- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Teşekkür ederim pestomMufteşeeeemmmmmmm
Açıldın gidiyorsun, sana karadan el sallıyorum
Helal olsun karşim, yürüüğü![]()

Yaaa bir şey diyim mi biz kilodaştıkk, sen de gel bu teknede herkese yer var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim pestomMufteşeeeemmmmmmm
Açıldın gidiyorsun, sana karadan el sallıyorum
Helal olsun karşim, yürüüğü![]()
Ealla benimki mecburiyetten oldu:) ödül zamanı ye bir tane aklında kalmasın :)
Süper herkesi tebrik ederim çok güzel kilolar verilmişGuzel arkadaslarim bu hafta 3. olduk, hepinizi yurekten tebrik ediyorum..![]()
![]()
O zaman dans, o zaman renk..![]()
Ödül günü oldu yatın yoparlayacağım :) regl de olunca akşam baktım ellerim titriyorAnladim canim , o zaman diyetisyen menusuyse odule saymayalim, 30 squat yazalim :)
Regli artisidir canim o :)
Nasilsin bugun?
Canim odul olmus bugun afiyet olsun, cokta yorulmussun :)
Guzel birgun olmus canim, egzersizi biraz daha arttirsan cok daha hizli gider kilolar :)
Su ne kadar ictin?
Ellerine saglik kaptanim.
Tebrikler kizlar.![]()
Canim tatilin kisa zaten, 63ler gitmez bence :)2 gun sonra gerı gelmıs olacak bu tatıl dıyetımı baltaladı cıddıye alamıyorum bu 63 leri![]()
Bende iyiyim canim, online alisveris yaptin, evi sildim(alt kati sadece)Yawrukush iyiyim canim sen nasilsin? :) suyu az ictim 2L yapmaya calisiyorum.
Challenge'i kabul ediyorum, bugunden itibaren adimlarimi fotolu paylasirim :)![]()
super bir derece
Tekrar tebrik ederim kizlar
Haftaya da Ilk 3 de olalim
Bol adim atalim :))
Yawrukush Challenge im var sana
En Cok adimi kim atacak :)
Bu hafta sirf adim puani degil ama adim sayisinin da hesabini yapalim.
Afiyet olsun canim, benim ayni kosturmacalar devam :)Ealla benimki mecburiyetten oldu:) ödül zamanı ye bir tane aklında kalmasın :)
Süper herkesi tebrik ederim çok güzel kilolar verilmiş
Ödül günü oldu yatın yoparlayacağım :) regl de olunca akşam baktım ellerim titriyorsen nasılsın özgecim katılımların çok iyi bir gidip iki hafta gelmeyeceksin sanmıştım neyse ki öyle olmadı :)
TamamdırVe haftanin spor sonuclari
1.Arrietty_ 5310 p
2.@Tanssss 3030 p
3.@MotivatedAlready 1960 p
4. @BlueSkyyyy 1900 p
5.pesto26 1050 p
6. @Beklenen2 875 p
7.@ciseak77 500 p
KKatilim icin tesekkurler
KKizlar sporlar yapiliyor gözümden kacmadi. Hatta bir cogunuz cok guzel sporlar yapiyorsunuz. Tek sorun puan hesabinin unutulmasi
@sserendipity bu hafta cok guzel sporlar yaptin mesela. Ama puani hesabi olmayinca hesap yapamiyorum
AAyrica kizlar ev isi de puanlama listesinde. Yuruyus de oyle. Dakikasina bildikden sonra hesap yapabilirsiniz canlar
SSporsuz kalmayin
OoooooooGuzel arkadaslarim bu hafta 3. olduk, hepinizi yurekten tebrik ediyorum..![]()
![]()
O zaman dans, o zaman renk..![]()
Teşekkür ederim tatlıığmmm, gönüllerin 6lısıyım heyt beeeeBoşverin efendiler sayıları, benim gözümde sen 6lardasın
Ayrıcaaaaa asıl sana tebrikler o ne güzel eksik öyle ki daha da vermişsin normalde![]()
Teşekkür ederim pestom
Yaaa bir şey diyim mi biz kilodaştıkk, sen de gel bu teknede herkese yer var![]()
Ben şöyle menümü atıp kaçayım
Sabah
1 fincan hindiba kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Fırında somon
Su: 2,5L
Spor: 5000 adım 50 squat 250+150 toplam 400p
pesto26
Arrietty_
Birgaripanne
Yawrukush
Ooo pesto da geliyor kaptannÇok yakında bebişim.. coming soon
![]()
Arti gelmekten iyidir eksi gormek kuzum, bu haftada dikkat et.
Regli artisi bu tahminim, haftaya guzel bir eksi gorursun canim..
Baharcim harikasin..
Canim eger ac kaldiginda kotu olacaksan, 1 muz ya da 1 avuc cig kuruyemis yiyip denize gidebilirsin.
Aralikli orucu tam yapmamis olursun ama deniz , temiz hava zaten aciktirir..
Bu sekilde yapabilirsin canim G GCA :)
Tebrikler canim :)
Ayy sonunda 6olar gelmis, harikasin, cok sevindim kuzum..
Eksi olsun bizim olsun guzel kiz
Motivasyonunu dusurme, bugun gordugunden cok daha fazla eksiyi haftaya gorecegine eminim..
O zman bu hafta toparlanip, kendimize gelme zamani canim..
Eminim sen istersen bu artilar hizla gider..
Haftaya guzel bir eksi ile bu artinin acisini cikartmani bekliyorum gulum :)
Bende diyet konusunda seninle ayni durumdayim Feyzos..
Buraya daha sIk ugra , ozaman belki diyet icinde kendini hazir hissedersin canim :)
Nasilsin gorusmeyeli?
Tamam canim elbette duzenleme yaparim, cok sevindim biraz daha bizimlesin.![]()
Yarın için çok güzel bir ödül planım varAy bebeyim az olmuş ama güzel olmuş, afiyet olsuuuun![]()
Aah ahh hiç iyi örnek olmam zaten.. ya leahmacun ya dürüm
Somonun yapacağı fazlalık ancak denizde dalga olur güzelim... ( bu neydi şimdi ben de anlamadımYarın için çok güzel bir ödül planım var
Onun için az yedim ama tokum aslında somon azıcık fazla olabilirama olan fazlalık proteinden olsun dimi
![]()
İşte buuu, hedefe kitlenen hırslı bir hanfendiğğ görüyorumSagol tatlımm ınsallah gerı gelmez ama gerı gelsede tekrar verecegım bundan sonra yılmak yokkk![]()
Anladim canim , o zaman diyetisyen menusuyse odule saymayalim, 30 squat yazalim :)
Regli artisidir canim o :)
Nasilsin bugun?
Canim odul olmus bugun afiyet olsun, cokta yorulmussun :)
Guzel birgun olmus canim, egzersizi biraz daha arttirsan cok daha hizli gider kilolar :)
Su ne kadar ictin?
Ellerine saglik kaptanim.
Tebrikler kizlar.![]()