Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin bastetkk. doğum sonrası kilolarını hızlı bir şekilde vereceğine inanıyorum. malum son alınan kilolar çabuk gidiyor. burda verdikçe daha çok gaza gelip daha güzel vereceksin tabi mutlaka her gün buraya uğramak gerekiyor yoksa diyet ruhundan çıkıyoruz. bu arada ben emine 35 yaşında 3 çocuklu bir öğretmenim. 3. bebiş 1.5 yaşında ve hala emiyor. doğum kiloları için gelmiştim geçen sene vermeye de başlamıştım ki ara verdim. tabi giden kilolar geri geldi ve bende yeniden burdayım. sağlıklı ve dengeli beslenmeyi bildikten sonra diyetisyenden çok daha etkili diye düşünüyorum. diyetisyene haftada yada 2 hafta da bir gidiyorsun ama buraya her gün gelip hesap vermen gerekiyor. velhasıl kelam sürekli katılım kiloların daha çabuk gitmesini sağlayacak. bebişini de sağlıkla huzurla büyüt canımSelamlarr :)
Davet için teşekkür ederimYawrukush
Kızlar yaşım 33 ve 117 kiloyum şu an. Boyum 177. Yaklaşık 7 ay önce ikinci kızımı dünyaya getirdim ve karantina etkisiyle de verdiğim doğum kilolarını olduğu gibi aldım ama artık çok sıkıldım gerçekten belim falan ağrıyor dün yeter dedim :) Ancak bir motivasyona ihtiyacım var ve kendimi burada buldum :)
Bu sabah tartıda 116 çıktım. Kahvaltıda müsli yedim, sade bir türk kahvesi içtim. Taze salça vardı öğle yemeğinde bir dilim tam buğdaya onu sürüp yedimŞimdi de filtre kahve içiyorum. Lütfen bana yardım edin
![]()
belki de düşündüğün kadar kötü geçmemiştir ve kendini boş yere üzüyorsundur. ki düşündüğün gibi bile olsa vardır bir hayır daha güzel bir fırsat gelecektir belki. hakkında hayırlısı olsun canım.Tesekkür ederımmoralımı bozan şey iş gorusmesı. Cok ıstedıgım bı iş vardı ben basvurmadım onlar benı bulup aradılar ama o kadar kötü gectıkı hıc beklemıyordum bu kadar kotu gececegını ben cok olumlu umutlu gtmıstım. İşe alım uzmanı ve işyerı hekimi iki koldan cendereye aldılar salak gıbı oldum ve zaten salak gıbıde davranmışım sonradan dusununce o soruya oylemı cevap verılır galan yedım kendımı o kadar özguvenım sarsıldıki anlatamam. Nefret edıyorum ıs görüşmelerinden
ben ısı yapabılırım benım işim o eskı doktorlarım her gttıgı yere cagırıyor benı ama ıkı suslu laf sacma sapan sorular
![]()
ayyy ne güzel olmuş kaptancığımHafta sonu epey mesai harcadim bahceme kizlar..Benimde tek eglencem buDahada bir suru fidem var ekilecek..
Eki Görüntüle 2694274
Eki Görüntüle 2694273
Eki Görüntüle 2694272
Eki Görüntüle 2694271
Eki Görüntüle 2694270
ben de bugün yemekte annemdeydim ve benzer cümleleri çok duydum canım. karşı gelmek çok zorValla bence de fazla oldu ama üzüm minik bir salkımdı annemin zoruyla yedim diyet yapıyorsun vücudun güçsüz kalacak diye zorla yedirdi el mecbur ama sende kendini aç bırakma eşim aç kalmak yerine bol spor yapıyorum ben ne kadar doğru bilemem tabii ama korona yüzünden bağışıklığı düşünüyorum hep
yok canım yok duygusal açlığa çare yok. ya da varsa ben de bilmiyorum. tüm düzeni alt üst ediyor dengeni bozuyor.. biraz rahat ve kaygısız olmak lazım sanırım.Iyi aksamlar.. Bu duygusal acliga yok mu bir care? Okuldan Canimi sIkan bir mail aldim. Uzulunce binge yapiyorum resmen..
Sabah
Keto kahve
Aksam
2yk protein yogurt
1 yk findik ve Badem karisimi
1tk ketojenik sirup turkcesi de mi boyle bilemedim..
2kasar
2 Hindi fume li sandevic
1 Babybell kasar
2 top dondurma
Su 2 L. Soir
16bin adim..
stitch
Yawrukush
Aa harıkaaa ne kadar gzuel yaa bayıldımHafta sonu epey mesai harcadim bahceme kizlar..Benimde tek eglencem buDahada bir suru fidem var ekilecek..
Eki Görüntüle 2694274
Eki Görüntüle 2694273
Eki Görüntüle 2694272
Eki Görüntüle 2694271
Eki Görüntüle 2694270
İnşallah canım kısmet tabı nasıp degılmıs dıyecegızbelki de düşündüğün kadar kötü geçmemiştir ve kendini boş yere üzüyorsundur. ki düşündüğün gibi bile olsa vardır bir hayır daha güzel bir fırsat gelecektir belki. hakkında hayırlısı olsun canım.
