilavi
Aksam foto da
Su 14
Spor 16000 800 puan

Esim yuruyuse gitmemem karsiliginda benimle leslie ve chole thinge baslayacak insAllah yarin
Yawrukush Yawrukush @1delimavi
1
guzel olmuş cnm afiyet olsun
Bu sabah uyandığımda ayağıma bi ip bağlasanız balon diye yanınızda gezdirebilirdiniz. Öyle saçma bi şişlik ve yorgunlukla uyandım. Cuma 70.9 kg iken sabah 72.5 idim mesela 😶 menüme geçeyim:

08.30
15-16 badem

15.00
Fotodakine ek 15 badem daha yedim.
Tavuklar masum görünmüyor ama yağsız fırında piştiler 🍀Eki Görüntüle 2673634

19.40
1 kase kırmızı pancar salatas(kırmızı pancar turşusu+dereotu+yoğurt+biraz mayonez+biraz konserve mısır+turşu+dereotundan oluşuyor)
Yarım lavaş, 2 yk etli nohut, 1 dilim salam, 1 tk muhammara

Su: 2 olacak
Spor: utanan maymuncuk emojisi
Ama dün uyumadan önce 20 dk leslie yapmıştım yazmayı unuttum 🧐💃🏻😌

MotivatedAlready MotivatedAlready
aksam 7 den sonra lavas olmasaymis daha mi iyi olurmus. diğerlerini az yemissin dengelemiştir
Ben artık alıştım yulafa, vazgeçilmezim oldu resmen hem çok kolay hazırlanıyor hem de tadını çok seviyorum hem de baya tok tutuyor. Sanırım önceki hayatımda at falandım 🤣🤣🤣🤣🤣
yulafi ben de seviyorum ama benim sevdigim sekli sanirim kilo yapar. soyle ki
yulafa sut koyuyorsun sonra bal kakao findik ya da badem veya fistik ezmesi ve meyveler muz elma azcik da bitter çikolata.. aksamdan hazirlayip sabaha muhallebi kivaminda oluyor. afiyetle yiyorsun. enerji bombası.. kilo yapar diye yemiyorum ama yulafi en cok boyle seviyorum
İyiaksamlar

Pazartesi menum

Sabah 11.00
2 dilim firinda kasarli ekmek
2 yk menemen
3 cb sekersiz cay

Ara 12.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi

Oglen aksam karisimi bisey
16.30

2 3 catal etli biber dolmasi
2 3 catal makarna
2 yk kadar zeytinyaglli patlican yemegi.

Aksam 21.30 biraz gec oldu sanki
1 tbk meyve
2 3 dilm karpuz
1 kucukcuk uzum salkimi

Spor 2 saat sahilde cocuklarla kosturmaca
Biraz deniz keyfi yaptilar sonra banyo vs kosturmasi tum gun hareketliydim yani

Su nekadar oldu bilmiyorum ama 2 bardak hazir limonata ictim ve biliyorum bi dunya seker yuklendim
evet cnm seninde dedigin gibi aksam biraz gec olmus ve limonata da olmamis ama hareketliymissin eritmissindir umarim
@MorVampirella heello,

sabah:

ortadaki yulaf kakao süt vişne

Eki Görüntüle 2673656

öğlen: 2 incir, 30 gr kadar kuruyemiş

akşam:

altta sağda gizlenen patlıcanlar çok kötü olmuştu onları bıraktım

Eki Görüntüle 2673657

spor: 1 saat dumbelllı spor
su: 2.5
afiyet olsun guzel olmus
Sabah
1 kase yoğurt çorbası

Öğle
6-7 kaşık patates salatası
Çay
2 dl ekmek

Su 2 L
@barga
bakiyorum devami yok mu diye. aksam yememissin vampircim dayanabildin mi sabaha kadar
Bugünkü menüm

Sabah
Kahve

Öğle
Peynir salatası
1 tereyağında yumurta
Közlenmiş biber
3 zeytin

Akşam
Etli nohutlu bamya
Yumurtalı köfte çok az
Süs biberi
Domates

Su
3 litre

Spor
30 dk yürüyüş
Tibet egzersizi 3 tekrar
cok guzel olmus afiyet olsun
Bugünkü menüm

Sabah 08:30 2 dılım peynır 1 dılım ekmek

Saat 10:00 sütlü kahve

Saat 13:30 mantar corbası ve domates corbası bırer bardak ( çok acıkmıstım)

Saat 16:00 2 salatalık

Saat 20:00 karpuz 1 dılım ekmek 3 sarma

Su 2 lt

Spor yapamadım evde degıldım işim vardı yarın fazlasyla telafi edicem
@JaneRizzoli
gun boyu miktar olarak cok az yemissin ama o ekmek saat 20 de degil de 16 da olsaymis supermis. bu sıralar saalere taktim sanirim o yuzden dikkatimi cekti.

