• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnsülin direncim var aslında o çok zorluyor beni. Hem aşırı acıkıyorum tatlı krizlerine giriyorum 1 kg gitmiştir diyorum bakıyorum yok 200 gram hep böyleydi yani bu ama biraz sinirleri bozuyor
Canim evde hurma bulumdur tatli Krizi aninda 1 tane ye.
Bence guzel olacak yarin.
Tarti oncesi stres yapma..:)

Kahvaltiya yesilliklerimi topluyorum,gelin beraber yiyelim kizlar 🥰

20200917_085942.jpg

20200917_090823.webp

Son düzenleme:
Yawrukush Yawrukush regl oldum yazdikdan Kisa sure sonra.
Tartilsam arti cikar herhal
Insallah haftaya donus yapacagim.

Bende rapor vereyim

Ilk ogun
1 dilim Keto soganli
Minik salatalik
Ssrimsak tursusu
Ceri domates

IMG_20200917_114311.webp

Kiz kardesime bebek gormeye geldik
Aksam da burda yendi
Keto disi oldu
1 dilim Lazanya
5kasik salata

Su 2 L
Spor 3 saat yuruyus
31.514 adim 1575 puan

Bugun ilkkez eksi gordum tartida ,bu hafta istedigim gibi olmadi esim..
Sen nasilsin?

Canim 3 ogun yemissin 2side karbonhidrat agirlikli olmus. Bugun dikkat edersen yarin eksi gorursun canim:)

Of of off bu nasil guzel bir eksi yaaa, bayildm canim:)

Canim ayni kilo ile donersen etkilemez hic.yani yuzden sabit olur Zeynebim...

Ben 1 gallon suyu aciyorum kendime 3.8lt yarisini en az bitirmeye calisiyorum:)
Bu hafta pek dikkat edemedim menulerime ,bugun ilkkez eksi gordum Senemim.
Okullari idare ediyoruz zamanla rutin olusuyor haklisin canim.

Insallah bebek haberleri alalim canim..
Tatil icine uzulme,bebisinizle gidersiniz insalah🙏🙏
Bende iyiyim kuzum 🥰

Pastayi direk es gecin hatta,sen alip yarin tarti sonrasi da yiyebilirsin kuzum..
Arkadasina nice mutlu yillar dilerim 🥳

Guzel birgun olmus veracim..
Core kardiyo antremanlari kaslara bir miktar hasar verir, kaslar odem olur ve vucudundaki kas miktarin artar.Bir kac gun tartida arti gorebilrsin,ya da kilon eksilmez ama kaslarin dinlendikce ,eksi gormeye baslarsin.Yinede kilo vermek icin yuruyus en guzel egzersiz :)
İyiym eksikeri görüyorum yarın net souç yazıcam çok heyecanlıyımm 🥰💪

@stitch eşim bugün ki menümü yazıyorum ve bu saatten sonra ağzıma bişey koymuyorum.
Sabah domates salatalık biber yumurta zeytin peynir
Öğle avuç içinden biraz az kuruyemiş 2 hurma (midem aşırı ağrıyordu 2 tane tuzlu kraker yedim)
Akşam 1 kabak 2 havuç 1 kırmızı biber 1 yemek kaşığında tavada kızarttım yedim yanında yarım kase cacık

Spor 3 mile leslile 6 bin adım yürüyüş
Su 2 lt ye yakın
Puan olarak hesaplamayı unutmuşum 615 puan topöamda

bnnu bnnu Yawrukush Yawrukush
Kahvaltı:1 dilim cavdarlı ekmek,3 ceri domates,1 yumurta,1 dilim salam,20 gr ezine peyniri
Ögle:1 armut,10 fındık
Aksam: begendi yatağında 5 köfte
Su:2lt
Spor: 50 mekik cezamı yaptım:d 150 puan
12500 adım 625 puan
Yawrukush Yawrukush kaptanım yarın kilo bildirimi yapmasam olur mu. Regli oldugum icin fazla cıkıcak takım ortalamasını etkilemek istemiyorum

