Fat scret bende kullanıyorum ama üşenıyorum yaga bakıyordum genelde deniz soyleyene kadar ama hakkaten zOr yaa ne yazsam karb var
dimi ya havuç salatası yedim bir baktım karbonhidratı uçurmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fat scret bende kullanıyorum ama üşenıyorum yaga bakıyordum genelde deniz soyleyene kadar ama hakkaten zOr yaa ne yazsam karb var
Bacım sen de en olmayacak salatayı yemişsin :)dimi ya havuç salatası yedim bir baktım karbonhidratı uçurmuş
Tesekkür ederim canım:) senin menu de cok güzel. Çeksin canın spor daha cokMenü harika, spor şahane
Ben de uzun süredir sporu azaltmıştım bunu görünce canım spor çekti![]()
Bacım sen de en olmayacak salatayı yemişsin :)
Havuç-patates bunları unut ketoda :)
Marul salatası ye bol bol
Yoğurt da karbonhidrat bir de :)yoğurt yiyebilmek için yapmıştım ama olmamışcacık ve bu şekilde olmazsa yiyemem ben. Zaten rengin hoca da pek önermiyor ama ev yoğurdu ise sorun yok az olabilir diye okudum sanki ama katık çok yanlış olmuş
![]()
Gün geçtikçe eriyorsun eşim ne güzel
Yoğurt da karbonhidrat bir de :)
Zorlama yoğurt yemek için o zaman?
Ben hesaplama yaparken içine tek tek ne koyduğumu yazıyorumJaneRizzoli günümü aşağıdaki gibi planladım ama kalorisi az kaldı ama giderek karbonhidrat oluyor nasıl yapayım senceEki Görüntüle 2693969 Eki Görüntüle 2693970 Eki Görüntüle 2693971
Benim ki de gecen cuma 70Izin oncesi 64
Güncel 66.0 kg![]()
Ben kalça basen bakiyorum daha cok biraz onlara bakinayim :)Leslienin karın egzersizi ile birleştirdiği bir pilates videosu var onu da tavsiye ederim
Canim profildede gunceller misinPazartesi tartim 68.8 -200 deyim çalışıyorum kactim ben