• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlaaaar yarın bol eksilerle çıkarız inşallah.
Sabah domates yumurta zeytin peynir klasik kahvaltı
Akşam tavuklu arpa şehriyeli salata (içinde mısır kapya yeşillik garnitür kornişon)
Ara 10 fındık
Spor 15 dk leslie 10 bin adım
Su bugün eksik oldu ama 2.5, litreye tamamlıcam inşallah

iyi aksamlar.. bu sıralar takımda çok hareketlilik yok sanırım. ben de dahil bir durgunluk var gibi. yanlış mı düşünüyorum?
perşembe menüsü:
10.45
2 yumurtadan omlet, domates salatalık, 5 zeytin, 1kk peynir
13.00 6 badem
18.00 1 tbk kuru fasulye 3 kasık tavuk sote ve yogurtlu kabak salatası

su 3 litre
9200 adım
50 squat
60 saniye plank

Yawrukush Yawrukush
bnnu bnnu yarın hepimiz güzel eksiler görelim inş.

Yaaa 😍😍
Vallahi öyle yazıyor 😁 artık milim milim ilerliyorum ama 😶
Güzel gidiyor benim için tatil, seni sormalı memleket sevdasını giderdin mi nasıl geçti 😁
Biliyor musun ciidden çoook özledim yaa 💕
Aiyyy o kadar bebeyimsinki 😍 beraber yürüdük biz bu yollardaaaağğ sonra sen 67 kilo ben halen 71 olsam daaağ kankilik baki 😬 sevdayı hem giderdim hem de gidip görünce insanın içine daha fazla hüzün oturabiliyor 😶 1-2 hafta adaptasyon krizi yaşarım sonra geçer herhalde 😶

Uzun süre sonra ilk menüm geliyor:

Sabah
Yarım bardak filtre kahve + 90 kalorilik diyet atıştırmalık

Öğlen
250 kalorilik tonbalıklı salata

Akşam misafirliğe gittim iş çıkışı ve pek seçeneğim yoktu 😢
Yarım dilim baklava
3 yk pilav
1 köfte
1 mandalina
1 yk yoğurt

Su: 2 lt civarı
Spor: hareketli bir gündü ama derli toplu bir şey yazamıyorum

🌸

İyi akşamlar kızlar şimdiden hepinizden özür diliyorum, yarın + geleceğim öyle az buz da geleceğimi sanmıyorum...
Mor Vampirella Mor Vampirella senden de çok özür dilerim iyi bi eş olamadım sana...
menüm
Sabah: 1 haş. Yum. 1,5 dilim ekmek domates soslu sucuk, 2 yk anca. 1 tk tahin pekmez 1 çk bal 2 tk tereyağ peynir biraz

ara yok

akşam: 2 kepçe kuru fasulte (orta boy kepçe) ve ton balıklı salata ile yarım kase cacık ( pilav yememek içindi bunlar)

Su: 3 lt

spor: aşure yaptım dağıttım kızlar baya yoruldum. Sonra arkadaşıma gidip yürüdüm eve geri. Ev süpürme vs de var ama yine de yetecek gibi değil.
aşureyi yememek için herkese dağttım 🤣🤣

Aiyyy o kadar bebeyimsinki 😍 beraber yürüdük biz bu yollardaaaağğ sonra sen 67 kilo ben halen 71 olsam daaağ kankilik baki 😬 sevdayı hem giderdim hem de gidip görünce insanın içine daha fazla hüzün oturabiliyor 😶 1-2 hafta adaptasyon krizi yaşarım sonra geçer herhalde 😶
Hiç öyle şey olur mu ben mezun olsam dahiiii,,, verilmiş bir söz vardır ve o söz tutulacaktırrr. 😁
Ayrıca uzun bir aradan sonra gelmişsin buralara, normaldir abartmak hakkındır 😁 vereceksin onları zatiii her türlü
Zor be pestom ama yaparsın elbet 💜

Smnapdullh
Kuaför
21
Evli
Çocuk yok
İstanbul
1.65
76.2
55
Çocuk tedavisi görürken aldım kiloyu
Güzel görünmek için tabikide
Katılmadım daha önce
Oldu mu canım🥰
Hosgeldin canim beni izinli kaptan yardimcilarindan biri 😂😂
Tansu
27 yasinda 2 cocuk annesiyim umarim birlikte veririz
Ah be kaptanım, kilolar gitmeye başladı salı günü ama o günden beri yine sabitim... Sporumu yapıyorum yemeğimi olması gerektiği gibi yiyorum gerçi dün az yedim belki değişir diye ama yok hâlâ aynı... Çok fena duraklama dönemine girdim, aylardır, buranın dışında da, diyetteyim toplam 11 kilo oldu, artık yoruldum gerçekten bu kadar emeğe rağmen sabit olmak da canımı sıkıyor 😞
Biraz dinlen bence ben su an ara verdim korumaya gectim vucudum kendini korumustu gecen aylarda simdi de ben koruyorum ne yapacak simdi bir sasirsinda kendine gelsin
Kızlar size bir şey soracağım, Farmasinin Hindiba kahvesini içen var mı? İş yerinde Türk kahvesi içemiyorum, alternatif olsun diye alayım diye düşünüyorum da ne dersiniz
Faydasi cok diyorlar
iyi aksamlar.. bu sıralar takımda çok hareketlilik yok sanırım. ben de dahil bir durgunluk var gibi. yanlış mı düşünüyorum?
perşembe menüsü:
10.45
13.00 6 badem

su 3 litre
9200 adım
50 squat
60 saniye plank

Yawrukush Yawrukush
Evet en cok konusan kaptan yok 😂😂

perşembe menüsü:
10.45
13.00 6 badem

su 3 litre
9200 adım
50 squat
60 saniye plank

Yawrukush Yawrukush
Menün çok güzel eşim 👍
Evet genel olarak bi durgunluk var ben de dahil çevremdeki çoğu kişi, ya havalardan ya pandemiden artık yoruldu herkes

Dünki menüm
Sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 p tavuk sote
1 yk bulgur pilavı

ara
6 adet mor erik küçüğe yakın orta boyda

Akşam
2 haşlanmış tavuk
Patates ve havuçtan 2 şer dilim

su:2.5 lt
Spor: ofis işleri
Birazdan sabırsızlıkla tartılacağım

Yawrukush Yawrukush dipit
menun cok guzel canim.. hadi bakalim guzel tarti sonuclari bekliyoruz

Günaydın kızlar. Kilo bildirimini yapıyım.
Yawrukush Yawrukush
Gecen cuma:53.8
Bugün: 52.6 -1.2 kg
20200911_074632.webp

@_Vera_ ve Mathildablue Mathildablue kizlar deneme sureniz doldu ikinizinde,gayet aktif uyelerimizdensiniz.
Mathildablue Mathildablue canim esas listeye dahil olmak istiyor musun?
@_Vera_ canim senin listeye dahil olabilmen icin ,kurallar geregi hedef kilonun 63 degil,61 olmasi gerekiyor.Esas listeye girmek istersen hedef kilonu 61 yapmamiz gerek, ne diyorsun?
Ayni zamanda esas listenin sorumluluklari var biliyorsunuz az cok kizlar, ilk 2 ay izne ayrilamiyorsunuz, takim icin her hafta yarisiyorsunuz, duzenli katilim saglamaniz gerekiyor.Eger bu sorumluluklari kabul ediyorsaniz, seve seve sizi listemize yazacagim :))

stitch stitch kuzum listeye bugun ekliyorum senide, en son oyle anlasmistik degil mi? :)

Back
X