- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
bayilirim sushiye ben, 5 ne 50 tane de yerim de diyetteyimsushi dedin canımı çektirdinnnama kalorisi çok düşük diye biliyorum 100 gramı 110 kalori felan.Zaten yürüyüşün de süper.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayilirim sushiye ben, 5 ne 50 tane de yerim de diyetteyimsushi dedin canımı çektirdinnnama kalorisi çok düşük diye biliyorum 100 gramı 110 kalori felan.Zaten yürüyüşün de süper.
Afiyet olsun esim, hakettin bencegüzel bi hafta oldu bize eşim valla haftalık 500 grama bende tamamım bu arada kendime hemen ödülümü verdim 2 lokum 1 paket meyveli kek yedim akşama kabak spagetti yapcam artık mecbur
17 sushi 170 kalori aslında yiyebilirsinbayilirim sushiye ben, 5 ne 50 tane de yerim de diyetteyim![]()
Tebrikler canim
Bende maddi imkan olursa alicam ama annem evde tarti var onun ne geregi var der diye alamiyorumO zaman haftaya bakiyim o daha iyi sanki
Tebrikler canimselam kızlar kg bildirimi yapıp kaçıcam köydeyim 3 gündür giremiyorum internet sıkıntılı. Akşam dönücem
Geçen cuma:67,7
Bu cuma:67,2
fark:-0,5
Yüzde:0,74 (sanırım )
Umduğum gibi olmadı bu hafta yinede buna şükür
Geri almamak icin yavas vermek en iyisi ben korumaya gectim bir sure bu kiloda devam baktim vucut kendi kendine koruma yapiyor bende ters kose yapip kendim koruyacam bananeGecen cuma:52.6
Bu cuma: 52.9 +300 gr
Ölçü bildirimi de yapayım
Bel:60.5
Basen: 92
Bacak:51.5
Baldır:35
Bu hafta regli olduğum icin fazla cıktım ama ölçülerimde azalma var . Önemi olan da fiziksel görünüşe yansıması zaten. Hastalık gecince eksiği göreceğime inanıyorum zaten cok az bi yolum kaldı:)
Süpersin bir haftada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.Günaydın kızlarrr ♥
Geçen hafta :76.3
Bu hafta :75.00
Fark:1 kg 300 gr ♥
♥
Tartım bozukmuş bu arada eczanede baktırdımtartım 1 kg fazla gösteriyormuş
Yawrukush sende durumlar nasıl canım eşim
![]()
Hahah güzel taktikTebrikler canim
Bende maddi imkan olursa alicam ama annem evde tarti var onun ne geregi var der diye alamiyorum
Bu ay dayimin sondan ikinci taksitini odedik gelecek ay bitecek insAllah
Tebrikler canim
Geri almamak icin yavas vermek en iyisi ben korumaya gectim bir sure bu kiloda devam baktim vucut kendi kendine koruma yapiyor bende ters kose yapip kendim koruyacam banane![]()
İnşallah canımm Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallahTebrikler canim
Bende maddi imkan olursa alicam ama annem evde tarti var onun ne geregi var der diye alamiyorum
Bu ay dayimin sondan ikinci taksitini odedik gelecek ay bitecek insAllah
Tebrikler canim
Geri almamak icin yavas vermek en iyisi ben korumaya gectim bir sure bu kiloda devam baktim vucut kendi kendine koruma yapiyor bende ters kose yapip kendim koruyacam banane![]()
Teşekkür ederim canımmSüpersin bir haftada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
Gerci borc harc olmasa cok musrif olurdumİnşallah canımm Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah ♥♥
Yani ama maalesef bu devirde borç olmadan yapılmıyor hiç birşey emin olGerci borc harc olmasa cok musrif olurdum
Bebisiniz mi oldu canim, gozunuz aydin :)Yawrukush regl oldum yazdikdan Kisa sure sonra.
Tartilsam arti cikar herhal
Insallah haftaya donus yapacagim.
