Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic moral bozmak yok, tatil bitti simdi 63lere donme zamani canimGunaydın kızlar
Tabıkı tahmın ettıgım oldu kırdım dıye sevınemedıgım 64 meraba dedı sabah
Cuma 63.1
Pazartesı 64.2
Fark +1.100
yuh yaww barı 300-500 olsaydı ama gerı ınecegım cumaya kadar
Bekliyoruz kuzumÇok tatlısın. Olabildiğince gelirim :)
Dusunceli arkadasim,haber verdigin icin tesekkurler, kolay gelsin canimYawrukush @Ceydos
Birgaripanne
Arrietty_
Günaydın kaptanlarım yeni bir iş düzenine geçiyoruz yarından itibaren bir gün sabahtan geceye kadar çalışıp bir gün izin yapacağım o yüzden bir gün aktif bir gün değil gibi olacağım bilgi vermek istedim.
Nasil guzel bir eksiCuma 71,8
Pazartesi 70,6
Fark - 1,2 kg
Harika bir eksi, nasilsin canim?
Haftaya eksiyle baslamak
Harikasin Baharcimgünaydın, maşallah 2 günde nası farketti kilolarınız öyle beaaah :')
benim:
cuma: 73.1
bugün: 72.8
cumaya 72.5 görsem uçarımg
pesto26
Olmaz bu kadar guzel kilo verirken salmak dikkat etmemek olmaz kuzumGecen cuma 70.4
Bugun 70.7
Dikkat etmiyorum ondan galiba ama yine az az vermeye devam ileride geri almamak icin
Yawrukush
Arrietty_
Hyperborea17
Aramiza hosgeldin Vera:)Merhaba hanımlar zayıflama yarışmanıza bende katılmak istiyorum. Umarım kilolarımız çabucak gider
Kullanıcı Adı : _Vera_
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 72.2
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : tatlıya aşırı düşkünüm ve moralim her bozulduğunda aşırı tatlı yerim fast foof ağırlıklı beslenirdim eskiden
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Hatalı beslenme alışkanlığımı bırakıp sağlıklı bir hayata dönmek ve tabiki fiziksel olarak değişmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
Biraz dinlen artik gulum,diyetede asil bu haftaSelam kızlar nasılsınız? Artık normal rutinime dönüyorum. Kimseler kalmadı çünkü yine biz bize kaldık oğluşla
reglden sanırım + çıktım
Cuma:68,1
Pazartesi:68,3
Sorun degil canim, cuma tartilirsin,tesekkurler haber verdigin icinKızlar ben tatildeyim burda tartı yok ne yazıkki kontrol bildirimi yapamayacağım umarım sorun olmaz. Çarşamba döneceğiz inşallah hatta Cuma’ya kadar hiç çıkmayıp tartıya kendime süpriz olsun diyorum :) inşallah güzel sürprizler olur
Harikasin pestom
Var mi beni gececek adimda,hodri meydanHaftanin sporu Adim yarisi
Disari cikamiyorum diyenler youtube dan leslie veya farkli evde adim videolari yapabilir.
En az 5bin yapmaya bakin derim kizlar.
Bu haftaki esinizide motive edin.
Aksam soyle bir bakalim kim ne durumda diye eslerin Toplam attigi adimlari paylasacagim![]()
Canim sen eski duzenine ve kilo vermeye doneceksin,ben eminim,Eminem, inaniyorum.Selam arkadaşlar
Ben tartışmayı unuttum gitti. Eve geldim birde yemek yedim.uzerine
Arkadaşlarım beni görünce hemen zayıflamışsın dedi. Beni en son gördüklerinde 89 dum çünkü. Âmâ doğum yapan arkadaşlar vardı 6 aylık 4 aylık. Hiç hamile olmamış gibi formlarına dönmüşlerkıskanmadım ama imrendim mi denir ne denir. Zaten zayıftılar 20 kilo aldım diyorlardı.
Sanırım bu benim diyetime dönmeme motive olacak.
Diyet işi tembellere göre değil ama ya
Metobalizmam be tembel
Canimmm hosgeldin,nasilsinTansu tebrik ederim canim benimmiki aydir aranizda yoktum emzirdigim icin ayrılmıştım aranizdan bi bakiyim dedim kim var kim yok grupta inan seni boyle zayıflamış görünce cok mutlu oldum kiz masallah ne guzel vermissin oylee enson 80 falandin ne olur sırrını benlede paylas
bebegim 5 aylik oldu insallah bende cok kisa surede yaniniza gelecegim kilo almadim kaptanim ayniyim cok ozledim sizleri
Yawrukush @Ceydos ❤
Cumaya guzel bir eksi gelsin miCuma 69.9
Bugün sabit
Cok az yemissin Denizcim,cok guzel birgun olmusSelamlar
Çok saçma sapan bir gün oldu
Sabah 6da uyandım ki öyle bir planım yoktu. Kalkmışken sporumu yapayım aradan çıksın dedim. 1 saat(yarım saat kardiyo, yarım saat chole ting) yaptım.
öncesinde hc yağlı kahve içtim.
Sonrasında kolojen(10 gr protein var içinde)
okula gittim. Öğlen menemen( yaklaşık 2 kaşık, yakın çektiğim için büyük gibi görünüyor tabak ama değil, en küçük pasta tabaklarından) ve 2 parça peynir yedim. Karpuz ve ekmek vardı ama onları yemedim tabii.
17:30a kadar toplantı yaptık. Allahtan okul eve yakın. Aşıırrrııı acıkmıştım. Diğer tabağı hazırladım hemen.
krepler susamdan yapıldı.
ama peynirleri ve süzme yoğurdun yarısını yiyemedim maalesef. Kaldı onlar.
Su 2,5 ama 3-3,5 olur geceye kadar.
Yawrukush G GCA
Arrietty_
Sağol kaptanımHarika bir eksi, nasilsin canim?
Heyecanla bekliyorumBirazdan saskinlik yaratacak birsey paylasacagim. 3 gunluk surede eslerin attigi toplam adim sayisi.
Kiminin Toplam attigi kucuk dilinizi yutmaya sebep olabilir![]()
Acil toparlanmani diliyorum canim..Sağol kaptanım ❤
20lik diş çekildi 2 tane onun eksisi
Çorbadan başka bişe yiyemiyorum
Sende ne çabuk etki ediyorBende kilo bildirimi yapayim.
Dun:69.2
Bugun:68.8![]()
Evet buna guvenip, emaaaaaaan isteyince veriyorum nasilsa diyip saliyorum cok fenaSende ne çabuk etki ediyor
Maşallah
İnşaAllah kaptanım çok zormuş valla 3 gün oldu daha ağrı varAcil toparlanmani diliyorum canim..
Corbani bol bol ye..
Ah dis rahatsizliklari cok zor..Cocuklugum dis sorunlariyla gecti..İnşaAllah kaptanım çok zormuş valla 3 gün oldu daha ağrı var
Ooo acilin kaptanlar geliyor
Ve durum listesi ➡
![]()
bnnu & B Beklenen2
5.000 adim
M MaviFeslegen &
Mor Vampirella
0 adim
![]()
pesto26 & B barga
15.500 adim
MotivatedAlready &