• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalaaar menümü yazayım hemen

sabah: 1 dilim ekmek 2 yk kadar sucuklu yumurta bir iki çatal domates ve salatalık 2 bardak çay

ara: 1 türk kahvesi

akşam: 1,5 kepçe yayla çorbası, 4 yk kıymalı karnabahar 1 lokma ekmek kalanı sıyırmak için 🤣 3 mini dilim kavun

ara: yarım muz yarm armut
Adetten sanırım biraz önce içim kazındı. 2 tuzlu kraker 5 badem yedim

su: 2 anca oldu
Spor yok acaip ağrım var kızlar. Hele ayakta durunca resmen içime bişey giriyo gibi oluyor oturduğumda yerimden zıplıyorum öyle değişik bi sancı
B Beklenen2
Normalde leslie için çok niyetlenmiştim ama mümkün olmayanlar listesinde şuan 🤣
bilirim o ağrıyı canim cok fena yaa ayaklarinin altina sicak su koy canim . Menün de gayet iyi 😊

bilirim o ağrıyı canim cok fena yaa ayaklarinin altina sicak su koy canim . Menün de gayet iyi 😊
Ay birde bu ağrıya rağmen deli gibi çorapsız geziyorum müstehak bana ... teşekkür ederim canım 🥰
Bugünkü menüm sabah
1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
Ogle
2 kucuk dolma
Akşam
1 kase corba
Salata
Ara
Yesil elma
Su 2 lt
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne aydingelini aydingelini
Menün baya az kuzum ya doydunmu böyle? Sabah biraz daha sağlam yapıp öğlen biraz yoğurt yesen süper olurmuş.
birde yeşil elmanın üstüne tarçın döküncede hem tatlı krizine iyi geliyo hemde metabolizmayı güzel çalıştırıyor tavsiye ederm 👍🏻🥰

Ay birde bu ağrıya rağmen deli gibi çorapsız geziyorum müstehak bana ... teşekkür ederim canım 🥰

Menün baya az kuzum ya doydunmu böyle? Sabah biraz daha sağlam yapıp öğlen biraz yoğurt yesen süper olurmuş.
birde yeşil elmanın üstüne tarçın döküncede hem tatlı krizine iyi geliyo hemde metabolizmayı güzel çalıştırıyor tavsiye ederm 👍🏻🥰
Aaa bende yapayim elmayi oyle

Canim aktif paylasim yaparsan takimda bu artinin hemen cumaya gidecegine eminim.. :)

En dogrusunu yapiyorsun guzelim, bitsin borcunuz rahatlayin..
Sonra dilediginizi yaparsiniz..

Ellerine saglik kaptanim.. :KK200:
Mezuram yok bir turlu alamadim olculerimi...

Ellerine saglik canim, leslie yapan tum arkadaslarimi kutluyorum..:KK200:

Egzersiz yok heralde degil mi Denizcim, nasilsin dondun degil mi evine?

Menu guzel, adimlar guzel, su guzel, daha ne olsun :)

Cuma cok guzel olmus, cumarteside sporlar sahane, odulunde afiyet olsun canim :)

Balik kizartmaymis am 2 ogun yemissin o yuzden telafi cezasi yok gulum..

Hadi menuyu odule sayalim canim ama bayagiiii odullu bir menu olmuss..
Spor icin telafi cezasi gelecek, lutfen bugunden itibaren eski duzen menulerine devam et bak ne guzel gitti kilolar...

