• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menum @_Vera_ beni vurabilirsin 😬🙈
Sabah 2kucuk dilim eksi maya ekmek, 2 sahanda yumurta, domates, salatalik
2gibi aciktim, ton balikli salata yedim
Doymadim 3 gibi sade kahve ve fistik ezmesi yedim ama miktar fazla oldu 🙁
Aksam da 9da 2 kucuk dilim pizza yedim (hazir tek kisilik dondurulmus pizzalardan, esim yapti ben de dayanamayip yedim 🤦‍♀️)
Spor yuruyus sadece 8bin adim
Su cok yok.
Bugun cok kotu gecti, niye boyle oldu anlamadim, yarin tartilmayacagim o yuzden ama yarin dikkat edip sali bildirim yapacagim. Bugun gitti yarin kaldigim yerden devam!
Fıstık ezmesi aşırı kalorili değildir diye düşünüyorum deniz tuzu var içinde ben şu tatlı olanlardan sanmıştım ammaa pizza olmadı be eşim. Dizleriniz de rahatsız size be iyi gelir bilip bilmeden bir ceza vermek istemsm o yüzden yürüyüş yapabilirseniz 20 dk yürüme cezası yok egzersiz yaparım derseniz squat gibi felan seçtiğiniz egzersizden 20 tane. Bu arada 8 bin adım da gayet iyi fakat suya çok dikkat edin metabolizmayı ayakta tutan su. Bana balıktan dolayı ceza vereceksen boynum kıldan ince eşim

1 tane mi paaket mi

Kaptanim kaynamis suya atip çıkartıyoruz suzuyoruz
Ordan da sogan kavur sonra haslanmis nohutu at su ekle kaynayinca da en son bamyayi ekle
Annem sumak eksisi de koyuyor koymak istersen nohuttan once koyabilirsin

Ogun olarak kullanabilirsin
Omega 3 kaynagi

Simite bir ceza gelmeli
Esini etiketlemeyi unutma canim
Esini etiketlemedigin icin 2 bardak fazla su icme cezasi
Arrietty_ Arrietty_ ne guzel yaptin alttaki mesaja bende denicem bir gun
Tane :)

Canim hicbir sey yemiyorsun ,ac kalarak kilo verme ne olur...

Esim cuma gunude simit yemis miydin?
Yanlis mi hatirliyorum?

Ne guzel haber ,gozunuzaydin canim, ilk inciniz hayirli olsun.
Cok saglikli ,guzel disleri olsun kuzucugun :)
Nasil gecti dis bugdayi..

Cok guzel bir gun olmus Banucum:)

Ah ayrilik canlari ahhh, yaprak dokumu gibi dokuluyoruz...
Ama gelicem, gozlugumu takicam, halinizi hatrinizi arada sorscagim diyorsun o zaman peki canim... :cool: :cool:

Dinlenmene cok sevindim Feyzos, cok yoruluyorsun canim..
Nasil gecti is yerinde gunun, daha iyi mi is yerinde durumlar?

Deneyeyim boyle canim, bende corba tarifi bulup yapsam diyordum bunu deneyeyim cok lezzetli geldi :)

Canim ben esas listemizi guncellemistim, simdi ilk sayfayida duzeltiyorum :)
İs yerim degisti canim , ama ayni kisilerle calisiyoruz , virusten dolayi filyssyona verdiler , suan kimseyle sorunumuz yok cok sukur insaallah bundan sonrada olmaz , sen neler yapiyosun özgecim ? Hala esin evden mi calisiyor , cocuklar uzaktan egitim goruyor degil mi ?

Son düzenleme:
Canım katılmaya çalışırım ben 22-23 arası uygun oluyorum 👍

Az yemişsin ama simit yine de gözüme battı

Yahu bugünki menümle menülere yorum yazasım da gelmiyor kendine bak kendineee diye kızıyorum 🤨

Ben ben bayılırım bamyaya ve bilmiyorum gördün mü menümde bayaaa neredeyse her hafta günde 2 kez bamya var 😃

Süper ilk 3 e girmişiz :KK71:

Hayır yağda kızarmış balık hem balığın faydalarını öldürür hem de yap çekeceği işin diyeti bozar :KK12:

Aa çok geçmiş olsun test yaptınız mı

Balık mevsiminin açıldığı bizim menülere de yansıdı 😃 dünden beri ben dahil balık görüyorum hep 👏

Selam eşim bir kez daha utandım menün çok güzel 👍
Tesekkür ederim eşim:) ödül günü fazla karbonhidrst tükenmiştim dengelemeye calıstım

Tansu dikkat et be kuzum. Yaşımız genç. 2 evladın var Allah bağışlasın. Yani bana göre 2 evlat yeter çok şükür. Senin düşünceni bilmiyorum ama çocuk insanı gerçekten yaşlandırıyo bide peşpeşe olunca sana da günah kuzum.
benim oğlum şuan 22 aylık. Rabbimin gcüne gitmesin ama 2 sene daha istemiyorum. Hem kendimi toparlmak hem onun biraz büyümesi açısından. Hee birde şu kilolardan kurtulmayı istiyorum . Bende herkese ya ne kazası be öyle kaza mı olur diyodum. Oluyomuş yani neden olmasınmış 😂🤣
Ben kizimin tek kalmasini istemiyorum 😂😂😂

Ya olmazmis 😂😂

Günaydın
Kontrol tartısı
Cuma 66,8
Bugün 65,2
Fark 1,6
Ketojenik diyet farkı diyorum.

Eklentiler

• 6CF816D9-6293-49D3-B575-EBBA0AF6F02A.webp
    6CF816D9-6293-49D3-B575-EBBA0AF6F02A.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 21
Tekrar mi dondun ketoya? :) 1hafta ara vermistin diye okudum sanki
Super bir eksi
Evet döndüm Zeynep
Artık bitsin gitsin istiyorum şu kilolar
Ara verdim aile evinde
Orda ne bulduysam yedim 😂 döndüğümde de ketoya başladım yine
Keto beni eritip bitiriyo
Ve en güzeli farkı mezurada da görüyorum

Gecen cuma 69.3
Bugun 71.3
Fark 2

Kacamakli bir haftasonu oldu artik menu paylasacagim :oops:

Bende kilo bildirimi yapmaya, tartiya cikmaya tirsiyorum. + gorunce moralim bozuluyor
Bugunu es gecip kendime gelmem gerek ve cuma tarti paylasacagim artik. Kaldirdim zaten tartimi. Persembe aksami oldugu yerden indirip cumaya hazir olsun

Back
X