Bende rapor vereyim
Ilk ogun
1 dilim Keto soganli
Minik salatalik
Ssrimsak tursusu
Ceri domates
Eki Görüntüle 2692151
Kiz kardesime bebek gormeye geldik
Aksam da burda yendi
Keto disi oldu
1 dilim Lazanya
5kasik salata
Su 2 L
Spor 3 saat yuruyus
31.514 adim 1575 puan
İyi aksamlar
Menu
Sabah
Salamli menemen (2 yumurta ve 1 dilim salam), avokado (yarim) ve ayran
Ara
Sutlu kahve
cevizli hurma (3)
Aksam
Kiymali sebze (kabak, mantar, domates, sogan ve kapya) 2 porsiyon ve yogurt
Dondurulmus uzum
Su 3.5 litre
10 bin adim 500 puan
Birgaripanne
Yawrukush
Arrietty_
Ne guzel bir haber bu :))İyiym eksikeri görüyorum yarın net souç yazıcam çok heyecanlıyımm![]()
Canim sen esas listedesin bildirim yapmak zorundasin..@bnnuYawrukush
Kahvaltı:1 dilim cavdarlı ekmek,3 ceri domates,1 yumurta,1 dilim salam,20 gr ezine peyniri
Ögle:1 armut,10 fındık
Aksam: begendi yatağında 5 köfte
Su:2lt
Spor: 50 mekik cezamı yaptım:d 150 puan
12500 adım 625 puan
Yawrukush kaptanım yarın kilo bildirimi yapmasam olur mu. Regli oldugum icin fazla cıkıcak takım ortalamasını etkilemek istemiyorum
Almayi dusunuyor musun canim tartiyi?Canim yapacagin yemegin kalorisine bak once ona gore pisir
Yesil cay falan ic yada odem arttirici sutlu yesilcay yap ic zerdecalda var icinde butun odemi atiyor
Iyi aksamlar kaptanim biz iyiyiz sen nasilsin
Yitik sifayi denesene
Yada yulafli omleti
Tarcinli sutlu kahve
Yada tarcinli sut
Kaptanim uyg indirdim ama sarjimi cabuk bitirdi bende sildim
Bu arada b.m e yag olcumlu bluetooth lu tarti geliyormus
MasAllah kaptanima
Canim esas listedesin mutlaka tartilman gerekiyor
Egzersiz yap biraz
Yada odem arttici cay falaan
Fotosunu cekersen bakayim canim gevrege, hic bilmiyorum cunku :)Gevrek daha az kalorili sanki diye düşündüm yanlış mı düşündüm grissini gibi birşey, foto çekmeyi unuttm
Squat tamamdır mekik de mi varmış ay görmedim şimdi spordan çıktım yarın yapayım
Canım ben de heçen hafta baya dikkat etmiştim sabit çıktım ertesi gün de regl oldum , sabit olma hatta verme ihtimalin var tartıl sen , ödem atıcı çay içebilirsin rezene iyi gelir mesela
Menülern güzel çünkü ben eksi gelme ijtimalinin olduğunu düşünüyorum
İyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
Sade filtre kahve
öğle
Çeyrek ekmek kokoreç
Şalgam suyu 1 bardak
Akşam
1 adet etli biber dolma
1 kase yoğurt
Su:2 lt
Spor: 30 dk 2. Program yürüyüş bandı
Yawrukush
Mathildablue
Reglim ben de , umarım eksi çıkarım lütfen lütfen![]()
Menu ,su gayet guzel canim :)İyi akşamlar Kızlar, tartı öncesi son menü paylaşımım
Bu hafta hiç spor yok bakalım yarın ne göreceğim tartıda
İlk öğünüm salata, 3 adet hindi füme, çok az tavuk döner, 7 badem 1 erik
Akşam fırında kabak-patates-patlıcan ve yoğurt
Su 2,5 lt geçti
@MorVampirella