Sagol canimcim :)

Cok uzuldum bu mesaja dunden beri Senemim..
Umarim pazartesiye kadar hafifler agrilarin ilaclarla..
Buz da belki rahatlatir, doktora danissaydin canim..
Ben seni iyilesene kadar egzersizden muaf tutuyorum merak etme, acil sifalar canim...:KK200:

Guzel bir gun olmus canim benim :)

Odulun afiyet olsun canim, esinle de beraber spor yapiyormussunuz, ne guzel destek olursunuz birbirinize :)

Guzel bir gun olmus canim, menunu gordugume cok sevindim:)
Merhaba
Dün
Kahvaltı: peynir salam domates yedim
Öğlen: çorba,köfte,cacık
Akşam: tabakta döner,ayran
Arada ağaçtan 2 incir toplayıp yedim
Su:2L
Spor: antremanda 400 ip atladım. Chloe ting yaptım

Bugün
Sabah: peynir,salam,domates
Öğlen: çorba,ciğer,salata
Akşam: köfte 2 dilim ekmek domates
Su: 2L
Spor: chloe ting

Aciktim bugun baya zor tuttum kendimi iyiki eve abur cubur almayı yasakladim yoksa yerdim😂 elmayi deneyeyim bi daha sefere😊

Başın sağolsun eşim çok üzüldüm
Corona mı yoksa?
Fıstık ezmesi bu arada tabaktaki
Şekersiz ve karbonhidratı düşük
başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin../
Başınız sağolsun rabbim kabir rahatlığı versin inşallah canım
bnnu bnnu canim basin saolsun
Amin inşallah kızlar çok sağolun , corona değil çok yaşlandı son 3 aydır yatağa düştü, çok çekmeden de göçtü ...

Hayatımda yediğim en kötü karnabahardı 🤢
En sevdiğim sebzelerdendir
Ama mahvettim 🙈
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ bnnu bnnu
Su 3 lt
Spor yok
Canlı ders çok 😂
Nasil yaptin canim karnabahari yumurtali mi?
Canli dersler nasildi?

Zor değil aslında ama sabır isteyen bir iş.ben bir dönem gittim yarım kaldı pandemiden dolayı tekrar basladım baya bi ilerlettim.hatta 2 günde sunu diktim:d
Su ictim evet ama saymadım.su chloe acayip ter attırıyor sıp sıp ter akıyor su iciriyor yani.april han daha hafif diyorlar ona göre.cunku chloe de her egzersizi tam yapamıyorum o kadar zorluyor.o zama tans sen ve ben baslıyoruz buna sonra gelsin ince bacaklar :KK36:
Ne kadar guzel olmus, ben heralde hayatta bu kadar beceremem..
Birde solagim, ogrenmek daha zor oluyor :)
Yarin basliyorum bende, ince bacaklara hasret kaldim :)

Merhaba kızlaar,
İlk öğünüm yarım parmak sucuk ve biberli 2 yumurtalı omlet, zeytin, ceviz ve badem, yarım salkım üzüm
Akşam annemleri yemeğe çağırmak durumunda kaldım biraz bozuldu düzen, bir kepçe sulu köfte ama Bulgurlu unlu olandan, salata ve Arnavut ciğeri
Su 2 lt geçti
Spor 2 mil lesli bi de onun 6 dakikalık videosu
Yediklerimin biraz erisin de 500 ip yapacağım @_Vera_
Menun guzel canim, ne guzel annenlerle bir aksam gecirmissin :)

@blume90 bende varim yarin baslayim.

GGünün ozeti

Sabah ve Oglen
Buyuk kupa keto kahve

Aksam
4dilim Hindi fume
2dilim Cheddar
5gr mayobez
6kucuk kornison tursu
Rulo yapilip yendi

2 saat sonra 40gr kavrulmamis kaju

Su 2,5 L
Spor 1 saat yuruyus
Leslie Karin videolari
200 ip
13100 adim

@@stitch Yawrukush Yawrukush
Tek ogun keto yapiyorsun yine kaptanim, harikasin :)

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
1 domates
2 dl hindi füme

Ara
1 muz

Akşam
Brokoli
1 küçük kase makarna salatası

Su 2L

Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity
Menu ,su guzel canim ,egzersiz hareket var mi?

