• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kalbim kırık bir şekilde kilo bildirimi yapayım neden böyle oldu anlamadım dün gece merakıma yenik düşüp tartıldım 70.2 yi gördüm sevindim. Şimdi ise sonuç hüsran.
Geçen cuma 70.8
Güncel 70.6
Yüzde 0.3:mad::mad::mad:
Eki Görüntüle 2688627

wc sonrası bir daha tartılsan bi de sabah ödem daha çok oluyor sanki. Bişeyler yiyip içmeden bir yarım saat bekleyip tartılmak daha iyi gibi

Hosgeldin canim beni izinli kaptan yardimcilarindan biri 😂😂
Tansu
27 yasinda 2 cocuk annesiyim umarim birlikte veririz

Biraz dinlen bence ben su an ara verdim korumaya gectim vucudum kendini korumustu gecen aylarda simdi de ben koruyorum ne yapacak simdi bir sasirsinda kendine gelsin

Faydasi cok diyorlar

Evet en cok konusan kaptan yok 😂😂
Sağol Tansu 💕 ama benim mezuniyetime çok az kaldı, hedefe yada yakınına ulaşıp ben de koruma/dinlenme dönemine geçmeyi planlıyorum o yüzden şu an duramam 😞

Tesekkur ederim canim.. :KK200:

Amin canim benim..:KK200:

Canim cok sevindim her seyin yolunda gitmesine, gozunuzaydin :)

Kolayliklar diliyorum sanada Eminecim.
Biz gun boyu odev yetistirecegiz diye mahvoluyoruz.
Sadece odev olsa iyi, bilim deneyleri, kitap okumalari, testler sanki ilkokula basladim bende yeniden...

Insallah canim benim..:KK200:

Aramiza hosgeldiniz, umarim kilolari beraber veririz ve bebis haberlerinizide aliriz birlikte.
Ben ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var. :)

Sagol kuzum benim...:KK200:

Canim son kilolar hep en zor giden kilolardir.
Biraz vucudunu sasirtmani tavsiye ederim.
Sporunu degistir, ya da spor yapiyorsan vucudunu dinlendir.
Beslenmeni degistir 1-2 gun..
Karbonhidrat tuketebilirsin bir miktar , yani normalde yapmadigin seyleri dene birde canim...

Masallah size azminiz daim olsun :)

Ahh o utuler, bilmez miyin zallliiiim utuleri :))
Halledersin yavas yavas pestom dert etme..
Guzel anilar biriktirmissin ondan guzeli var mi canim :)
Bir de öyle deneyeyim kaptanım, çok az karb artırıp yada daha önce yapmadığım tarifleri denersem sporu da dinlene dinlene yaparsam işe yarayabilir haklısın 😊😊

Hayirli cumalar:KK37:

Gecen cuma:82.7
Guncel:82.3
Fark:0.4
Yuzde:%0.48
Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
04892117-2917-498E-8943-FE318F52C27A.webp

Ayniyim be canim, Arasi 2 gundur disciye goturuyorum ekstradan, 2 curuk baslangici varmis, simdi 3 hafta sonra yine gitcez..
Bunun haricinde her gun okullar, odevler, yemek hazirlama, camasir, bulasik, bahce isleri ile geci gidiyor..
Sen nasilsin? Cocuklar nasil :)
cocuklarin dis problemi varsa yandık, naz niyaz gun boyu. bir de disciye gitmek icin ikna çalışmaları.. yani bizde oyle. sizde de benzerdir durumlar.
oglusun canli dersleri odevleri, kızın nazlari bagrismalari, minigin de kuyruk gibi pesimde dolanmasi, bakimi ihtiyaclari... ayrica gunde 2 saat ben de canli ders veriyorum. baska bir seye de zaman kalmiyo.
bu arada canim ilk sayfadaki liste de hedef 75 gorunuyor onu 72 yapcaktik dimi.

