• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Bugün tartı günü olduğunu bile unuttum. Hafta boyu dikkat ettim.
Benim.biraz ara vermem ve toparlanmam lazım..
Lütfen beni mazur görün. Iyi hissettiğimde hazır olduğumda tekrar gelecem. Hepinizi çok seviyorum. Haksızlık yapmak istemiyorum.hicbir eşime. Hoscalakin. Geri gelecem.mutlaka
Tamam canim dikkat et kendine ara ara ugra bak
Oyhhh ben takıma geldim yazmaya başladım da takımda tanıdık azıcık kişi kalmış. Diğer kızlar diyecwk bu kim :) kızlar ben izine ayrılan uyeyim. Ayrılıp ayrılıp geliyorum kürkçü dükkanına :) daimi üyesiyim buranın :)
Hosgeldin dukkana 😂😂😂😂

Aaa Feyzacim buralarda misin sen? Ben de dondum kurkcu dukkanina. 😁
Kolay gelsin canim, zormus isyerinde durumlar, insallah su Covid'e bir cozum bulunur artik 🙁😔
Sen ne zaman döndun takıma :) ben gelip gelip gidiyorum . Ama cuma bildirimlerini kaçirmiyorum genelde :)

İyi aksamlar kızlar:)
Bugün hic menumu paylasmak istemiyrm biraz cizginin dısına cıktım cunku
Kahvaltı:2 keto ekmek,avokado,omlet
Ögle: badem ve yer fıstıgı (saymadım bunu)
Aksam:spagetti,kabak yemegi ayran, 1 dilim çörek
Spor:18620 adım. Ketodan da cıkmıs bulundum . Yarın tekrardan aynı düzen devam artık 😂

tebrikler cnm yeşillenmişsin :) artık normal kilolardasın ne güzel...
bende vkı grafiklerinden yapmak istiyorum ama kırmızının sonlarında olmaktan korkuyorum:110: yeşil normal, sarı zayıf dimi
Mathildablue Mathildablue canım sen de sarı ya gelmişşin tebrikler:KK9:grupta baska var mı bilmiyorum farketmedim ama grubumuzda ki en zayıf sensin :KK36: tekrar tebrikler cnm
Teşekkür ederim 😍 😍
Değerlerin her gün biraz biraz daha yeşile doğru gitmesi, insanı motive ediyor, tavsiye ederim 😊😊

Spor:18620 adım. Ketodan da cıkmıs bulundum . Yarın tekrardan aynı düzen devam artık 😂
Coregi ödüle sayalim
Spagetti icin ceza 2 bardak su
Valla benım bu hafta sacma sapan gectı hep hesap verecek eşimde olmayınca saldım kendımı
Aaa x esinizdim ben 😂😂
Ay cok kokmazmı o yaa
Sarisi kokar canim beyazi deil

Yawrukush Yawrukush daha oncede buraya davet edilmiştim bayaga kilo vermistim ama listeye girmemistim zayıflama grubuna girmek istiyorum diyince yine sen davet etmişsin:) 🥰
Evet farkettim canim once mesaj yazdim sana,sonra dedim bizim eski uyemiz🙃
Eger baska bir takima gitmek istersen anlayisla karsilariz ama bizimle kalmak istersende cok mutlu oluruz gulum🥰

Odul olmus canimcim,harika bir yuzden vardi bugun🙂

Back
X