Bugunkü menüm

Saat 10:00 sütlü kahve

Saat 13:00 peynırlı omlet zeytın domates biber

Saat 16:00 10 badem

Saat 20:00 mercımek corbası salata
Bır avuc cerez

Su 2 lt

Spor 100 jj🙃
Yawrukush Yawrukush @Smneapdullah
Az yemissin canim, nasilsin, diyetin nasil gidiyor?

Kaptanım aktif oluyorım ama bazen 1-2 gün gelemediğim oluyo. Ya da menü yazıp kaçmak istemiyorum kendimi kötü hissediyorum o zaman. Mesela bugün gün boyu hiç giremedim. Oğlum uyudu kucağımda anca öyle girebiliyorum. Bu sefer diğer arkadaşlarımın vebalini alıyorım gibi geliyo. O yüzden liste dışı devam etsem daha iyi olur diye düşündüm ama bilemedim ki. Yani bu durum ne kdar sürecek nasıl olacak emin olmadığım içinde izne çıkıp liste dışı devam etmek daha iyi gibi geldi bana
Canim sen nasil istiyorsan oyle yapalim ama izne ayrilirsan izindeyim diye hepten az ugrayabilirsin.
Yinede sen neye karar verirsen ben yaparum gulum..

Merhabalaaar menümü yazayım hemen

sabah: 1 dilim ekmek 2 yk kadar sucuklu yumurta bir iki çatal domates ve salatalık 2 bardak çay

ara: 1 türk kahvesi

akşam: 1,5 kepçe yayla çorbası, 4 yk kıymalı karnabahar 1 lokma ekmek kalanı sıyırmak için 🤣 3 mini dilim kavun

ara: yarım muz yarm armut
Adetten sanırım biraz önce içim kazındı. 2 tuzlu kraker 5 badem yedim

su: 2 anca oldu
Spor yok acaip ağrım var kızlar. Hele ayakta durunca resmen içime bişey giriyo gibi oluyor oturduğumda yerimden zıplıyorum öyle değişik bi sancı
B Beklenen2
Normalde leslie için çok niyetlenmiştim ama mümkün olmayanlar listesinde şuan 🤣
Gecmis olsun canim ,su ve menun guzel..

Canım yarın yapayım söz , bugğn anneannem vefat etti zor bi gün geçirdim

Menün çok güzel duruyor , sabah kahvaltısındaki helva mı , dün de vardı merak ettim
Cok uzuldum Banucum, Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun :(

Menümü yazıp gideyim, anneannemin vefat haberini sabah aldım, pek iyi bir gün sayılmazdı
Sabah
1 h yumurta
Sade filtre kahve

öğle yok

ara
8-9 tane anasonlu gevrek
Eki Görüntüle 2695068

Akşam
5 ızgara köfte

su:2.5 lt
Spor: ofis ama hareketsizdim bugün

Yawrukush Yawrukush JaneRizzoli JaneRizzoli
Spordan muaf tuttum canim ama gevregi 4-5 taneden fazla yememeye calis ara ogununde..

Gayet iyi bir menü canım..💪🥰
Yawrukush Yawrukush
Bende menümü yazayım
11.30 peynir zeytin domates salatalık acı sos kahvaltı ekmeksiz tuzsuz
16.00 kahve yanında iki tane küçük gofret
19.00 4 yk bulgur pilavı bir tane haçlanmış but bir kase çorba yağsız tuzsuz salata
💪
Spor olarakta 8 cam sildim ve çok yoğun bir şekilde temizlik yaptım 45 dk yürüyüş 😵çok yoruldummm
Gofret yerine kuru meyve bulundurmaya calis canim evde, cok tatli istediginde 1-2 tane ondan yersin.

