• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar suyuma dikkat etsemde sütümn kalitesi düştü sanırm bebeğin bu ay 300 gr almış 🥺
Hemşire 1 hafta dikkat et sık emzir yine bakalım dedi eğer kilo almazsa sanırm mama dicek ama mamada vermek istemiyorum :KK43:

Benim diyet işi biraz askıya alınacak sanırm en azından ek gıdaya geçene kadar :KK43:
Yawrukush Yawrukush
HumAn* stil çay öneriyorum günde 4 bardağa kadar içebilirsin. Çook faydası olmuştu bende

Günü erken kapatmışsın süper olmuş.
Peynirden ben hiç vazgeçmeyi deneyemedim, çok güzel bişey bence 💜 bağımlılık diyen var 😶
hakkaten bağımlılık olabilir. yemeye baslayinca birakamiyorum ne kadar yediğimi farketmiyorum bile.
bir arkadasim benim kan grubum icin peynirin uygun olmadığını soylemisti. kan grubuna gore beslenme de zayiflamada cok etkiliymis ve benim kan grubum tam etciymis.🍗🍖 onu duydugumdan beri peynirden uzaklasmaya calisiyorum ama pek olmuyor:KK12:

Yeni 4 aylık canm :KK43: haklısın kilo verilir emzirmeyi istiyorum

her sabah yumurta mutlaka ye, yiyebiliyorsan 2 ye veya sahanda yumurta yap canım
Bir de süt artırıcı karışım var mersin yöresine ait kaynar deniyor adına internetten bulabilirsin her emzirme sonrası iç bol su da iç . Tavuk da süt yapıyor kanat mesela, et ürünleri tüket sütün artar ve bol bol emzir emzirmeye de süt artıyor

merhaba kizlar
sabah 11.00
kiymali yumurta (1 yumurtadan)
domates cokelek ve semizotundan salata
3 zeytin

17.00
5 kofte
domates salatalik ve ayran

su 3 litreyi gecti

50 squat
5 dk lik gunluk egzersizler
koye gittik bugün orda da hareketliydik
ip atlamaya zamanim kalmadi 😁 cok uykum var:KK16:

ya hep seni etiketlemeyi unutuyorum canim eşim bnnu bnnu
bu hafta 1. lik bizim:KK73:
Menü çok güzel canım , ara öğün atıltırmalık minik bi meyve veya fındık ceviz olsa mı dedim ama menü 👍

kizlar bu gunun menüsü
sabah 11.00
1 has. yumurta domates marul
3 zeytin 2 dilim sucuk ve 2 kasik kadar çökelek (peynirden vazgecemiyorum)

17.30
1 p. etli yesil fasulye
1 kase yoğurt

su 3 u gecti
500 ip
5200 adim
50 squat
bnnu bnnu
Dünki menü de çok güzel ama bugün de çok az yemişsin metabolizmanı yavaşlatma canım ara öğün ufak da olsa mesela iki tane fındık at ağzına 😄

benüm dünki menüm
Sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase ezogelin çorba
200 ml yoğurt
(Karnıyarık ve pilav vardı yemedim dışarıdan söyleyecektim ama çorbayla doydum öğleden aonra çok koşturunca acıktım ve süt hakkıdır diyerek

ara
1 simit

Akşam
Yarım porsiyon etli bamya
1 kase yoğurt

su:2 lt
Spor: çok yürüdüm 🧐
Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity

hakkaten bağımlılık olabilir. yemeye baslayinca birakamiyorum ne kadar yediğimi farketmiyorum bile.
bir arkadasim benim kan grubum icin peynirin uygun olmadığını soylemisti. kan grubuna gore beslenme de zayiflamada cok etkiliymis ve benim kan grubum tam etciymis.🍗🍖 onu duydugumdan beri peynirden uzaklasmaya calisiyorum ama pek olmuyor:KK12:
Aa ilk kez duyuyorum peki kan grubun ney canımo_O

Dünki menü de çok güzel ama bugün de çok az yemişsin metabolizmanı yavaşlatma canım ara öğün ufak da olsa mesela iki tane fındık at ağzına 😄

benüm dünki menüm
Sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase ezogelin çorba
200 ml yoğurt
(Karnıyarık ve pilav vardı yemedim dışarıdan söyleyecektim ama çorbayla doydum öğleden aonra çok koşturunca acıktım ve süt hakkıdır diyerek

ara
1 simit

Akşam
1 kase yoğurt

evet haklisin arada agzima birseyler atayim diyorum ama genelde yemek saatime az kaldi neyse bosver diyip gecistiriyorum.

