- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
Sen de mi yulafkurabiyesi de ne güzel olur he
Bakıyorum birileri treni rayına oturtmuş![]()
Harika olmuş muhtişim![]()
Sürüye yeniden dahil olmaya çalışan isyankar kuzu menüsü yaptım

Teşekkürler böbüşim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de mi yulafkurabiyesi de ne güzel olur he
Bakıyorum birileri treni rayına oturtmuş![]()
Harika olmuş muhtişim![]()
HumAn* stil çay öneriyorum günde 4 bardağa kadar içebilirsin. Çook faydası olmuştu bendeKızlar suyuma dikkat etsemde sütümn kalitesi düştü sanırm bebeğin bu ay 300 gr almış
Hemşire 1 hafta dikkat et sık emzir yine bakalım dedi eğer kilo almazsa sanırm mama dicek ama mamada vermek istemiyorum
Benim diyet işi biraz askıya alınacak sanırm en azından ek gıdaya geçene kadar
Yawrukush
hakkaten bağımlılık olabilir. yemeye baslayinca birakamiyorum ne kadar yediğimi farketmiyorum bile.Günü erken kapatmışsın süper olmuş.
Peynirden ben hiç vazgeçmeyi deneyemedim, çok güzel bişey bencebağımlılık diyen var
![]()
Yeni 4 aylık canmhaklısın kilo verilir emzirmeyi istiyorum
Menü çok güzel canım , ara öğün atıltırmalık minik bi meyve veya fındık ceviz olsa mı dedim ama menümerhaba kizlar
sabah 11.00
kiymali yumurta (1 yumurtadan)
domates cokelek ve semizotundan salata
3 zeytin
17.00
5 kofte
domates salatalik ve ayran
su 3 litreyi gecti
50 squat
5 dk lik gunluk egzersizler
koye gittik bugün orda da hareketliydik
ip atlamaya zamanim kalmadicok uykum var
ya hep seni etiketlemeyi unutuyorum canim eşimbnnu
bu hafta 1. lik bizim![]()
Dünki menü de çok güzel ama bugün de çok az yemişsin metabolizmanı yavaşlatma canım ara öğün ufak da olsa mesela iki tane fındık at ağzınakizlar bu gunun menüsü
sabah 11.00
1 has. yumurta domates marul
3 zeytin 2 dilim sucuk ve 2 kasik kadar çökelek (peynirden vazgecemiyorum)
17.30
1 p. etli yesil fasulye
1 kase yoğurt
su 3 u gecti
500 ip
5200 adim
50 squat
bnnu
Aa ilk kez duyuyorum peki kan grubun ney canımhakkaten bağımlılık olabilir. yemeye baslayinca birakamiyorum ne kadar yediğimi farketmiyorum bile.
bir arkadasim benim kan grubum icin peynirin uygun olmadığını soylemisti. kan grubuna gore beslenme de zayiflamada cok etkiliymis ve benim kan grubum tam etciymis.onu duydugumdan beri peynirden uzaklasmaya calisiyorum ama pek olmuyor
![]()
evet haklisin arada agzima birseyler atayim diyorum ama genelde yemek saatime az kaldi neyse bosver diyip gecistiriyorum.Dünki menü de çok güzel ama bugün de çok az yemişsin metabolizmanı yavaşlatma canım ara öğün ufak da olsa mesela iki tane fındık at ağzına
benüm dünki menüm
Sabah
1 h yumurta
öğle
1 kase ezogelin çorba
200 ml yoğurt
(Karnıyarık ve pilav vardı yemedim dışarıdan söyleyecektim ama çorbayla doydum öğleden aonra çok koşturunca acıktım ve süt hakkıdır diyerek
ara
1 simit
Akşam
Yarım porsiyon etli bamya
1 kase yoğurt
su:2 lt
Spor: çok yürüdüm
Yawrukush
sserendipity
oglen az yedigin icin acıkmışsindir simit de mis gibi görünmüştür. yarim yeseymissin daha iyi olurmuş ama aksam cok az yemissin yarim porsiyon hem de en sagliklisindan "bamya" dengelemistir ins. canimDünki menü de çok güzel ama bugün de çok az yemişsin metabolizmanı yavaşlatma canım ara öğün ufak da olsa mesela iki tane fındık at ağzına
benüm dünki menüm
Sabah
1 h yumurta
öğle
1 kase ezogelin çorba
200 ml yoğurt
(Karnıyarık ve pilav vardı yemedim dışarıdan söyleyecektim ama çorbayla doydum öğleden aonra çok koşturunca acıktım ve süt hakkıdır diyerek
ara
1 simit
Akşam
Yarım porsiyon etli bamya
1 kase yoğurt
su:2 lt
Spor: çok yürüdüm
Yawrukush
sserendipity
benim kan grubum 0Aa ilk kez duyuyorum peki kan grubun ney canım![]()
Sabah güzel bi eksiyle uyandım darısı yarına , regl yaklaştı yarını da eksi ile atlatıp sonraki gün şişkinlik başlar umarımoglen az yedigin icin acıkmışsindir simit de mis gibi görünmüştür. yarim yeseymissin daha iyi olurmuş ama aksam cok az yemissin yarim porsiyon hem de en sagliklisindan "bamya" dengelemistir ins. canim
Benimki de A ve hep et yerim etsiz bir gün doymam hayattabenim kan grubum 0
arkadasimin kan grubu A ona da et yaramiyormus nebati beslenmesi gerekiyormus
Gercekten kan grubuna gore beslenmek mi gerekiyormus sasirdim hemen bakayim bn ne yememeliyimhakkaten bağımlılık olabilir. yemeye baslayinca birakamiyorum ne kadar yediğimi farketmiyorum bile.