Kızlar selam dünki menümü yazayım akşm bi sıkıntı oldu yazamadm
Sabah:
1 h yumurta
1 ısırık simit

öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 p etli taze fasulye

Akşam:
Patlıcan oturtma
1 kase yoğurt

su:2 lt
Spor: ofis koşturması

Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity
cok guzel bir menu olmus canim bol eksi olsun afiyet olsun 😉

O mor salatayı biliyorum ya kırmızı lahanadan yapılıyor dimi 😍😍
Güzel olmuş bol proteinli 💪 ama o proteinlere ne yakışır biliyor musun... Spor 👻👻

Beybim kırmızı pancardan yapıyosun ama turşu olmuş bi kırmızı pancar. Harbi enfes oluyor, alırsan yaz bana tarifini verem 😬
Sen spor dedin ama ben gittim içecek içtim şimdi.. bitanesi 85 calori imiş hepsini bitirmedim. Normalde çıkmayacaktım ama benim adam heves etti bi dolanmaya. Şimdi spor yapacak vaktim de kalmadı. Ay sızlanmaktan yıldım bi kaç gündür 😬
Bakalım sen neler yemişsin tıtlı qıssss 🐰👀

İyi akşamlar herkese 🐼
Sabah
Ufak bir tam buğday sandviç ekmeğinden yapılmış fümeli peynirli bol rokalı sandviç
Yeşil çay 1 kupa

Akşam
Yarım tabak domates salçalı biberli sosis (ben buna sosisli sos diyorum 😄)(çok büyük tabak hayal etmeyelim lütfen küçük yemek tabağı 🙃)
1 kk peynir
Salata

Su: 3L
Spor: yok, malum zamanlar 😬
pesto26 pesto26
Mantı sosuna tavada ekmek banan biri olarak o sosisle de anılarımız var elbette.... 😬
Afiyet olsun canısığ, ismini çok sevdim sosisli sos olarak 🤣

Bende yaşadım aynı seyı canım
Uyku cok önemli. Bol sıvı bolll uyku.
Tıbben süt arttırıcı dıye bısey yok dıyor doktorlar ama ne derlerse desınler bence var😂 kuru soğan ve bulgur pilavı.. boza.. malt içecegı bunların faydasını gordum ben.
Amaa bunları yemezsen sütün olmazmıı , tabıkı olur bolcaaa uyursan. Uyku ve su👍
3 yaşında bi kızm daha var maalesef uyku çok mümkün olmuyo :( öğlen bazen 2side aynı uyursa uyuyablrm oda çok işim yoksa

afiyet olsun cok guzel olmus menun

guzel 👍

hurma ya da kayisi iyi olurmus canim. tabi git gel yolda yorulmus acıkmışsındır.

guzel olmuş cnm afiyet olsun

aksam 7 den sonra lavas olmasaymis daha mi iyi olurmus. diğerlerini az yemissin dengelemiştir

yulafi ben de seviyorum ama benim sevdigim sekli sanirim kilo yapar. soyle ki
yulafa sut koyuyorsun sonra bal kakao findik ya da badem veya fistik ezmesi ve meyveler muz elma azcik da bitter çikolata.. aksamdan hazirlayip sabaha muhallebi kivaminda oluyor. afiyetle yiyorsun. enerji bombası.. kilo yapar diye yemiyorum ama yulafi en cok boyle seviyorum

evet cnm seninde dedigin gibi aksam biraz gec olmus ve limonata da olmamis ama hareketliymissin eritmissindir umarim

afiyet olsun guzel olmus

bakiyorum devami yok mu diye. aksam yememissin vampircim dayanabildin mi sabaha kadar

cok guzel olmus afiyet olsun

gun boyu miktar olarak cok az yemissin ama o ekmek saat 20 de degil de 16 da olsaymis supermis. bu sıralar saalere taktim sanirim o yuzden dikkatimi cekti.

O kadar haklısın ki.....
neyseki lavaş bittide bulduğumuz her şeyi eneee ne güzel olur bu diye sarıp sarıp yemekten kurtulduk 😢

Back
X