benüm dünki menüm
Sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase ezogelin çorba
200 ml yoğurt

ara
1 simit

Akşam
1 kase yoğurt

oglen az yedigin icin acıkmışsindir simit de mis gibi görünmüştür. yarim yeseymissin daha iyi olurmuş ama aksam cok az yemissin yarim porsiyon hem de en sagliklisindan "bamya" dengelemistir ins. canim

oglen az yedigin icin acıkmışsindir simit de mis gibi görünmüştür. yarim yeseymissin daha iyi olurmuş ama aksam cok az yemissin yarim porsiyon hem de en sagliklisindan "bamya" dengelemistir ins. canim
Sabah güzel bi eksiyle uyandım darısı yarına , regl yaklaştı yarını da eksi ile atlatıp sonraki gün şişkinlik başlar umarım 🤣
Simit yarım yiyeyim dedim ama çok kolturdum birşey de yemeyince elim ayağım titredi yedim hepsini, akşama da tok olunca bamyanın yarısını yiyebildim
benim kan grubum 0
arkadasimin kan grubu A ona da et yaramiyormus nebati beslenmesi gerekiyormus
Benimki de A ve hep et yerim etsiz bir gün doymam hayatta 😨

Gercekten kan grubuna gore beslenmek mi gerekiyormus sasirdim hemen bakayim bn ne yememeliyim🤔

her sabah yumurta mutlaka ye, yiyebiliyorsan 2 ye veya sahanda yumurta yap canım
Bir de süt artırıcı karışım var mersin yöresine ait kaynar deniyor adına internetten bulabilirsin her emzirme sonrası iç bol su da iç . Tavuk da süt yapıyor kanat mesela, et ürünleri tüket sütün artar ve bol bol emzir emzirmeye de süt artıyor

Menü çok güzel canım , ara öğün atıltırmalık minik bi meyve veya fındık ceviz olsa mı dedim ama menü 👍
Çok sağol canım kanarı bilirim bizm ordada yaparlar üstüne ceviz kırıp koyarlar çokta severm 🤤

Bnm kardesimde de ritim bozukluğu var 2 kere ameliyat oldu gerçekten çok zor bi durum canım Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten😔 bnde iyiyim canım şükür hastahaneye gittik tekrar .doktor tekrar tahlil istedi 15 gün sonra çıkacakmış sonuçlar tekrar tüp bebek yapmayalım çünkü herşey çok normal 3 4 ay normal tedavi deneyelim dedi doktor bakalım ne olacak sonuç hayırlısı artık
Bitkisel tedavileri deniyor musun peki sorun kimde diyor doktor
Cuma kk daaa
Moti tartıdaaa
Çalsın sazlar uçsun kilolaaaar
Lalalaylaylalalayy 🥳🥳💃🏻💃🏻

Epey ara vermiştik 😎😎😎
Bir an cuma zannettim
Bana da et olmuyor ama cok seviyorum ben de a grubuyum

Bitkisel tedavileri deniyor musun peki sorun kimde diyor doktor

Bir an cuma zannettim

Bana da et olmuyor ama cok seviyorum ben de a grubuyum
Bitkisel tedavi hiç denemedim canım sorun bnde ufak bi kist var ve pko ama doktor bunlar engel değil daha büyük kisti olanlar hamile kalmış sen niye kalamadın doktor da şaşırdı. Açıkçası bn 3 senedir evliyim inanır mısın böyle şeylere bilmiyorum ama tüm yaptırdığımız tedavilerde karabasan uyurken gelip karnıma basıyor ve hasta oluyorum veya tutmuyor doktor başka bi sorun da görmediğine göre tek bu seçenek kaliyor

Bitkisel tedavi hiç denemedim canım sorun bnde ufak bi kist var ve pko ama doktor bunlar engel değil daha büyük kisti olanlar hamile kalmış sen niye kalamadın doktor da şaşırdı. Açıkçası bn 3 senedir evliyim inanır mısın böyle şeylere bilmiyorum ama tüm yaptırdığımız tedavilerde karabasan uyurken gelip karnıma basıyor ve hasta oluyorum veya tutmuyor doktor başka bi sorun da görmediğine göre tek bu seçenek kaliyor
Sarimsak sut karisimini denesen

günaydıns, dün yediklerim:

sabah:

WhatsApp Image 2020-08-12 at 1.19.59 PM.jpeg

öğlen: 1 bardak kefir

akşam:

WhatsApp Image 2020-08-12 at 7.55.33 PM.jpeg

su: 2.5

spor : 1 saat yürüyüş

Back
X