- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de oyle ama degistiremem simdiEski tartıda onu ben de yapıyordumişe yaramıyordu ama aksine fazla gösteriyordu
zaten bir dediği diğer dediğini tutmuyordu ona mı güvencem diyip kaldırıp attım
![]()
Catlaklara iyi geliyorneye iyi geliyomuş sürünce?
ben yağını saçıma sürerdim yumuşatsın diye. önceki aldığımın tadı kötüydü o yüzden yiyemedim. bu seferki çogzel çıktı şimdi ekmeğe sürüp yiyorum azcık
Evet merdiven inip cikma icin puan varBu arada spor sayılır mı bilmem ama iş yerinde bir üst kattaki WC ye gidiyorum bilerek. Bi de her gittiğimde 10 squat yapıyorum. Henüz gören olmadı :) bacaklarım biraz ağrıdı işe yarıyordur inşallah
Canim diyetisyen ayda bir tartilmani isteyecek buyuk ihtimalAldığım karar ile diyetisyenle iletisime geçtim yarın gorusme yapacağız ve cuma da başlarım. Online olarak yürüteceğiz bu süreci detaylar yarin artık görüşünce... bir ileri iki geri durumu beni yordu tek basima yapamayacagim bir donemdeyim gibi hissediyorum
Cezayı hak ettim. Hicbir şekilde de doymadım zaten dün. Yatarken bile gözün birşeyler arıyordu. Karbonhidrat bir bataklık resmen sürekli çekiyorSahane olmus, ellerine saglikhobby olarak mi yapiyorsun?
Cok basarilisin hayran kaldim
Menun ise berbat
Besin degeri olan bisey yok. Hep Carb
Ceza veriyorum sana
50 Squat
50 mekik
Hindistan cevizi yağını hep saçım.icin kullanmışımdır. Hatta hala kullanıyorum. Az kaldı tekrar alacam. Gizliden markasını verirsen bana sevinirimgünaydın herkese :)
daha önce hindistancevizi yağı kullananınız oldu mu? ya ben geçenlerde tesadüfen bir markanın yağını aldım, çok güzel çıktı, sabahları kahveye falan da koymaya başladım. bayadır kilomda değişiklik olmuyordu, kullanmaya başladığım 3 gündür yine tartıda fark görmeye başladım ama buna mı bağlamalıyım yoksa artık zamanı mı gelmişti emin olamadım. giip gidip kavanozu kokluyorum yau çok güzel kokuyor sfsadd
bunu nasil saycaz peki cnm
dakikasina mi bakcaz tek tek saycak miyiz
Hindistan cevizi yağını hep saçım.icin kullanmışımdır. Hatta hala kullanıyorum. Az kaldı tekrar alacam. Gizliden markasını verirsen bana sevinirimçünkü saçıma sürerken miss gibi kokuyor yesemmi acaba diye düşünüyorum
![]()
Tamam canim aldimBirgaripanne sana mesaj atamıyorum, yazim silim bari, markası: 'doğal' - soğuk pres organik hindistancevizi yağı
Canim actim mesaji foto atBirgaripanne sana mesaj atamıyorum, yazim silim bari, markası: 'doğal' - soğuk pres organik hindistancevizi yağı
Canim listeye 3 temmuzda girmistin, 3 eylulden once izne cikma hakkin yok malesef..
Ama bildirim vs yapamayacagim, hic ugrayamayacagim diyorsan , ozaman kendi isteginle yarismadan ayrilma opsiyonu var fakat bu seferde 6 ay boyunca yeniden yarismaya katilamiyorsun.
Bana sorarsan 3 eylule kadar idare edelim gulum sonra dilersen izne ayril..
aydingelini
Sanki beni tarif ediyorsun :))
19 haziranda listeye girmistin Baharcim , bu cuma izne cikabiliyorsun , 2 aylik suren doluyor.
Izne ayrildiktan sonra 2 hafta gecmesi gerekiyor, tek kural bu 2 haftanin sonunda diledigin zaman listeye donebilirsin.
Tabi eski kilonda olmak kaydiyla.
Yani ister 2 hafta sonra don, ister 1 ay sonra, ister 3 ay sonra :)) B barga
Guzel birgun olmus canim :)
Gecmis olsun Zeynebim, sabaha birseycigin kalmaz insallah..
Kizinin test sonucu nasil ?
