• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

G GCA benim pilim bitti valla menümü ve sporumu yazayım sonra kitap okumay kaçacam
sabah 2 yumurta domates salatalık abne peynir
öğle 1 kivi mandalina 1salkım üzüm
akşam 4 yk bulgur pilavı 4 yk nohut 1 dilim ekmek üzerine hafif yereyağı
ara 2 hurma
su 3 lt olmuştur
spor 715 ipsiz ip atlama 1430 puan
leslie abs 12 dk
leslie core 5 dk
leslie pilates 12 dk 210 puan toplam
leslie 1 mile 15 dk 105 puan
40 squat 120 puan
toplam 1.865 puan

Hafta sonu epey mesai harcadim bahceme kizlar..Benimde tek eglencem bu🥰Dahada bir suru fidem var ekilecek..

20200921_091617.webp
20200921_091639.webp
20200921_091654.webp
20200921_091718.webp
20200921_091731.webp

Cok guz birgun olmus canim, ben iyiyim kahvalti hazirligindayim,senin gunun nasil gecti🥰

Guzel bir toparlama menusu olmus Denizcim,nasil gecti gunun?
Su,egzersiz nasildi bugun?
Ya dolma biberi yedim diye acaba diyetimi bozdum mu diye üzüldüm ama 🥰galiba iyiym 💪

Canim gebelik olma durumunda bir degisiklik var mi?
[/QUOTE
Yok canım kasıklarım ağrıyor ama bilemiyorum ki akılına bıraktım artık nasipte be zamansa artık🥰bu gün hiç sevmediğim birinin hamile olduğunu duydum üzücü ama yapacak birley yok

Selamlarr :)

Davet için teşekkür ederim Yawrukush Yawrukush

Kızlar yaşım 33 ve 117 kiloyum şu an. Boyum 177. Yaklaşık 7 ay önce ikinci kızımı dünyaya getirdim ve karantina etkisiyle de verdiğim doğum kilolarını olduğu gibi aldım ama artık çok sıkıldım gerçekten belim falan ağrıyor dün yeter dedim :) Ancak bir motivasyona ihtiyacım var ve kendimi burada buldum :)

Bu sabah tartıda 116 çıktım. Kahvaltıda müsli yedim, sade bir türk kahvesi içtim. Taze salça vardı öğle yemeğinde bir dilim tam buğdaya onu sürüp yedim :confused: Şimdi de filtre kahve içiyorum. Lütfen bana yardım edin :KK28:
Selamlar .hosgeldin aramıza😊

G GCA benim pilim bitti valla menümü ve sporumu yazayım sonra kitap okumay kaçacam
sabah 2 yumurta domates salatalık abne peynir
öğle 1 kivi mandalina 1salkım üzüm
akşam 4 yk bulgur pilavı 4 yk nohut 1 dilim ekmek üzerine hafif yereyağı
ara 2 hurma
su 3 lt olmuştur
spor 715 ipsiz ip atlama 1430 puan
leslie abs 12 dk
leslie core 5 dk
leslie pilates 12 dk 210 puan toplam
leslie 1 mile 15 dk 105 puan
40 squat 120 puan
toplam 1.865 puan

vera kuzum çok güzel sporun yemeklerinde iyi ama meyven çok olmuş sanki bir de üzümde fln epey karbonhidrat var onlara biraz daha dikkat edebilirsin

vera kuzum çok güzel sporun yemeklerinde iyi ama meyven çok olmuş sanki bir de üzümde fln epey karbonhidrat var onlara biraz daha dikkat edebilirsin
Valla bence de fazla oldu ama üzüm minik bir salkımdı annemin zoruyla yedim diyet yapıyorsun vücudun güçsüz kalacak diye zorla yedirdi el mecbur ama sende kendini aç bırakma eşim aç kalmak yerine bol spor yapıyorum ben ne kadar doğru bilemem tabii ama korona yüzünden bağışıklığı düşünüyorum hep

Bugunkü menümü yazayım

Saat 08:00 3 zeytın bı kaşık labne yarım dılım ekmek

Saat 11:00 10 badem

Saat 13:00 türk kahvesi

Saat 13:30 öğle yemegı Tavuklu salata hepsını yemedım

su 2 lt sppr yok
Hyt-123 Hyt-123 Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• FC86C598-E3C1-4F63-B190-8E7BA7731914.webp
    FC86C598-E3C1-4F63-B190-8E7BA7731914.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 20
  • 5C0C0EB0-1AA1-4755-B61F-7A3EFC7D917E.webp
    5C0C0EB0-1AA1-4755-B61F-7A3EFC7D917E.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 20
Cok guz birgun olmus canim, ben iyiyim kahvalti hazirligindayim,senin gunun nasil gecti🥰

Guzel bir toparlama menusu olmus Denizcim,nasil gecti gunun?
Su,egzersiz nasildi bugun?

