• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin 4. takimin citirlari, cok mutlu, saglikli ,guzel haberler aldiginiz, enerjik bir yeni hafta diliyorum.:KK68:
KONTROL TARTIMIZ var bugun biliyorsunuz, tartilip kilolarinizi yazmayi unutmayin.:KK19:
Hepinizi opuyorum..:KK15:

Simdi telefonuma duvar kagidi yaptim, bir su anki halim bir de 36 beden halim yanyana 🙈🥺 hatta o resimdeki elbisem duruyor, acaba tekrar giyebilecek miyim. Bugun de birkac etek aldim indirimden 38beden. O yuzden artik mutlaka zayiflamaliyim 🤪😄
😂😂😂aferin sana sevkini arttirmissin iste
Bugünkü menüm sabah
1 dilim ekmek peynir çay
Ara 1 cay b süt
Aksam
Lahmacun ödül olarak
Ayran
Su 1.5 lt
Spor
2000 adım 100 puan
100 bacak hareketi 300 puan
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ @sserendipity
MasAllah hareket baslamis
1 L olmak uzere. Hedef 3 L :KK49:
10dk adimlama cezam var. 15 de yuruyus e cikacagim 2saat kadar. Orda telafi ederim
Vucut olculerin nasil kaptanim iyice sıkılastin mi kiskaniyorum seni keske burda fitness salonu olsa 😄😄😄
Canım unutmuyorsun cansınn😍 yok gerı donuş malesef zaten beklemiyorum 😏 doktorumla görüştüm gtmedım yanına asgarı ucret ıcın gelemeyecegım kusura bakmayın dedım
Özel sektör okadar hainki işini güzelde yapsan hakkını alamamıyorsun ama napalım takılmıyorum artık kısmet olsaydı zaten olurdu🙂
Devlette miydin
Eger oyle hiiiiic kipranma
Kaptanım mükemmmmell bir şey 😁😁 ama hâlâ bunu yememeliyim, kilo almamalıyım kafasından çıkmamıştım bunu aşmak için dün gömdüm Türkiye 😁 sağlıklı beslenip az sporla kilomu korumayı yada çok az daha vermeyi düşünüyorum şu an. 😁 Teşekkür ederim kaptanım 😊
Tebrikler 2 mezun ben geldigimden beri

Belki bende bir gun mezun olurum kuzenim geldi ama bulusamadik daha ev temizligi yapiyormus
Gunaydin 4. takimin citirlari, cok mutlu, saglikli ,guzel haberler aldiginiz, enerjik bir yeni hafta diliyorum.:KK68:
KONTROL TARTIMIZ var bugun biliyorsunuz, tartilip kilolarinizi yazmayi unutmayin.:KK19:
Hepinizi opuyorum..:KK15:
Ah kaptanim ah 70 te takili kaldim
Hani bende caba gostermiyorum zati de

Toparlanmam lazim
Yitiksifaya geri baslamayi dusunuyorum
Belki de surdurmedigim icin sabit kaldim
Cunku beslenmem ayni kalori de hemen hemen ayni
Kaloriyi dusursem daha cook etkilenirim diyorum sporuda isten gucten unutuyorum hani esimde destek olsa bir hafta olsun benimle yuruse yada evde yapsak ama nerde 100 kilo ustuydu 97 ye dustum diyor inanmam dedim amma ayni benim gibi once yaglar cezilmis gibi duruyor bilemedim eski fit halini ozledim yasi 27 ileride hic veremez

Son düzenleme:
Hyt-123 Hyt-123 2 mil leslie yaptim

Günün özeti

Menemen
1dilim cavdar
1 kasar
10 zeytin

Ara
2 armut

Öglen
Eggloaf

Aksam
2 yumurta

Su 2,5 L
Spor
50 Squat
50 sit up
15dk Air bike
1000 m Row machine
200 ip atlama 400 puan
15dk merdiven cikma
2 mil leslie
45 dk yuruyus
7bin 350 puan

