- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi telefonuma duvar kagidi yaptim, bir su anki halim bir de 36 beden halim yanyanahatta o resimdeki elbisem duruyor, acaba tekrar giyebilecek miyim. Bugun de birkac etek aldim indirimden 38beden. O yuzden artik mutlaka zayiflamaliyim
![]()
MasAllah hareket baslamisBugünkü menüm sabah
1 dilim ekmek peynir çay
Ara 1 cay b süt
Aksam
Lahmacun ödül olarak
Ayran
Su 1.5 lt
Spor
2000 adım 100 puan
100 bacak hareketi 300 puan
Yawrukush
Arrietty_ @sserendipity
Vucut olculerin nasil kaptanim iyice sıkılastin mi kiskaniyorum seni keske burda fitness salonu olsa1 L olmak uzere. Hedef 3 L
10dk adimlama cezam var. 15 de yuruyus e cikacagim 2saat kadar. Orda telafi ederim
Devlette miydinCanım unutmuyorsun cansınnyok gerı donuş malesef zaten beklemiyorum
doktorumla görüştüm gtmedım yanına asgarı ucret ıcın gelemeyecegım kusura bakmayın dedım
Özel sektör okadar hainki işini güzelde yapsan hakkını alamamıyorsun ama napalım takılmıyorum artık kısmet olsaydı zaten olurdu![]()
Tebrikler 2 mezun ben geldigimden beriKaptanım mükemmmmell bir şeyama hâlâ bunu yememeliyim, kilo almamalıyım kafasından çıkmamıştım bunu aşmak için dün gömdüm Türkiye
sağlıklı beslenip az sporla kilomu korumayı yada çok az daha vermeyi düşünüyorum şu an.
Teşekkür ederim kaptanım
![]()
Ah kaptanim ah 70 te takili kaldimGunaydin 4. takimin citirlari, cok mutlu, saglikli ,guzel haberler aldiginiz, enerjik bir yeni hafta diliyorum.
KONTROL TARTIMIZ var bugun biliyorsunuz, tartilip kilolarinizi yazmayi unutmayin.
Hepinizi opuyorum..![]()
Süpersinn bacımm
Kız devlette olsam nıye iş arıyayım devlete gırebılmek kim ben kiimDevlette miydin
Eger oyle hiiiiic kipranma
Ozel de asgari ucret diye oyle sandimKız devlette olsam nıye iş arıyayım devlete gırebılmek kim ben kiim![]()
nasılsın vera, günaydın.Kızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
+800 şuan reglim ve bağırsaklarım 2 gündür çalışmayı bıraktı tatile gitti resmen ama buda biraz fazla geldi çok moralimi bozdu.
Mor Vampirella
Sabah uyandım 6da tartıya çıktım bi hevesle 70.2 çıktım şaka değil wc felan uyudum tekrar kalktım 70 1 saat sonra bekledim 68.6 korku filmi gibinasılsın vera, günaydın.
sinsi sinsi buralardayım yine :)
reglken takma kafana artıyı
ben de aynı durumdayım
tartıya çıkmıyorum o yüzden
Ay canımSabah uyandım 6da tartıya çıktım bi hevesle 70.2 çıktım şaka değil wc felan uyudum tekrar kalktım 70 1 saat sonra bekledim 68.6 korku filmi gibiiyiyim sen nasılsınnn yerin çok belli oluyor
Kızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
+800 şuan reglim ve bağırsaklarım 2 gündür çalışmayı bıraktı tatile gitti resmen ama buda biraz fazla geldi çok moralimi bozdu.
Mor Vampirella
Ay inşallah benimde düzelir. Bu arada günü sporsuz kapatmıcaz dimi leslie günümüz olsun mu bugünveracığım reglsin ve wc çıkmamışsın hiç takılma. Ben diyetisyene giderken regl haftamda kontrole gitmememi söylerdi yanlış çıkar diye
Ay inşallah benimde düzelir. Bu arada günü sporsuz kapatmıcaz dimi leslie günümüz olsun mu bugün![]()
cok sağol canımkaptanımcım taşınacağımız evle uğraşıyorum o yuzden yazamadım. bi kaç kez girdim baktım ama cevap yazamadan uyuyakaldım. menülerimi hatırladığım kadarıyla yazayım canımcım. ama salı carsamba yazamasam olar mı?? çarş. taşıncaz ya çok yogun gecer salı çarş. ve hatta belki perş. yine elimden geldiği kadar girip yazmaya calışırım canım
başın sağolsun canım. mekanı cennet olaun anneannenın![]()
Cumartesi ödül sayılmış sanırım , pazar günü de çiğ kuruyemişse o kadar sorun değildir menün güzel çünkücuma menüsü
11.30
1 has yumurta 1 kk peynir 5 zeytin domates 3 biber ceyrek hashasli gözleme
18.30 1 kase yesilmercimek 2 kasik bulgur pilavi 4 5 parca kadar firinda tavuk
20.30 1 avuc karışık leblebi
su 2 litre
14.000 adim
cumartesi
3 kasik kadar cokelekli yumurta 2 kk peynir 4 zeytin
1 parca tahin helvasi 1 dilim kiymali pide
ara 1 avuc karisik leblebi
aksam: 1 kase kırmızı mercimek corbasi
5 kasik kadar kiymali sogan mihlamasi bol dereotu
ara karisik kuruyemis( bu fazla oldu ama esim yerken dayanamadim yedim
su hatirlamiyorum ama 2 litre ancadir
10 binin uzerinde adim
pazar
1 kiymali yumurta domates salatalik 6 zeytin
1 el kadar hashasli sacüstü marul
ara 1 hurma
aksam 5 parca dilimlenmis oalamur ve bol salata
su 2 litre
11.000 adim
Yawrukush @Beklenen2
Ben sabitim kilitlendim sanırım çözemiyorumGuzel olmus canımm
Bende artı gelicem buyuk ıhtımal ama eksıye gecmek ıcın ekstra ugrasıcam bende anlamadıgım bı sıskınlık var ıcım dolu sankı![]()
Cumaya gider korkmaKızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
Mor Vampirella
Bugunlerde gecer canim
Ay o çok fena Tansu kaptanım bizde de oldu bi kere evi ilaçlattık felan 2 hafta sonra yine aynısı köyden ceviz gelmişti meğer onda varmış kırılmamış cevizdi ama içleri kurtluymuş kelebekleri mi koydu nasıl geldi anlamadık ama cevizi attık kurtçuk kesildiCumaya gider korkma
Bu arada detayli bir sekilde mutfaga girdim spor isi yok bugun kurtcuk cikti her yeri camasir suyu ile siliyorum en sonda 4 te esim gelecek evi yikayacagz netten arastirdim sinek larvasiymis her yerim kasiniyor
Bugunlerde gecer canim
Bizde de sogan araya gitmis 2 3 tane ondan gelmis biz 5 kiloluk aliriz yada kis soganini komple 25 30 kiloAy o çok fena Tansu kaptanım bizde de oldu bi kere evi ilaçlattık felan 2 hafta sonra yine aynısı köyden ceviz gelmişti meğer onda varmış kırılmamış cevizdi ama içleri kurtluymuş kelebekleri mi koydu nasıl geldi anlamadık ama cevizi attık kurtçuk kesildi