Selamlar
Bu hafta ailemin yanına gittim
O yüzden çok aktif olamadım, özür dilerim eşim Mathildablue Mathildablue
aydingelini aydingelini ben de + geldim. üzülme yalnız değilsin 🙈
Geçen hafta 65,4
Bu hafta 66,8
Fark +1,4
Yüzde 2,14
Mathildablue Mathildablue kusura bakma yaa 🙈
Birgaripanne Birgaripanne beni bu hafta eşleştirme olur mu? Haftaya bildirim yapamayacağım muhtemelen, şehir dışında olacağım.
Ve bu hafta sağlam bir keto yapma planındayım.

Eklentiler

• 3BE91FA5-5B81-4ED0-BF3A-58935BD7C076.webp
    3BE91FA5-5B81-4ED0-BF3A-58935BD7C076.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 13
Selamlar
Bu hafta ailemin yanına gittim
O yüzden çok aktif olamadım, özür dilerim eşim Mathildablue Mathildablue
aydingelini aydingelini ben de + geldim. üzülme yalnız değilsin 🙈
Geçen hafta 65,4
Bu hafta 66,8
Fark +1,4
Yüzde 2,14
Mathildablue Mathildablue kusura bakma yaa 🙈
Birgaripanne Birgaripanne beni bu hafta eşleştirme olur mu? Haftaya bildirim yapamayacağım muhtemelen, şehir dışında olacağım.
Ve bu hafta sağlam bir keto yapma planındayım.
Tamam canim

wc sonrası bir daha tartılsan bi de sabah ödem daha çok oluyor sanki. Bişeyler yiyip içmeden bir yarım saat bekleyip tartılmak daha iyi gibi
İlk uyandığımda 70.4 geldim 2 saat bekledim sonra su bile içmedim ama 70.6ya çıktı nuh dedi peygamber demedi haftaya 69lara inicem inşallah

@_Vera_ ve Mathildablue Mathildablue kizlar deneme sureniz doldu ikinizinde,gayet aktif uyelerimizdensiniz.
Mathildablue Mathildablue canim esas listeye dahil olmak istiyor musun?
@_Vera_ canim senin listeye dahil olabilmen icin ,kurallar geregi hedef kilonun 63 degil,61 olmasi gerekiyor.Esas listeye girmek istersen hedef kilonu 61 yapmamiz gerek, ne diyorsun?
Ayni zamanda esas listenin sorumluluklari var biliyorsunuz az cok kizlar, ilk 2 ay izne ayrilamiyorsunuz, takim icin her hafta yarisiyorsunuz, duzenli katilim saglamaniz gerekiyor.Eger bu sorumluluklari kabul ediyorsaniz, seve seve sizi listemize yazacagim :))

stitch stitch kuzum listeye bugun ekliyorum senide, en son oyle anlasmistik degil mi? :)
Evet canim, al beni listeye 🤗
Günaydın kızlar
Hepimize mutlu ve bol kilo vermeli cuma olsun
Ben gram gram verişime devam ediyorum 😕
Geçen cuma 61,15
Bugün 60,45
700 gr
Yüzde 1,14
stitch stitch
700gr az mi 🤔 bence gayet guzel 👏

Eklentiler

• 20200911_103119.webp
    20200911_103119.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar kızlar size bir sorum olacak ada çayı ödem attırır mı? Siz ödem için ne yapıyorsunuz? Karnımda aşırı şişkinlik var kaç zamandır. Maydonoz suyu içemiyorum kusarım herhalde çok kötü o. Yeşil çay yok malesef markete de şuan gidemem toplu olarak yapıyoruz alışverişi ayda 1 kez onun dışında hiç gitmiyoruz.

Kızlar kızlar size bir sorum olacak ada çayı ödem attırır mı? Siz ödem için ne yapıyorsunuz? Karnımda aşırı şişkinlik var kaç zamandır. Maydonoz suyu içemiyorum kusarım herhalde çok kötü o. Yeşil çay yok malesef markete de şuan gidemem toplu olarak yapıyoruz alışverişi ayda 1 kez onun dışında hiç gitmiyoruz.
Canim yemekten yarim saat once su icme islemini tamamla ve yemek sirasinda cay bile icme 2 saat sonraya kadar

Back
X