Bugünkü menüm sabah
1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
Ogle
2 kucuk dolma
Akşam
1 kase corba
Salata
Ara
Yesil elma
Su 2 lt
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne aydingelini aydingelini
Az yemissin canim, suyunda guzel:)

Merhaba
Dün
Kahvaltı: peynir salam domates yedim
Öğlen: çorba,köfte,cacık
Akşam: tabakta döner,ayran
Arada ağaçtan 2 incir toplayıp yedim
Su:2L
Spor: antremanda 400 ip atladım. Chloe ting yaptım

Bugün
Sabah: peynir,salam,domates
Öğlen: çorba,ciğer,salata
Akşam: köfte 2 dilim ekmek domates
Su: 2L
Spor: chloe ting
2 gunde guzel olmus canim :)

İyi geceler:KK37:

Menu

Sabah
Peynirli ve salamli omlet, 12 siyah zeytin, marul, mor lahana, yarim avokado,domates ve papatya cayi

Ara
Sutlu kahve
Cevizli hurma (3)

Aksam
Tarhana corbasi (1 kase), et kofte (7 tane), salata ve ayran

Karpuz (1 dilim)

Su 3.5 litre
6 bin adim 300 puan

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Her zamanki gibi guzel bir gun olmus canim. :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77: SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

:KK37:HAL HATIR SORMACA :KK37:

Aomine Daiki Aomine Daiki , fayfeyfiy fayfeyfiy , Dahlia_ Dahlia_ , @milanafiruze , AppLesma AppLesma , mifihafa mifihafa , angelnesss angelnesss , erciyes111 erciyes111 , cokofesttt cokofesttt , Melegimkorusun Melegimkorusun , Begonya2 Begonya2 , Melek Ada Melek Ada , matilda34 matilda34 , K klbk33 , Ellssa Ellssa kizlar nasilsiniz, unutmadim sizleri, firsatiniz olursa bir selam verin.:KK200:

tomrs tomrs canim nasilsin ,dogdu mu bebisin, merak ediyorum sizleri..

M MaviFeslegen , B barga izin nasil gidiyor kizlar, iyi misiniz?:KK200:

pesto26 pesto26 , cool_lime cool_lime , fyzanur fyzanur sizleride hic goremez olduk... :(

kanadali35 kanadali35 , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , FitFiliz FitFiliz benim canlarim sizlerede kucak dolusu sevgiler, ozlendiniz..:KK68:

Gunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, bugunu egzersizsiz gecirmeyelim, menulerimize dikkat edelim..
stitch stitch Senemim nasilsin bugun?
esmeriiim esmeriiim daha iyi misin gulum?
sserendipity sserendipity tasinma durumlariniz ne alemde?
bnnu bnnu Banucum tekrar Allah rahmet eylesin anneannene...
Gununuz guzel gecsin canim 4. takim.. :KK200:

:KK37:HAL HATIR SORMACA :KK37:

Aomine Daiki Aomine Daiki , fayfeyfiy fayfeyfiy , Dahlia_ Dahlia_ , @milanafiruze , AppLesma AppLesma , mifihafa mifihafa , angelnesss angelnesss , erciyes111 erciyes111 , cokofesttt cokofesttt , Melegimkorusun Melegimkorusun , Begonya2 Begonya2 , Melek Ada Melek Ada , matilda34 matilda34 , K klbk33 , Ellssa Ellssa kizlar nasilsiniz, unutmadim sizleri, firsatiniz olursa bir selam verin.:KK200:

tomrs tomrs canim nasilsin ,dogdu mu bebisin, merak ediyorum sizleri..

M MaviFeslegen , B barga izin nasil gidiyor kizlar, iyi misiniz?:KK200:

pesto26 pesto26 , cool_lime cool_lime , fyzanur fyzanur sizleride hic goremez olduk... :KK43:

kanadali35 kanadali35 , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , FitFiliz FitFiliz benim canlarim sizlerede kucak dolusu sevgiler, ozlendiniz..:KK68:
Merhaba. Unutmamışsın evet. 😍 Sorunlarım vardı. Büyük ölçüde toparladım. Sizler nasılsınız?

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77: SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Kaptanım pazartesi 150 ip atlama cezam vardı benim. Onu yaptım listede yazmıyo

Back
X