Yazmistim ama gormedin :)
Pestom miktar olarak sanki biraz fazla yemissin, soyle ki saglikli -guzel bir menu olmus ama diyet menusu gibi degil..
Gecmis olsn canim, tasinmak cok zor, ondan da hasta hissediyor olabilirsin..
Sehir mi degistiriyorsunuz, yoksa semt mi?
Bende iyiyim canim bildigin gibi..
Cocuklar, takim, yapilmasi gereken isler, hergunun aynisi..
Guzel bir gun olmus canim, chloe nasil begendin mi?
Şimdi gördüm kaptanım. Zaten 3 eylüle kadar idare edebilirsek izne çıkmama gerek yok benim. Ben diyete ara vermeyi düşünmüyorum da gruba girp sürekli aktif olamadığım için arkadaşlara haksızlık olmasın motivasyon düşmesin diye izne çıkabilirsem çıkayım dedim. 6 ay da çok uzunmuş aman istemem okdarınıaydingelini canim gozden kacmasin bir daha yazayim 3 eylulden once izne ayrilamiyorsun,gel 3 eylule kadar idare edelim, sonra dilersen izne cikabilirsin..
B barga canim senin listede 2 ayin doluyor bu hafta ,sen izne ayrilabiliyorsun, cuma gunu mutlaka bildirim yapmalisin , sonra izne ayiririm seni :)Izindeykende firsat buldukca yaz bize, arayi acma..![]()
Vay bana ceza gelmiş![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @ciseak77 aydingelini
![]()
30M @esmeriiim ![]()
Mor Vampirella
Arrietty_
![]()
M MaviFeslegen 50S, 50M Birgaripanne
@MotivatedAlready @BlueSkyyyy ![]()
@L O L @Beklenen2 @sserendipity JaneRizzoli
MUAF MUAF @pesto26 SPOR?
B barga 50S @Hyperborea17 10DK A @melek ada @bnnu @Milana firuze
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
*** M MaviFeslegen MavicimArrietty_ kaptanimiz ceza vermis sana, ben onun cezalarini isledim..
*** @melek ada , @Milana firuze , @fyzanur , @L O L , @ciseak77 ,Mor Vampirella , @erciyes111 , @Kozmogirl17 , @esmeriiim , @bnnu menulerinizi bekliyorum kizlar...
![]()
Reglin yaklaştı sanırım canım dimi? Benim gecikti bile yine. Dün falan olmam lazımdı. Durur durur Perşembe akşamı olurum sağolsunEn fazla artiyi ben gordum bence cunku karnim sisti 71 bugun
Tadı güzelmi cidden ya, normalde kimse kolay kolay severek kahvelere koyamıyo onu tadı falan kötüymüş diye. İşe yaramasına sevindim canım markası ne acabagünaydın herkese :)
daha önce hindistancevizi yağı kullananınız oldu mu? ya ben geçenlerde tesadüfen bir markanın yağını aldım, çok güzel çıktı, sabahları kahveye falan da koymaya başladım. bayadır kilomda değişiklik olmuyordu, kullanmaya başladığım 3 gündür yine tartıda fark görmeye başladım ama buna mı bağlamalıyım yoksa artık zamanı mı gelmişti emin olamadım. giip gidip kavanozu kokluyorum yau çok güzel kokuyor sfsadd
Vay bana ceza gelmişakşama yapıcam kaptanım
Reglin yaklaştı sanırım canım dimi? Benim gecikti bile yine. Dün falan olmam lazımdı. Durur durur Perşembe akşamı olurum sağolsun
Tadı güzelmi cidden ya, normalde kimse kolay kolay severek kahvelere koyamıyo onu tadı falan kötüymüş diye. İşe yaramasına sevindim canım markası ne acaba
Selam kizlar motivem dustu biraz
Selam
Dün su orucu tutmuştum tekrar motive olayım diye
37 saat açlık sonrası kahvaltı yaptım
Akşam yemek canım hiç istemedi
Badem ve süzme yoğurt yedim ben de
Chloe tingin videolarına başladım bugün ama pertim çıktı
Yapamıycam galiba
Evet süzme yoğurtneden düstü ?
Beyaz olan yogurt mu?
Normalde uzun sure aclik sonrasi bende baya tokluk oluyor ve tek ana tek ara ogun yetiyor.
Chloe e baslamayi dusundum ama daha p90 i duzgun yapamadim onuda yapamam kesin. Malesef evde spor konusu zayif noktam. Bir turlu yapamiyorum.