G GCA Yawrukush Yawrukush
Süpersinn bacımm🥰😍

Hyt-123 Hyt-123 2 mil leslie yaptim

Günün özeti

Menemen
1dilim cavdar
1 kasar
10 zeytin

Ara
2 armut

Öglen
Eggloaf

Aksam
2 yumurta

Su 2,5 L
Spor
50 Squat
50 sit up
15dk Air bike
1000 m Row machine
200 ip atlama 400 puan
15dk merdiven cikma
2 mil leslie
45 dk yuruyus
7bin 350 puan

G GCA Yawrukush Yawrukush

çok dengeli bir gün olmuş eşim tüm haftayı böyle tamamlarsan cuma yüzün gülecek inşallah. Hele suyuna bayıldım aynı performansı bugün de bekliyorum

Kızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
+800 şuan reglim ve bağırsaklarım 2 gündür çalışmayı bıraktı tatile gitti resmen ama buda biraz fazla geldi çok moralimi bozdu.
Mor Vampirella Mor Vampirella
nasılsın vera, günaydın.
sinsi sinsi buralardayım yine :)
reglken takma kafana artıyı
ben de aynı durumdayım
tartıya çıkmıyorum o yüzden

nasılsın vera, günaydın.
sinsi sinsi buralardayım yine :)
reglken takma kafana artıyı
ben de aynı durumdayım
tartıya çıkmıyorum o yüzden
Sabah uyandım 6da tartıya çıktım bi hevesle 70.2 çıktım şaka değil wc felan uyudum tekrar kalktım 70 1 saat sonra bekledim 68.6 korku filmi gibi 🤣🤣🤣 iyiyim sen nasılsınnn yerin çok belli oluyor

Sabah uyandım 6da tartıya çıktım bi hevesle 70.2 çıktım şaka değil wc felan uyudum tekrar kalktım 70 1 saat sonra bekledim 68.6 korku filmi gibi 🤣🤣🤣 iyiyim sen nasılsınnn yerin çok belli oluyor
Ay canım 🥰 teşekkür ederim
Ben iyiyim şükür
Hesap yapmadan yemek yemek iyi geldi
Bakalım bir ay sonra tartılıcam
Artım fazla çıkarsa dönerim kürkçü dükkanına
Kabul ederseniz tabii 🙈

Kızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
+800 şuan reglim ve bağırsaklarım 2 gündür çalışmayı bıraktı tatile gitti resmen ama buda biraz fazla geldi çok moralimi bozdu.

veracığım reglsin ve wc çıkmamışsın hiç takılma. Ben diyetisyene giderken regl haftamda kontrole gitmememi söylerdi yanlış çıkar diye

veracığım reglsin ve wc çıkmamışsın hiç takılma. Ben diyetisyene giderken regl haftamda kontrole gitmememi söylerdi yanlış çıkar diye
Ay inşallah benimde düzelir. Bu arada günü sporsuz kapatmıcaz dimi leslie günümüz olsun mu bugün 🤩🥳😊

Ay inşallah benimde düzelir. Bu arada günü sporsuz kapatmıcaz dimi leslie günümüz olsun mu bugün 🤩🥳😊

Bu hafta işteyim canım yorgunluk durumuma göre hareket edeceğim.12-12.20 arası 20 dk yürüyüş Sonra öğle yemeği yiyip 12,40-13 arası bir 20 dk daha yürüyeceğim.(yemekhaneye gidiş saatlerimiz belli onum için bu şekilde:) akşamda yine 500 ip düşünüyorum. Yarın ve çarşamba evden yemek getireceğim çok uygun değil çıkan yemek. böyle yaptığım günler 12-12.40 arası yürüyüş üstüne öğle yemeği yerim diye düşünüyorum Arrietty_ Arrietty_

kaptanımcım taşınacağımız evle uğraşıyorum o yuzden yazamadım. bi kaç kez girdim baktım ama cevap yazamadan uyuyakaldım. menülerimi hatırladığım kadarıyla yazayım canımcım. ama salı carsamba yazamasam olar mı?? çarş. taşıncaz ya çok yogun gecer salı çarş. ve hatta belki perş. yine elimden geldiği kadar girip yazmaya calışırım canım

başın sağolsun canım. mekanı cennet olaun anneannenın :KK43:
cok sağol canım
cuma menüsü
11.30
1 has yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates 3 biber ceyrek hashasli gözleme
18.30 1 kase yesilmercimek 2 kasik bulgur pilavi 4 5 parca kadar firinda tavuk

