• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tarti oncesi guzel olmus canim😊

Canim hayirli yolculuklar, sag salim git gel ve cok eglen🥰
Yarin tartilabilecek misin pestom?

Tebrik ederim seni ne guzel bir sey yapmissin sigarayi birakarak 🥰

Guzel bir gun olmus canim😘

Canim sen elinden geleni yapmissin ,icin rahat, bosver artik o hic yokmus gibi davran...

Bugun egzersizlerin guzel kuzum,2 catal Pastaya laf etmiyorum oyuzden.
Hayirli olsun,yegeninin yolu acik olsun canim.🥰
Aynen öyle yapıyorum canım artık

Gunaydin kizlar.

Dun ki menum

2 elma

4pirzola 😱

1 dilim tost ekmegi
Ustune tereyag

2bardak cay

2L su

Spor yok
Adim 4000 🤐 200 p

Dun hava kapali ve tum gün deli gibi yagmur yagdi. Benimde hicbir yapasim yoktu 🙄

Bugun isden sonra spora gidecegim.
Eve gelince adim ve spor yarisi sonucunu paylasirim

Yawrukush Yawrukush

Düşürme sakın motivasyonu, kendin demişsin sorun yaşıyorum diye... Öyleyse rakama takılma düzelince geçer. Ben de o sorunu ara sıra yaşıyorum, kayısı çayı öneririm 😊
takmamaya calisiyorum ama olmuyo sanirim. bakalim birazdan tartilca insallah bekledigim kadar kotu çıkmaz.
Giremedim dün akşam hemen yazayım
Dünkü menüm
Sabah
1 fincan hindiba kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 adet hurma

Akşam
3 küçük dilim beşamel soslu tavuk
Bunun kalorisine baktım ve 450 kcal mış toplam bilsem daha çok yerdim ☺ doyamadan kalktım ☺

Su: 2,5L
sserendipity sserendipity Yawrukush Yawrukush
afiyet olsun cnm. kahvalti yapmamissin sadece aksam yemissin o da az kalorili olmus ins bugun tartida guzel sonuclar alirsin
Meyveli soda olmasa sahane olacakmis ama bu haliylede oldukca guzel canim :)

Guzel birgun olmus canim :)

Cok iyi gidiyorsun canim bu hafta :)

Bence gayet guzel birgun olmus.
Canim adimlamayi evde yapabilirsin, hatta youtube'da leslie ile evde yuruyus serileri var, onlarlada cok guzel kalori harcayabilirsin. :)

Gecmis olsun canim bebisine nasil, atesi falan olmamistir umarim..

Kuru meyveyi cok abartmadiktan sonra yiyebilirsin canim.
Mesela 1-2 hurma, 1-2 kuru kayisi, 1-2 kuru incir bunlarin hepsini bir arada degilde , diledigin bir tanesinden 1-2 tane yersen sorun olmaz.
Cay ve kahveyede guzel eslikci olurlar.
Hatta ceviz varsa bikac tane cevizde yiyebilirsin beraber :)

Cok sevindim bu habere :)

Gecmis olsun canim , cok agrin varsa agri kesici alsaydin keske, simdi nasil oldun?

Yine cok guzel bir gun :)

Ellerine saglik canim, hazirladiklarini afiyetle, mutlulukla yiyin :)

Cok az yemissin canim, nasilsin, isler gucler nasil?

Okula gitmeye basladin mi Eminecim?
Cok iyi gidiyorsun , menulerinde gayet guzel, motivasyonunu hic dusurecek bir sey yok, stre yapma canim :)

Enerji icecegi yerine yanina 1 avuc kuruyemis al mesela canim, ya da 1 meyve, 1 salatalik..
Bu seferlik boyle olmus ama bir dahakine onlemini al :)
evet cnm seminerler basladi ama simdiden iki okulda korona virüslü olab birileri ciktigi icin öğretmenlere evde kalin demisler. nasil devam etcek boyle bilmiyorum. haftaya ogrenciler gelince neler olacak bakalim.
sserendipity sserendipity bu hafta listemize girecegine eminim, o yuzden daha kilon gelmeden ben ekledim canim seni..:KK200:

*** 4. Takım 689. Etap ***

Tanssss (70.4///%)
barga (73.1///%)
bnnu (60.4///%)
BlueSkyyy (84.7///%)
aydingelini (68.1///%)
MorVampirella(71.8///%)
pesto26 (70.5/7//%)
MotivatedAlready(68.7///%)
sserendipity (82.2/80.5//%) 636. etapta 80.4 kg ile izne ayrildi.Baslangic kilosu:84.9, baslangic tarihi:07.08.2020 , hedef:75

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 689. Etap***

GCA (62.7/6//%) Yeni uye , Baslangic tarihi:18.08.2020, baslangic kilosu: 64.2, hedef:56
JaneRizzoli (69///%) 682. etapta kendi istegiyle yarismadan ayrildi.