JaneRizzoli JaneRizzoli canım tebrikler süpersiniz hafta yine.
Ya bu karbonhidrat ne menem bişeymiş fırında sebze yapıyorum karbonhidrat ağırlıklı oluyor. Fatsecret indirdim günde 1100 kalori önerdi orda. Nasıl yapayım ne tutturayım tıkandım. Zaten 2 gündür yemek yapmak istemiyorum hiç 😬
Canim yapacagin yemegin kalorisine bak once ona gore pisir 😊😊
@stitch eşim bugün ki menümü yazıyorum ve bu saatten sonra ağzıma bişey koymuyorum.
Sabah domates salatalık biber yumurta zeytin peynir
Öğle avuç içinden biraz az kuruyemiş 2 hurma (midem aşırı ağrıyordu 2 tane tuzlu kraker yedim)
Akşam 1 kabak 2 havuç 1 kırmızı biber 1 yemek kaşığında tavada kızarttım yedim yanında yarım kase cacık

Spor 3 mile leslile 6 bin adım yürüyüş
Su 2 lt ye yakın
Yesil cay falan ic yada odem arttirici sutlu yesilcay yap ic zerdecalda var icinde butun odemi atiyor
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, nasil geciyor aksaminiz?
Iyi aksamlar kaptanim biz iyiyiz sen nasilsin
İnsülin direncim var aslında o çok zorluyor beni. Hem aşırı acıkıyorum tatlı krizlerine giriyorum 1 kg gitmiştir diyorum bakıyorum yok 200 gram hep böyleydi yani bu ama biraz sinirleri bozuyor
Yitik sifayi denesene
Yada yulafli omleti
Tarcinli sutlu kahve
Yada tarcinli sut
Haftalik Adim Bildirimim

Fotograflarda tarihleri ve adim sayilarini gorebilirsiniz.Dun saati takmayi unutmusum gunun ortasinda taktim o yuzden adimlarim oldukca az olmus😅
Toplam: 100.700 adim, 5035 puan bugunku adimlarimida aksam paylasirim. Arrietty_ Arrietty_ Hyt-123 Hyt-123
Eki Görüntüle 2692112 Eki Görüntüle 2692113 Eki Görüntüle 2692114 Eki Görüntüle 2692115 Eki Görüntüle 2692116 Eki Görüntüle 2692117
Kaptanim uyg indirdim ama sarjimi cabuk bitirdi bende sildim
Bu arada b.m e yag olcumlu bluetooth lu tarti geliyormus
Kahvaltiya yesilliklerimi topluyorum,gelin beraber yiyelim kizlar 🥰

Eki Görüntüle 2692132

Eki Görüntüle 2692138
MasAllah kaptanima
Kahvaltı:1 dilim cavdarlı ekmek,3 ceri domates,1 yumurta,1 dilim salam,20 gr ezine peyniri
12500 adım 625 puan
Yawrukush Yawrukush kaptanım yarın kilo bildirimi yapmasam olur mu. Regli oldugum icin fazla cıkıcak takım ortalamasını etkilemek istemiyorum
Canim esas listedesin mutlaka tartilman gerekiyor
Egzersiz yap biraz
Yada odem arttici cay falaan

Harika gidiyorsun Senemim..:KK200:
Senle benim en zorlandigimiz sey su icmekti, halada oyle bence:)

Ah borekkk, yaktin Feyzosu :))

Al benden de o kadar bu hafta gram veremedim, 200 gr.da artidayim.
Kelin ilaci var miydi.... :KK43:

O zaman minicik bir telafi geliyor canim :)

Arada gevrek yerine bir avuc kuruyemis yesen kuzum, yada 1 havuc, ya da 1 salatalik.
Evden koysan zor olur mu sana canimcim?
Gunaydin bu arada cok keyifli bir gun diliyorum.:KK200:

Gevrek daha az kalorili sanki diye düşündüm yanlış mı düşündüm grissini gibi birşey, foto çekmeyi unuttm 😕
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