Canim Bende senin gibiyim. 4gun izinliydim Ilk gun aktifdim. Sonra 3 gun 10bin adim bile atmadim. Spor da sadece ip atladim ama fazla degil. Su da azdi bence. Suyu 3yapabilsem keske.Gunaydin kizlar, ben 69.1 ciktim, nasil olur bucuma 68.2ydim
evet rahatsizligimdan dikkat edemedim ama gomulmedim de yemege. hic su icemedim, o yuzden mi oldu acaba... off 2 haftadir ac geziyorum, gram gram gidiyor, 3 gun dikkat etmedim diye su hale bak
neyse cumaya 67yi hala gormek hedefim, bunun odem oldugunu dusunuyorum![]()
Ben düzenli leslie yapıyorum ve bacaklarım aileden gelme kaslı bi yapıya sahip mesela bi uygulama var 21 günde bacak incelt diye orda baya baya kaslandım ölçülerim arttı bıraktım onu. Lesliede öyle bir sorun yaşamadım hatta bundan bi 4 sene önce felan halam diyetisyenr gittiğinde yürüyüş yerine 45 dk leslie vermişti yürüyüşten daha inceltici diyeben de senden haber bekliyordum eşim normal Leslie mi yapıyoruz şimdi 3 mile. Ben de hamlamışım ip atlama sevdasından sabah yataktan kalktım önce bi adım atamadımyalnız bişey soracağım benim daha önceki ölçümlerimde kas oranım azdı bu haftaki sporum kas yapar mı acaba
Core egzersizini bırakmayalım ya 12 dk zaten en zor olanı G GCA eşimDun deli gibi spor yaptin. Ondan önceki günde
Gayet normal oyle uyanman
Leslie core de mi yapacaksın yoksa sadece walk at home mi?
Esim kusura bakma, oyle kotu bir haftada eslendik ki, can acisindan hic aktif olamiyorum.Iyi aksamlar.. Bu duygusal acliga yok mu bir care? Okuldan Canimi sIkan bir mail aldim. Uzulunce binge yapiyorum resmen..
Sabah
Keto kahve
Aksam
2yk protein yogurt
1 yk findik ve Badem karisimi
1tk ketojenik sirup turkcesi de mi boyle bilemedim..
2kasar
2 Hindi fume li sandevic
1 Babybell kasar
2 top dondurma
Su 2 L. Soir
16bin adim..
stitch
Yawrukush
bugun yine cok kotu boynum, cok aciyor. 1-2 gun daha beklicem ama sanki doktora yine gitmem gerekecek gibiCanim Bende senin gibiyim. 4gun izinliydim Ilk gun aktifdim. Sonra 3 gun 10bin adim bile atmadim. Spor da sadece ip atladim ama fazla degil. Su da azdi bence. Suyu 3yapabilsem keske.
Hemen toparlarsak kendimizi eksiyi goruruz.
Dun aktifdim tek ogun yedim ama dondurma vardi. Yinede 500gr gitmis bu sabah
Bugunde tek ogun deneyecegim. Izin gunum ve 15bin adim hedefim. Leslie videolarini da yapacagim bugun. Benim karnim ve yanlarim asil sorun ettigim yer.
Spor dan muafsin. Evde misin bilmiyorum eger oyle ise giris de adim at. Veya merdiven in cik. Suyu 2,5 - 3 L yapmaya calisalim. Sende benim gibi az yedigin icin veremiyor olabilirsin.
Çook geçmiş olsun nazarım değdi sanaEsim kusura bakma, oyle kotu bir haftada eslendik ki, can acisindan hic aktif olamiyorum.
bende de duygusal aclik var, beraber cozelim gercekten bu sorunu burada. ben ancak kendime is cikarirsam duygusal acligi yenebiliyorum, mesela arkadasimi arayip bulusmak, bekleyen utuleri yapmak, veya guzel bir kahve alip istedigim bir kitabi okumak/film izlemek gibi. yok bulundugum ortami degistirmeyip yemeyecegim diye willpower ile hicbirsey kazanamayip daha da kotu yiyorum
menun cok iyi, dondurma var ama adimlar cok guzel ve zaten sadece 1 ogun![]()
Saol canimÇook geçmiş olsun nazarım değdi sanaen yakın zamanda geçer umarım
2 set bundan yaptım veracım 6 dk olanı yapayım 12 ye halim kalmadı![]()
Regl kilosu olacağı için ciddiye alma canım esas kilon gidiyor zatenGün geçtikçe eriyorsun eşim ne güzel
Ben bugün tartılmak istemiyorum
Regl günüm
+2 bile çıkabilir
Moral bozmayım şimdi
Gayet güzel bir menü
Canim ytube psikodiyet var onu izlemeni tavsiye ederim bayagi faydasini gordum ben kilo vermeye oyle basladimyok canım yok duygusal açlığa çare yok. ya da varsa ben de bilmiyorum. tüm düzeni alt üst ediyor dengeni bozuyor.. biraz rahat ve kaygısız olmak lazım sanırım.