1delimavi (84.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Yawrukush (69.2///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (69.9///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (57///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (58.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (89///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
_Vera_ (72.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi:24.08.2020, baslangic kilosu:72.2, hedef:63
ah insallah kaptancigim ama bu hafta cok az bir eksiyle listee giriyorum. benim kilom etkiliyor mu listeyi? ona gore haftaya gireyim
Canim kendine gel toparla biraz olsun mutlu hisset cunku biz birlikteyiz ve birlikte verecegiz

Gunaydin canim kaptanim
Bugun dikkat edeecegim ama 3 gundur chole yapiyorum vucudum agriyor bugun gecti gibi sanki ama tarti da daha eksi gelmesi gelirken bugun ortalarda geldi umarim yarin etkilemez cunku cumalari oldugumdan fazla gosteriyor yine eksi ama diger gunler daha fazla oluyor

Hmm bizim burda ozel yok devlette var yaparmi acaba

Bir hata idi kaptanim ama düzeldim actim galiba o gun

Ellerine saglik kaptanim
insallah tansucum birlikte guzel kilolar verelim en azindan bir 10 kilo daha vereyim 😉

ay çok üzüldüm ya. mesajlarına baktım, yanlış anlamadıysam bir de gruba dahil oma sebebi olan düğünden kapmış. tez vakit iyileşsin umarım.
InsAllah canim
takmamaya calisiyorum ama olmuyo sanirim. bakalim birazdan tartilca insallah bekledigim kadar kotu çıkmaz.

afiyet olsun cnm. kahvalti yapmamissin sadece aksam yemissin o da az kalorili olmus ins bugun tartida guzel sonuclar alirsin

evet cnm seminerler basladi ama simdiden iki okulda korona virüslü olab birileri ciktigi icin öğretmenlere evde kalin demisler. nasil devam etcek boyle bilmiyorum. haftaya ogrenciler gelince neler olacak bakalim.

ah insallah kaptancigim ama bu hafta cok az bir eksiyle listee giriyorum. benim kilom etkiliyor mu listeyi? ona gore haftaya gireyim

insallah tansucum birlikte guzel kilolar verelim en azindan bir 10 kilo daha vereyim 😉
A bende bi 10 kilo gitsin istiyorum ama bakalim

persembe
bugun yine kahvaltimi yapamadim okuldan kosa kosa toplantiya gittim baska bir okula o yuzden kahvalti oglene kaldi
14.30
1 kk orgu peynir 2 zeytin 1 domates
bir avuc findik ve antep fistigi
17.30
4 kasik yesilmercimek
buyuk bir tabak yogurtlu kabak salatasi(2ceviz de vardi icinde)

su 3u geciyor
spor; 14500 adim 725 puan
MotivatedAlready MotivatedAlready Yawrukush Yawrukush

Aa senin eskiden adın surrender mıydı acaba o_O
Profil fotoğrafı aynı ya bende bir an öyle düşündüm ama konuşma tarzları benzemiyor hiç diye bakandım o değildir diye :)
Bu doktor kemiğin doğru kaynadığını söyledi ama orada enfeksiyon olmuş. Alçıyı çıkarttırdı ilaç verdi.
Geçmiş olsun canım tekrar
Ben iyi kötü buralardayim da sen hiç yoksun eşim. Etiketliyorum seni ama buluşamadık bir türlü.
Güzel bir gün olmus afiyet olsun

Menüm
Tt büyüklüğünde pita ekmek
3 tane burgu peynir
2 çeri domates

Öğlen
2 kase yayla çorbası

Akşam
2.anjelika erik
1 salkım üzüm

Su 2 buçuk

Sanırım şu an çok aç hissediyorum. Ne yapsam bilemedim.
Eşim sabah 9 gece 23 arası çalışıyorum o yüzden gün aşırı gelebiliyorum.. insallah bor duzenleme gelir.
Gunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son gunumuz, bugun cok dikkat edelim, yarin basgul yuzumuzu guldursun :)
Dun hic ugrayamadim, felaket bir gundu..
Nasilsiniz sizler?
Menulerimi yazip, menu tablomuzu hazirlayayim.. :KK200:
Kaptanımm alıntı yapmışsın ama burdan yazayim dedim iyiyim şükür iyi gidiyor off günlerimde dinlenmeye çalışıyorum ama bu yorgunluk hemen atılmıyor. Yine de aman aman bozmadım diyeti iyi gibi. Diyetisyen tartı günüm çarşambaydı güzel geçti darısı bugüne. 😍 Sen nasılsın fideleri gördüm harika 😍

Geçen hafta 71.8
Bu hafta 70.3
Fark 1.5 kg
Yüzde 2.08
Yawrukush Yawrukush 😊

Eklentiler

• 20200828_080024.webp
    20200828_080024.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 20
Dün telefonum ofiste kalmış dünki naley menümü ve kilomu yazıp kendime sinirlenmeye devam edeceğim o kadar mutsuzum ki şok oldum ama bana böyle bir şok lazımdı gevşemişyim iyice
Sabah
kaşarlı sandviç

öğle
1 kase şehriye çorbası
3 adet izmir köfte

Akşm
1 kase tarhana çorbası
Yarım porsiyon etli taze fasulye

ara
Balkon keyfi yarım limonlu cheese cake
Şekersiz rezene çayı

su:2 lt
Spor: yok ofis işleri

Yawrukush Yawrukush B Beklenen2
Takımdan ve eşimden özür diliyorum kilomu yazacağım şimdi :KK61:

Günaydın. Kazen Kazen çok üzüldüm, geçmiş olsun.
Geçen hafta 69
Bu hafta 66
Fark 3
Yüzde 4,34
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ G GCA
Arrietty_ Arrietty_ dün spor puanım 300
Ölçülerim;
Göğüs 90
Bel 68
Göbek 75
Kalça 97
Bacak 55