bir arkadasim benim kan grubum icin peynirin uygun olmadığını soylemisti. kan grubuna gore beslenme de zayiflamada cok etkiliymis ve benim kan grubum tam etciymis.onu duydugumdan beri peynirden uzaklasmaya calisiyorum ama pek olmuyor
![]()
Çok sağol canım kanarı bilirim bizm ordada yaparlar üstüne ceviz kırıp koyarlar çokta severmher sabah yumurta mutlaka ye, yiyebiliyorsan 2 ye veya sahanda yumurta yap canım
Bir de süt artırıcı karışım var mersin yöresine ait kaynar deniyor adına internetten bulabilirsin her emzirme sonrası iç bol su da iç . Tavuk da süt yapıyor kanat mesela, et ürünleri tüket sütün artar ve bol bol emzir emzirmeye de süt artıyor
Menü çok güzel canım , ara öğün atıltırmalık minik bi meyve veya fındık ceviz olsa mı dedim ama menü![]()
Bitkisel tedavileri deniyor musun peki sorun kimde diyor doktorBnm kardesimde de ritim bozukluğu var 2 kere ameliyat oldu gerçekten çok zor bi durum canım Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçektenbnde iyiyim canım şükür hastahaneye gittik tekrar .doktor tekrar tahlil istedi 15 gün sonra çıkacakmış sonuçlar tekrar tüp bebek yapmayalım çünkü herşey çok normal 3 4 ay normal tedavi deneyelim dedi doktor bakalım ne olacak sonuç hayırlısı artık
Bir an cuma zannettimCuma kk daaa
Moti tartıdaaa
Çalsın sazlar uçsun kilolaaaar
Lalalaylaylalalayy
Epey ara vermiştik![]()
Bana da et olmuyor ama cok seviyorum ben de a grubuyumhakkaten bağımlılık olabilir. yemeye baslayinca birakamiyorum ne kadar yediğimi farketmiyorum bile.
![]()
Bitkisel tedavi hiç denemedim canım sorun bnde ufak bi kist var ve pko ama doktor bunlar engel değil daha büyük kisti olanlar hamile kalmış sen niye kalamadın doktor da şaşırdı. Açıkçası bn 3 senedir evliyim inanır mısın böyle şeylere bilmiyorum ama tüm yaptırdığımız tedavilerde karabasan uyurken gelip karnıma basıyor ve hasta oluyorum veya tutmuyor doktor başka bi sorun da görmediğine göre tek bu seçenek kaliyorBitkisel tedavileri deniyor musun peki sorun kimde diyor doktor
Bir an cuma zannettim
Bana da et olmuyor ama cok seviyorum ben de a grubuyum
Sarimsak sut karisimini denesenBitkisel tedavi hiç denemedim canım sorun bnde ufak bi kist var ve pko ama doktor bunlar engel değil daha büyük kisti olanlar hamile kalmış sen niye kalamadın doktor da şaşırdı. Açıkçası bn 3 senedir evliyim inanır mısın böyle şeylere bilmiyorum ama tüm yaptırdığımız tedavilerde karabasan uyurken gelip karnıma basıyor ve hasta oluyorum veya tutmuyor doktor başka bi sorun da görmediğine göre tek bu seçenek kaliyor
Bezelyeli tavuktan bende yapayım bir gungünaydıns, dün yediklerim:
sabah:
Eki Görüntüle 2674717
öğlen: 1 bardak kefir
akşam:
Eki Görüntüle 2674718
su: 2.5
spor : 1 saat yürüyüş