Canim gebelik olma durumunda bir degisiklik var mi?
Bilmiyorum ki agri var ama sanci deil derken derken gebe kalacam galiba
Hafta sonu epey mesai harcadim bahceme kizlar..Benimde tek eglencem bu🥰Dahada bir suru fidem var ekilecek..

Eki Görüntüle 2694274
Eki Görüntüle 2694273
Eki Görüntüle 2694272
Eki Görüntüle 2694271
Eki Görüntüle 2694270
Ellerine saglik kaptanim

Canim ilk hedefin icin 98 diyebiliriz,sonra devam etmek istersen yeni hedef belirleriz.
Nasil bir menu ve egzersiz duzeni olusturmak var aklinda.
Ben sana menu ve egzersiz konusunda da yardim edebilirim.Merak ettigin her seyi ,her zaman yazabilirsin.
Takimim kurallarindan kisaca bahsedersem,
Her pazartesi sabahi tartilip ,kontrol amacli kilomuzu yaziyoruz.
Her aksam ogun yedigimiz her seyi,ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi yaziyoruz.
Haftalik spor ve es yarismalari yapip ,birbirimizi motive ediyoruz.
Her cuma gunude takimlar arasi yarisma var,en gec saat 17.ye kadar tartilip, tarti fotomuzuda yukleyerek kilo bildirimi yapiyoruz.
Bunun haricinde de sohbet muhabbet.
Kisa zamanda diger kizlarla da tanisip,kaynasacagina eminim canim☺

Aklımda pek bir şey olduğunu söyleyemem aslında. Bodoslama girdim bugün olaya ve baş ağrısından ölüyorum şu an :confused: Egzersiz konusunda sıfırım! Yardıma gerçekten ihtiyacım var. Leslie ile başlayabilirim. Sıkı bi alt karın çalışması lazım bana sezaryen sebebiyle berbat bi alt karnım var :( es yarısması ne onu anlamadım. Sanırım 2 hafta deneme sürem var değil mi :) İki hafta bir neler yaşayacağız bakalım :KK28:

Aklımda pek bir şey olduğunu söyleyemem aslında. Bodoslama girdim bugün olaya ve baş ağrısından ölüyorum şu an :confused: Egzersiz konusunda sıfırım! Yardıma gerçekten ihtiyacım var. Leslie ile başlayabilirim. Sıkı bi alt karın çalışması lazım bana sezaryen sebebiyle berbat bi alt karnım var :( es yarısması ne onu anlamadım. Sanırım 2 hafta deneme sürem var değil mi :) İki hafta bir neler yaşayacağız bakalım :KK28:
Selam canim ben kaptan yard
27 yasinda 2 cocuk annesi onlisans mezunu eviyle calisan bir kadinim
85 ile basladim 70 kiloya dustum
Umarim kilo verirsin
Birbirimizin detegini alarakta daha cok veririz insAllah
Daha onceki beslenme duzeniyle yada uygulamalardan kh olcumu ile de zayiflayabilirsin
Egzersize gelince chole thing in 28 gunluk egzersizlerini de yapabilirsin gobek icin bayagi fark ettirdi bana

BastetKK BastetKK ben evde düzenli olarak leslie yapıyorum gün içinde birden değilde 1 mile şeklinde parçalara ayırıp birlikte yapabiliriz isterseniz bu haftanın egzersizi zaten leslie karın egzersizleri ben onların linklerini atarım katılmak isterseniz

BastetKK BastetKK ben evde düzenli olarak leslie yapıyorum gün içinde birden değilde 1 mile şeklinde parçalara ayırıp birlikte yapabiliriz isterseniz bu haftanın egzersizi zaten leslie karın egzersizleri ben onların linklerini atarım katılmak isterseniz
Çok sevinirim gönderebilirsen teşekkür ederim :KK28:

Selam canim ben kaptan yard
27 yasinda 2 cocuk annesi onlisans mezunu eviyle calisan bir kadinim
85 ile basladim 70 kiloya dustum
Umarim kilo verirsin
Birbirimizin detegini alarakta daha cok veririz insAllah
Daha onceki beslenme duzeniyle yada uygulamalardan kh olcumu ile de zayiflayabilirsin
Egzersize gelince chole thing in 28 gunluk egzersizlerini de yapabilirsin gobek icin bayagi fark ettirdi bana

Çok teşekkür ederim. Sen de harika kilo vermişsin maşallah darısı başıma :confused: Bahsettiğin egzersize de bakıyorum çok sağol

Back
X