- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Canim yogunlugunu , yorgunlugunu tahmin edebiliyorum.tesekkurler canim. su tasinma islemleri bitsin izleyim ins.
canim afiyet olsun. miktar olarak az yemissin o yuzden makarna salatasina birsey demiyorum
iyi cok şükür cnm. toplanmaya basladim ama daha once de yazdigim gibi cocuklarin canli ders saati artti. kizim 1. sinifa basladi ki 1. sinif anneleri bilir. ona da canli ders koymuslar. bir de benim canli dersler var bu arada evde ki minik afacani unutmayin lutfen.acaaaayip yogun geciyor.. cocuklar yattiktan sonra toplamaya çalışıyorum.
canim esim cok yanlis bir haftada es olduk. normalde cok severim ip atlamayi ve gunde 500 e tamamlamaya calisirdim ama bu hafta hem cocuklarin ve benim dersler cok yogun hem de hafta sonu tasinmaya karar verdik. ani bir karar oldu. o yuzden esya toplamam lazim. sana iyi bir es olamiycamyine de elimden geleni yapcam mor vampircim. dun yürüdüğüm 13.400 adim bosa gitmesin
cok hafif bir menu olmus canim afiyet olsun. cuma gzel bir eksi gorceksin ins.
Cok kolayliklar diliyorum Eminecim, her sey kolaylikla hallolsun canim..
Ne guzel bir haber canimcim, cok sevindim..Canm benim çok teşekkür ederim.ben çok hayirsizim hiç ugramiyombebiş 21 günlük oldu. İkimizde iyiyiz çok şükür. Oğluşum oldu. Rabbim isteyen herkese versin. 78 le doğum yaptım . Bir hafta sonrasında 70 kiloya indim. Umarım emzirme döneminde çok kilo almam
Gozunuzaydin, saglikla, mutlulukla buyutun oglusunuzu :)
Mis kokuluyu bizim yerimizede kokla..
Kendinede ,kuzulara da cok dikkat et canim..
Hay Allah peki doktor ne dedi Senemim, ne oldugunu dusunuyor?Canim sagol sordugun icin, dun agri kesicilerden biri bitti, bugun cok fenaydim. Doktora gittim yine, 2 tane daha ilac verdi. 3 kutu ilacla ancak biraz kendime geliyorum, nerden buldu bu sacma rahatsizlik beni![]()
Cok uzuluyorum canim senin toparlanmadigini duyunca

Eyvah eyvah aksam dikkatli ye kuzum lutfen, sabah tartimiz var biliyorsun, cok arti cikabilirsin..Günaydın kızlaaar,
Dayanamadım bugün tartıldım geçen cuma kilomla gramı gramına aynıbir De aksi gibi bugün eltimlere yemeğe gideceğiz. Yeğenimizin doğum günü. Sadece biz olacağız. Hamurlu kıymalı Yöresel bir yemek ve pasta Var. Kafam bir milyon ben ne yapayım ya.
Evden bir seyler atistirip gitsen orada da az yesen ,aksami oyle kurtarabilirsin..
Canim eger bir kiloda takiliyorsam ben hemen ya menumu ya da sporumu degistiriyorum..Kızlaaar uzun süredir diyet yapanlaaar bana akıl verin bu takıldığım kilodan nasıl ineceğim ya
Surekli ayni duzende devam eden menuler ve sporlar bir sure sonra vucudun normali oluyor, kilo verilmiyor.
Tavsiyem yemek ve spor duzeninde degisiklik yapip, vucudunu sasirtman canim..