O zaman bir sure menu tablosundan muaf tutayim seni gulum ama bekliyoruz..Sonunda geldi. Ama çok yoğunum. Hem çalışıyorum hem de mezuniyet işlemlerimi yapmaya çalışıyorum
Menu su guzel olmus canisi, spor var mi hic?Bugunkü menüm
Saat 09:30 hc yağlı türk kahvesi
Saat 12:30 kahvaltı
Saat 20:00 aksam yemegındeki makarnayı yemedım etle salatayj yedım sadece dısarda yemek zorunda kalınca
Saat 21:00 filtre kahve
Su 2.5 lt
Yawrukush @JaneRizzoli @MotivatedAlready
Ahahaha kirmizi cizgilerimiz oldukca fazla :))Evet yaaa, ben bu hafta da mezun olmicam galiba banne![]()
pesto26 da gelsin
Pizza bizim kırmızı çizgimizdirtabi patates kızartması, tatlı, İskender... gibi şeylerden sonra
Ssshhoradakini görmezden geliyorum zaten az yemişsin
Ohh bee ne güzel menüişte böyle devam et sağlıklı, leziz, doyurucu eminim önceki günlere göre de kendini daha iyi hissediyorsundur böyle
![]()
Spor yok mu kuzucum?Ya ben şimdi de Merlin e sardım o yüzden çok sık girmedimneyse unutmadan yazayım menümü
Sabah
Tam buğday ekmeğinden karışık tost
1 bardak çay
Öğle
1 salkım üzüm
Akşam
1,5 porsiyon ızgara köfte
Salata
Ayran
Su: 3L
@esmeriiim
Bugunku menüm sabah
Yulaf lapasi (1 muz 1 bardak Süt 1 tk tarçın)
Öğlen
Salata 2 yumurta
Ara 1 mandalina
Aksam
1 kase çorba
1 haşlanmış kucuk patates
1 salatalık
Ara havuç
Su 3.5 lt
Spor ev isi
Yawrukush
Birgaripanne
iyi geceler
12.00
tavada 2 yumurta 1 kk peynir
7 zeytin domates ve 2 dilim kepek ekmegi
bir parça da tahin helvasi
19.00
yogurtlu kabak salatasi buyuk bir kase
1 kayısı
su 2.5 litre
14000 adim (sizi gecemesem de yaklastim bügunYawrukush
Arrietty_
ve 30+30 squat
aydingelini
Ah ne guzel eksi, menuleri duzelttin bak nasil gidiyor kilolar canimGünaydınn grubun alımlı ve guzel kadınları
kılo bıldırımı yapayım akmasada damlamış
gecen hafta 63.800
Bu hafta. 63.100
Fark. -700 gr
Yüzde. 1.09
Yawrukush @MotivatedAlready
Esim harikasin, coook sevindim..Günaydın kızlarrr ♥
Geçen hafta :76.3
Bu hafta :75.00
Fark:1 kg 300 gr ♥
♥
Tartım bozukmuş bu arada eczanede baktırdımtartım 1 kg fazla gösteriyormuş
Yawrukush sende durumlar nasıl canım eşim
![]()
5li rakamlar gelmis sonunda, ben hic goremeyecek gibi hissediyorum 5li rakamlari, harikasin canim benim..Geçen hafta: 60.1
Bu hafta: 59.7
Fark: 400 gr
Yawrukush
Birgaripanne
Mathildablue
Ellili rakamları gördümmm
Eki Görüntüle 2692381
Tebrikler canim..Günaydın canım Kızlar, kilolarımla gram gram mücadelem devam ediyor :)
Geçen hafta 60.45
Bugün 60,15
Fark -300 gr
Yüzde 0,49
Eki Görüntüle 2692384
Feyzzoosss bu hafta aktif katilim bekliyorum sneden ,tependeyim...
Harikasin canim..Hayirli cumalar
Gecen hafta:82.3
Guncel:81.8
Fark:0.5
Yuzde:%0.61
Eki Görüntüle 2692406
Birgaripanne
Yawrukush
Arrietty_
Nasil geciyor izin donemin kuzum?
