• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizde de sogan araya gitmis 2 3 tane ondan gelmis biz 5 kiloluk aliriz yada kis soganini komple 25 30 kilo
Disari koydum hazir elim demişken b.dolabini sildim yikadim komple
Mutfak dolabi var 8 goz onuda sildim bir guzel
Simdi mutfak rafina girisecem
Sonra da tezgah ustunde bulunan esyalari bir daha yikayip
Yatak odasina gecicem camlari yikayip silicem esim gelene kadar bunlari halledip esim geldiginde evi yikayacagiz aslinda halilarda elden gececek hazir elim degmisken diyorum evi ben yikayim halilari esime mi itelesem
Evi de komple sereyim diyorum erken olur mu acaba
Yatak odasına kadar gitmiş mi ya? Gerçi bizim salonda vardı şaşırmam her yere gitmesine. Sizin evinizde bahçeliydi herhalde yanlış hatırlamıyorsam biz köydeki evi sildik kışlıkları serdik valla geceleri serin oluyor bizim burası havalar birden soğuyor

Yatak odasına kadar gitmiş mi ya? Gerçi bizim salonda vardı şaşırmam her yere gitmesine. Sizin evinizde bahçeliydi herhalde yanlış hatırlamıyorsam biz köydeki evi sildik kışlıkları serdik valla geceleri serin oluyor bizim burası havalar birden soğuyor
Yatak odasi oturma odasi tedbir amacli yikayim diyorum

Canim🥰🧡💜

Kolay gelsin guzelim💛💜

Off off boyle olmem Fuze atsaydin canim😅🤣

Canim benim suan zaten calisiyorsun, esinle ayni is yerinde olmaninda avantajlari vardir eminim.Birlikte gidip gelmek vs.
Hic ummadigin yerden gonlune gore bir is teklifi alirsin insallah canim🧡

Inanirim tabi kuzum,ben hala onu sende goruyorum ama sen hic zorlamiyorsun kendini..
Haydi bu hafta silelim baptizing karasini😅🤣
Bayiliyorum senim orjinal laflarina😆

Cok sevindim,harikasin canim💜💛

Ooo bir guzel spor haberi daha🧡💜

Canim kilomuzu koruyoruz diye bir grup var burada ama pek aktif kullanilmiyor sanirim.
Bir kiloyu kendine daimi kilon sec kuzum.O kiloda kaldikca dikkatli bir sekilde yersin.
Baktin biraz artiyor kilon hemen spor ve hafif beslenmeyle koruma kilona cekersin🧡💜

Birde guzelim zorunlu olmamakla beraber cuma zayiflama mezunlarinin basari hikayeleri konusuna dilersen basari hikayeni yazabilirsin🥰Telefondan girdigim icin linki paylasamadim.Pcden paylasirim😘
Valla kaptanım bende senin bu şekilde naif hoşgörülü ve sürekli motive edici haline bayılıyorum iyi ki varsın 🥰 bu hafta biraz fazla + geldim normal olarak. İnşallah cıma + çıkmam
Yatak odasi oturma odasi tedbir amacli yikayim diyorum
Yerler fayans falan mı tansu. Normal bildiğimiz hortumla yıkanıyo mu yerler. Çok iş yapmışsın bebeler nerede maşallaah

Bildirilmek istenmeyen kilo bildirimi
Cuma:66,8
Pazartesi:67,4

Bende bir saat daha yürüdüm toplam 3 saat 13.024 adım attım ♥
harikasin esim, ben de bugun kendime ceki duzen veriyorum artik, su boyun agrisi hem alt ust etti beni hem motivasyonumu dusurdu resmen, ama tam motiyeim bugun ♥♥
stitch stitch Yawrukush Yawrukush @_Vera_
Kızlarrr iyi akşamlarrr nasılsınız 🥰nasıl geçti gününüzz
Kahvaltı saat 11 de 4 zeytin çeyrek börek bi lokma yani bide bir çatal peynir
14.00de dondurma
15.30 da bi porsiyon et sote 2 yk pilav
20.00 iki tane küçük dolma biberi bir kase yoğurt
3.30 saat yürüyüş
2000 ip atlama
50 mekik
İnanamicaksınız ama 5 litre suuu😂😂🙈
biraz kacamakli olmus saki canim, her ogunde ufak birsey var ama spor sahane
5lt nesi icebildin 😳
Kızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
+800 şuan reglim ve bağırsaklarım 2 gündür çalışmayı bıraktı tatile gitti resmen ama buda biraz fazla geldi çok moralimi bozdu.
Mor Vampirella Mor Vampirella
veracim kesin regl o, sen bozma moralini, cuma eksiye doner o ;)

