- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
Teşekkür ederim :) inşaallah hedeflerimize ulasiriz amin :)Hoş geldiniz tekrar kürkçü dükkanına o halde. İnşallah hep birlikte zayıflar ve geri almaksızın kurtuluruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :) inşaallah hedeflerimize ulasiriz amin :)Hoş geldiniz tekrar kürkçü dükkanına o halde. İnşallah hep birlikte zayıflar ve geri almaksızın kurtuluruz
Tamam canim dikkat et kendine ara ara ugra bakYawrukush
Birgaripanne
Bugün tartı günü olduğunu bile unuttum. Hafta boyu dikkat ettim.
Benim.biraz ara vermem ve toparlanmam lazım..
Lütfen beni mazur görün. Iyi hissettiğimde hazır olduğumda tekrar gelecem. Hepinizi çok seviyorum. Haksızlık yapmak istemiyorum.hicbir eşime. Hoscalakin. Geri gelecem.mutlaka
Hosgeldin dukkanaOyhhh ben takıma geldim yazmaya başladım da takımda tanıdık azıcık kişi kalmış. Diğer kızlar diyecwk bu kim :) kızlar ben izine ayrılan uyeyim. Ayrılıp ayrılıp geliyorum kürkçü dükkanına :) daimi üyesiyim buranın :)
Sen ne zaman döndun takıma :) ben gelip gelip gidiyorum . Ama cuma bildirimlerini kaçirmiyorum genelde :)Aaa Feyzacim buralarda misin sen? Ben de dondum kurkcu dukkanina.
Kolay gelsin canim, zormus isyerinde durumlar, insallah su Covid'e bir cozum bulunur artik![]()
Sağ ol canım , hoş buldum . Güzel bir menuyle gelseydin keşke ,bugünde dağıttım yattı menü yazma isi . Pastalar cipsler derken vay bana bu bana .Tamam canim dikkat et kendine ara ara ugra bak
Hosgeldin dukkana![]()
Ooo cookk güzel :)1 haftadır diyet yapıyorum 67.3 başlangıç en son dün 65.7 idim
Hosgeldin canim1 haftadır diyet yapıyorum 67.3 başlangıç en son dün 65.7 idim
Bence ne kadar kacamagin olursa olsun yazmalisin yoksa erteleyip durursunSağ ol canım , hoş buldum . Güzel bir menuyle gelseydin keşke ,bugünde dağıttım yattı menü yazma isi . Pastalar cipsler derken vay bana bu bana .
HoşbuldumHosgeldin canim
Bence ne kadar kacamagin olursa olsun yazmalisin yoksa erteleyip durursun
Teşekkür ederimtebrikler cnm yeşillenmişsin :) artık normal kilolardasın ne güzel...
bende vkı grafiklerinden yapmak istiyorum ama kırmızının sonlarında olmaktan korkuyorumyeşil normal, sarı zayıf dimi
Mathildablue canım sen de sarı ya gelmişşin tebrikler
grupta baska var mı bilmiyorum farketmedim ama grubumuzda ki en zayıf sensin
tekrar tebrikler cnm
Ay cok kokmazmı o yaaCanim onun icin yumurtanin beyazini cirpip sur daha faydali oluyor
Coregi ödüle sayalimİyi aksamlar kızlar:)
Bugün hic menumu paylasmak istemiyrm biraz cizginin dısına cıktım cunku
Kahvaltı:2 keto ekmek,avokado,omlet
Ögle: badem ve yer fıstıgı (saymadım bunu)
Aksam:spagetti,kabak yemegi ayran, 1 dilim çörek
Spor:18620 adım. Ketodan da cıkmıs bulundum . Yarın tekrardan aynı düzen devam artık![]()
Aaa x esinizdim benValla benım bu hafta sacma sapan gectı hep hesap verecek eşimde olmayınca saldım kendımı
Sarisi kokar canim beyazi deilAy cok kokmazmı o yaa
Yeni geldim canim 1.5 hafta oldu sadece, hep 2 ver 3 al derken saglik problemlerim artti, artik mezun olmadan gitmeyecegimSen ne zaman döndun takıma :) ben gelip gelip gidiyorum . Ama cuma bildirimlerini kaçirmiyorum genelde :)
Evet farkettim canim once mesaj yazdim sana,sonra dedim bizim eski uyemizYawrukush daha oncede buraya davet edilmiştim bayaga kilo vermistim ama listeye girmemistim zayıflama grubuna girmek istiyorum diyince yine sen davet etmişsin:)
![]()
Odul olmus canimcim,harika bir yuzden vardi bugunİyi aksamlar kızlar:)
Bugün hic menumu paylasmak istemiyrm biraz cizginin dısına cıktım cunku
Kahvaltı:2 keto ekmek,avokado,omlet
Ögle: badem ve yer fıstıgı (saymadım bunu)
Aksam:spagetti,kabak yemegi ayran, 1 dilim çörek
Spor:18620 adım. Ketodan da cıkmıs bulundum . Yarın tekrardan aynı düzen devam artık![]()
Senin yesilini severim benTeşekkür ederim![]()
Değerlerin her gün biraz biraz daha yeşile doğru gitmesi, insanı motive ediyor, tavsiye ederim![]()
Bu hafta eslestirmelere ekliyoruz o zaman seni kuzumValla benım bu hafta sacma sapan gectı hep hesap verecek eşimde olmayınca saldım kendımı
Azminden banada bulassin SenemimYeni geldim canim 1.5 hafta oldu sadece, hep 2 ver 3 al derken saglik problemlerim artti, artik mezun olmadan gitmeyecegim![]()