Harikasin canim benim..Geçen cuma 70.6
Bugün 69.8
Fark - 800 gram
Yüzde %1.13
Eki Görüntüle 2692414
stitch eşim sende durumlar nedir
Tebrikler Eminecim, ne guzel bir eksi..gunaydin kızlar
g. hafta 78.6
b. hafta 77.9
fark 700
%0.89
haftaya hedefim 76.9Eki Görüntüle 2692420
Oooo eriyorsun kuzum :)Geçen hafta: 67,1
Bugün: 66,6
Fark: 500 Gr
Yüzde: 0,74
Ya bu aslında daha azdı da malum zaman öncesi böyle oldu![]()
Yawrukush kaptanım acele çıkıp gitmeyeyim ben
@esmeriiim
Senemim tek sozcukle muthissin bu sefer ayakta alkisliyorum, aynen su emoji gibi..Gecen cuma 68.7
Bugun 68.2
Fark -500gr
Yuzde 0.73%
@_Vera_ cok da kotu degilmis, haftalik 500gr'a tamamim ben![]()
Guzel birgun olmus canim, bugun yapacagim tablomuzu, dun uyuyakalmisim :)Kizlar dunku menumu de paylasayim hemen
hic keyfim yok dunden beri, boynum tutuldu, kipirdatamiyorum cok aciyor, uyurken de cok zorlandim gece
sabah 1yumurtadan peynirli yumurta, bir ufak dilim ekmek fistik ezmeli
oglen 3yk pilav, 3yk kurufasulye, ayran
3 gibi cok aciktim sushi yedim 5tane
6da yuruyus oncesi 2yk fistik ezmesi, birkac kuruyemis
su sabahtan cok iyiydi, boyun agrisi baslayinca hicbirsey yapamadim
spor 12bin adim yuruyus @_Vera_
Tebrikler kuzucum.
Kolay gelsin canim benim, tebrik ediyorum..
Yarim kilo daha eksilmisisn cnaim ne guzel, tebrikler..selam kızlar kg bildirimi yapıp kaçıcam köydeyim 3 gündür giremiyorum internet sıkıntılı. Akşam dönücem
Geçen cuma:67,7
Bu cuma:67,2
fark:-0,5
Yüzde:0,74 (sanırım )
Umduğum gibi olmadı bu hafta yinede buna şükür
Cok arti gelmemissin canim, ben dun mesajini gorunce daha fazla arti bekliyordum, haftya acisini cikartiriz..Gecen cuma:52.6
Bu cuma: 52.9 +300 gr
Ölçü bildirimi de yapayım
Bel:60.5
Basen: 92
Bacak:51.5
Baldır:35
Bu hafta regli olduğum icin fazla cıktım ama ölçülerimde azalma var . Önemi olan da fiziksel görünüşe yansıması zaten. Hastalık gecince eksiği göreceğime inanıyorum zaten cok az bi yolum kaldı:)
Ahh pestom ahhh niye gelmiyorsun sen takima,gozlerimiz yollarda...Kızlarrrrrr,
Geçen hafta: 70.8
Bu hafta: 70.9
Acil yazdım geri gelcemm
bence cok fena degil canim, ama odul hakkin bitti artik. hadi haftaya da min 500gr gorelimstitch eşimm ödülü biraz abarttım galiba buraya menümü bırakıp kaçıyorum hemen
sabah 1 közde biber el kadar sucuklu omlet ama sucuğu fazla değil 1 paket meyveli kek 2 lokum
öğle 1 kase cacık
akşam 2 küçük kabak 1 havuç 1 kapyayı ince ince dilimleyip pişirdim üzerine domates sosu döktüm baya lezzetli oldum kabak spagetti diye geçiyordu internette tarifi tavsiye ederim
ara şekersiz kahve ve 2 lokum daha tatlı krizinden ölücem bugün
spor sadece ev işleri
Aclik krizi anlarinda fistik ezmesi yiyince bayaa kesiyor, zaten bayilirim ama kalorili diye tutuyordum eskiden kendimi, onun harici cok yag da tuketmedigim icin dengeleniyor sanirim. Bir de bu kez daha cok su tuketmeye calisiyorum, cok mutluyum gercekten. haftaya 67yi gorurum umarim, veya daha guzeli 66ya ziplasam direkt ama o kadar hizli gitmiyor ben de.. neyse eksi olsun benim olsunSenemim tek sozcukle muthissin bu sefer ayakta alkisliyorum, aynen su emoji gibi..![]()