@aydingelini dun goremedim seni canim?
esmeriiim esmeriiim , @cool_lime sizide aradi gozlerim kizlar..
Hyperborea17 Hyperborea17 internet geldi mi gulum, iyi misin?
@pesto26 canim menulerini bekliyorum :)
Hyt-123 Hyt-123 esim nerelerdesin?
Squat tamamdır mekik de mi varmış ay görmedim şimdi spordan çıktım yarın yapayım 🤨
Tesekkür ederim eşim:) Haftasonu güzel eksi gelemicek bence :KK43: cünkü regli oldum. Regli oluncada tartıda fazla cıkıyor hep. İns beni sasırtır
Canım ben de heçen hafta baya dikkat etmiştim sabit çıktım ertesi gün de regl oldum , sabit olma hatta verme ihtimalin var tartıl sen , ödem atıcı çay içebilirsin rezene iyi gelir mesela
12500 adım 625 puan
Menülern güzel çünkü ben eksi gelme ijtimalinin olduğunu düşünüyorum

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

@aydingelini dun goremedim seni canim?
esmeriiim esmeriiim , @cool_lime sizide aradi gozlerim kizlar..
Hyperborea17 Hyperborea17 internet geldi mi gulum, iyi misin?
@pesto26 canim menulerini bekliyorum :)
Hyt-123 Hyt-123 esim nerelerdesin?
Sonunda geldi. Ama çok yoğunum. Hem çalışıyorum hem de mezuniyet işlemlerimi yapmaya çalışıyorum

Canim yapacagin yemegin kalorisine bak once ona gore pisir 😊😊

Yesil cay falan ic yada odem arttirici sutlu yesilcay yap ic zerdecalda var icinde butun odemi atiyor

Iyi aksamlar kaptanim biz iyiyiz sen nasilsin

Yitik sifayi denesene
Yada yulafli omleti
Tarcinli sutlu kahve
Yada tarcinli sut

Kaptanim uyg indirdim ama sarjimi cabuk bitirdi bende sildim
Bu arada b.m e yag olcumlu bluetooth lu tarti geliyormus

MasAllah kaptanima

Canim esas listedesin mutlaka tartilman gerekiyor
Egzersiz yap biraz
Yada odem arttici cay falaan
Tamam yeşil cay denerim:)

Gevrek daha az kalorili sanki diye düşündüm yanlış mı düşündüm grissini gibi birşey, foto çekmeyi unuttm 😕

Squat tamamdır mekik de mi varmış ay görmedim şimdi spordan çıktım yarın yapayım 🤨

Canım ben de heçen hafta baya dikkat etmiştim sabit çıktım ertesi gün de regl oldum , sabit olma hatta verme ihtimalin var tartıl sen , ödem atıcı çay içebilirsin rezene iyi gelir mesela

Menülern güzel çünkü ben eksi gelme ijtimalinin olduğunu düşünüyorum
İnsallah dedigin gibi olur canım .bir de duraklamadaydı kilom zaten ondan artı cıkar diye korkuyorum bununla birlikte
Senin de ögün porsiyonlrın az masallah bu kadarla doyuyorsan :) ins sen de eksi görürsün.sansımıza hem esiz hem regli haftası denk geldi

Bugunkü menüm

Saat 09:30 hc yağlı türk kahvesi

Saat 12:30 kahvaltı

Saat 20:00 aksam yemegındeki makarnayı yemedım etle salatayj yedım sadece dısarda yemek zorunda kalınca😀

Saat 21:00 filtre kahve

Su 2.5 lt
Yawrukush Yawrukush JaneRizzoli JaneRizzoli MotivatedAlready MotivatedAlready

Eklentiler

• B02EB855-8BF3-495F-A125-F582617E61B4.webp
    B02EB855-8BF3-495F-A125-F582617E61B4.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 09923513-072C-4F0D-8D11-F67533447037.webp
    09923513-072C-4F0D-8D11-F67533447037.webp
    77 KB · Görüntüleme: 24
Back
X