Gız etiketlesene beni de :) görmüyorum paylaşımlarını
ayy unutmuşum deniiiz kusura bakma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gız etiketlesene beni de :) görmüyorum paylaşımlarını
Tesekkür ederim:) dünün telafisi.sen neler yaptınAz yemişsin canım bugün. Spor da gayet süper.
Bence gayet iyi cok yememişin. Spor da süperbende menümü yazayım bari ama ben bugün fazla yedim galiba.
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
2 közlenmiş kırmızı biber
2 çay kaşığı vişne reçeli
yarım dilim ekmek
1 kuru incir
ara öğün
4 tatlı kaşığı aşure
öğle
2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
3 köfte
3 yemek kaşığı fırınlanmış karışık sebze
akşam
1 fincan şekerisz kahve
1 kuru incir
10 kuru dut
2.5 lt su
80 spuat (4 set) 240 puan
26 dk leslie 182 puan
150 ip atlama ( 2 set) 300 puan
2.000 adım (evde koridorda yürüdüm malum karantinadayım) 100 puan
toplamda 822 puan
Mathildablue
Aa senin eskiden adın surrender mıydı acabaBence gayet iyi cok yememişin. Spor da süper![]()
Yok benim adım hep buydu açtığımdan beriAa senin eskiden adın surrender mıydı acaba![]()
Yumurta sadece kahvaltıda seviyorumay ben de pek sevmem yumurtayı hayt
Ya bende sevmiyorum yumurtayı aslında. Öğlen yiyince çok kötü olmadı ama akşam ben de yiyemem sanırım. Benim vücudumda yağ çok kas az. O yüzden protein çok önemli ama şartlar her zaman uygun olamıyor. Hedef kiloma ulaşabilirsem inşallah vücut analizi yaptıracağım
olur öyle canımayy unutmuşum deniiiz kusura bakma![]()
Bana az geldi esin ceza vermeli yada benSelamlar . Günlüj raporumu vereyim gec olmadan
Kahvaltı: 1 haşlanmıs yumurta, light peynir, domates ,salatalık
Ögle:1 elma, sade kefir
Akşam: 2 kaşık kuru fasülye, 2 kaşık pilav, 1 meyveli soda(70 cal)
Su: 2 lt
Spor: 6500 adım 325 puan
1 saat koşu bandı 240 puan
Canim yanlis kisiyi etiketlemissinSabah
Yulaf lapası (yulaf+hurma+fıstık ezme+tarçın)
Öğle
Bol yeşillikli salata + 2parmak beyaz peynir
Ayran
Akşam
1 kepçe tb makarna üstüne 80 gr ton balığı
Su 2L
@1deliimavii nerelerdesin :)
Kuru dutu fazla buldum cunku meyve kurudugu zaman seker orani ona gore artiyor bir dahaki sefere 5 ile kisitlarsan sevinirimbende menümü yazayım bari ama ben bugün fazla yedim galiba.
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
2 közlenmiş kırmızı biber
2 çay kaşığı vişne reçeli
yarım dilim ekmek
1 kuru incir
ara öğün
4 tatlı kaşığı aşure
öğle
2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
3 köfte
3 yemek kaşığı fırınlanmış karışık sebze
akşam
1 fincan şekerisz kahve
1 kuru incir
10 kuru dut
2.5 lt su
80 spuat (4 set) 240 puan
26 dk leslie 182 puan
150 ip atlama ( 2 set) 300 puan
2.000 adım (evde koridorda yürüdüm malum karantinadayım) 100 puan
toplamda 822 puan
Mathildablue
Nerde yaptiracaksinay ben de pek sevmem yumurtayı hayt
Ya bende sevmiyorum yumurtayı aslında. Öğlen yiyince çok kötü olmadı ama akşam ben de yiyemem sanırım. Benim vücudumda yağ çok kas az. O yüzden protein çok önemli ama şartlar her zaman uygun olamıyor. Hedef kiloma ulaşabilirsem inşallah vücut analizi yaptıracağım
Doğru söylüyorsunuz diklat etmeye çalışıyorum. Tatlıya aşırı düşkünüm bundan önce günde 1 kez dondurma ve bir paket gofret yerdim en az. Şimdi aklım dondurmaya gofrete kayıyorKuru dutu fazla buldum cunku meyve kurudugu zaman seker orani ona gore artiyor bir dahaki sefere 5 ile kisitlarsan sevinirim
Bu doktor kemiğin doğru kaynadığını söyledi ama orada enfeksiyon olmuş. Alçıyı çıkarttırdı ilaç verdi.Hyperborea17 canım geçmiş olsun annen için yeni okudum. Ne olacak peki ne dedi doktorlar?
Çok şükür bu doktor gerek görmediGeçmiş olsun ya ameliyat mı olacak
Canim cuma gunleri odul ogunun yapabilirsinDoğru söylüyorsunuz diklat etmeye çalışıyorum. Tatlıya aşırı düşkünüm bundan önce günde 1 kez dondurma ve bir paket gofret yerdim en az. Şimdi aklım dondurmaya gofrete kayıyorama onları hayatından tamamen çıkardığım için kuru meyve ile idare ediyorum. Bundan sonra daha dikkatli olucam ama tabiki. Teşekkür ederim
İlaçları içmiş içmiş durmuş. Ama bu sefer gittiğimiz doktor ayağının doğru kaynadığını söylediEvet adım yağmur aşk olsun yenimi öğrendin tansu(mesajı alıntılamışım cevap vermemişim
)
Bende mezura alırsam katılıcam canım
Ayyy çok geçmiş olsun canım, nasıl şimdi durumu? Nasıl dayanabilmiş o ağrıya günlerce ya
Gecmis olsun tekrardan canim saglicakla ayaga kalkmayi nasip etsin yuce yaradanBu doktor kemiğin doğru kaynadığını söyledi ama orada enfeksiyon olmuş. Alçıyı çıkarttırdı ilaç verdi.
Günde bir top bademli dondurma yesem mi acaba kuru inciri felan kesip o gün sadece 1 top bademli dondurma. Ama kararsızım size sorayımCanim cuma gunleri odul ogunun yapabilirsin
Bu kadar koreltme bir gun cok kotu patlarsin
Gunde deilde cuma gunleri olurGünde bir top bademli dondurma yesem mi acaba kuru inciri felan kesip o gün sadece 1 top bademli dondurma. Ama kararsızım size sorayım
Gecmis olsun canimReglim başladı. Ağrıdan hiçbir şey yapamıyorum. Normalde bu kadar ağır geçmezdi. Hiç iyi değilimesmeriiim canım eşim seninle de pek ilgilenemiyorum