20.30 1 avuc karışık leblebi

su 2 litre
14.000 adim

cumartesi
3 kasik kadar cokelekli yumurta 2 kk peynir 4 zeytin
1 parca tahin helvasi 1 dilim kiymali pide

ara 1 avuc karisik leblebi
aksam: 1 kase kırmızı mercimek corbasi
5 kasik kadar kiymali sogan mihlamasi bol dereotu
ara karisik kuruyemis( bu fazla oldu ama esim yerken dayanamadim yedim :KK43:

su hatirlamiyorum ama 2 litre ancadir
10 binin uzerinde adim
pazar
1 kiymali yumurta domates salatalik 6 zeytin
1 el kadar hashasli sacüstü marul

ara 1 hurma

aksam 5 parca dilimlenmis oalamur ve bol salata

su 2 litre
11.000 adim
Yawrukush Yawrukush @Beklenen2
Cumartesi ödül sayılmış sanırım , pazar günü de çiğ kuruyemişse o kadar sorun değildir menün güzel çünkü

Guzel olmus canımm
Bende artı gelicem buyuk ıhtımal ama eksıye gecmek ıcın ekstra ugrasıcam bende anlamadıgım bı sıskınlık var ıcım dolu sankı 🙄
Ben sabitim kilitlendim sanırım çözemiyorum 🤨

Kızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
Cumaya gider korkma
Bu arada detayli bir sekilde mutfaga girdim spor isi yok bugun kurtcuk cikti her yeri camasir suyu ile siliyorum en sonda 4 te esim gelecek evi yikayacagz netten arastirdim sinek larvasiymis her yerim kasiniyor
Kontrol bildirimi
Cuma:59.7
Bugün:59.7
Halbuki aç yattım gitmiştir sanıyordum çünkü çok koşturdum, sabitim hala kilitlendim 59.7 de 😕
Yawrukush Yawrukush esmeriiim esmeriiim
Bugunlerde gecer canim

Cumaya gider korkma
Bu arada detayli bir sekilde mutfaga girdim spor isi yok bugun kurtcuk cikti her yeri camasir suyu ile siliyorum en sonda 4 te esim gelecek evi yikayacagz netten arastirdim sinek larvasiymis her yerim kasiniyor

Bugunlerde gecer canim
Ay o çok fena Tansu kaptanım bizde de oldu bi kere evi ilaçlattık felan 2 hafta sonra yine aynısı köyden ceviz gelmişti meğer onda varmış kırılmamış cevizdi ama içleri kurtluymuş kelebekleri mi koydu nasıl geldi anlamadık ama cevizi attık kurtçuk kesildi

Ay o çok fena Tansu kaptanım bizde de oldu bi kere evi ilaçlattık felan 2 hafta sonra yine aynısı köyden ceviz gelmişti meğer onda varmış kırılmamış cevizdi ama içleri kurtluymuş kelebekleri mi koydu nasıl geldi anlamadık ama cevizi attık kurtçuk kesildi
Bizde de sogan araya gitmis 2 3 tane ondan gelmis biz 5 kiloluk aliriz yada kis soganini komple 25 30 kilo
Disari koydum hazir elim demişken b.dolabini sildim yikadim komple
Mutfak dolabi var 8 goz onuda sildim bir guzel
Simdi mutfak rafina girisecem
Sonra da tezgah ustunde bulunan esyalari bir daha yikayip
Yatak odasina gecicem camlari yikayip silicem esim gelene kadar bunlari halledip esim geldiginde evi yikayacagiz aslinda halilarda elden gececek hazir elim degmisken diyorum evi ben yikayim halilari esime mi itelesem
Evi de komple sereyim diyorum erken olur mu acaba

Back
X