dunku menum yine kotu
sabah omlet ve sogus vardi ama pek birsey yiyemedim
aksam soslu tavuk yedim hazir, yemek hazirlayamadim ve aksami es gecicektim ama esim disardan ismarlayinca o aclikla dayanadim 🤦‍♀️ bugun yemegimi yaptim simdi yine ayni sey olmasin diye
su ve spor yok
bugun +200 ciktim 69.2
cumaya mutlaka eksi olucak esim Hyt-123 Hyt-123

Valla kaptanım bende senin bu şekilde naif hoşgörülü ve sürekli motive edici haline bayılıyorum iyi ki varsın 🥰 bu hafta biraz fazla + geldim normal olarak. İnşallah cıma + çıkmam

Yerler fayans falan mı tansu. Normal bildiğimiz hortumla yıkanıyo mu yerler. Çok iş yapmışsın bebeler nerede maşallaah

CEYDOS CEYDOS gorse derdi bir ara bende yapmistimda 😇😇
Yok yagli beton yikanir yani canim

harikasin esim, ben de bugun kendime ceki duzen veriyorum artik, su boyun agrisi hem alt ust etti beni hem motivasyonumu dusurdu resmen, ama tam motiyeim bugun ♥♥

biraz kacamakli olmus saki canim, her ogunde ufak birsey var ama spor sahane
5lt nesi icebildin 😳

veracim kesin regl o, sen bozma moralini, cuma eksiye doner o :KK66:
Evet canım 5 litre içtim 😂ama çok rahat çünkü çok terledim su isteğim vardı 🥰

Evet canım 5 litre içtim 😂ama çok rahat çünkü çok terledim su isteğim vardı 🥰
Kız bende böbrek taşı oluyor sık sık doktor bana demişti kusana kadar su iç düşmezse yarın ameliyatla alcam o can havliyle bile ben 4 ltye yaklaştım 3ü geçtim sana maşallah valla dün 5in görünce elin değdi klavyeden yanlış oldu sanmıştım. Spor işlerini naptın ben çıkamadım dışarı apartmanımızda 10 daire kadınlar ah bizi yiyip bitiren o kadınlar gün yapmışlar koronalar şimdi. Yine de birbirlerine gidip geliyorlar kapıyı merdiveni felan kullanmaya korktum. Evde 3 mile 45 dk leslie yaptım. Akşam 3 mile daha yaparım. Ya da core egzersizi bilmiyorum.

Kız bende böbrek taşı oluyor sık sık doktor bana demişti kusana kadar su iç düşmezse yarın ameliyatla alcam o can havliyle bile ben 4 ltye yaklaştım 3ü geçtim sana maşallah valla dün 5in görünce elin değdi klavyeden yanlış oldu sanmıştım. Spor işlerini naptın ben çıkamadım dışarı apartmanımızda 10 daire kadınlar ah bizi yiyip bitiren o kadınlar gün yapmışlar koronalar şimdi. Yine de birbirlerine gidip geliyorlar kapıyı merdiveni felan kullanmaya korktum. Evde 3 mile 45 dk leslie yaptım. Akşam 3 mile daha yaparım. Ya da core egzersizi bilmiyorum.
BirazDa balkonda yap temiz hava alirsin

😂😂😂aferin sana sevkini arttirmissin iste

MasAllah hareket baslamis

Vucut olculerin nasil kaptanim iyice sıkılastin mi kiskaniyorum seni keske burda fitness salonu olsa 😄😄😄

Devlette miydin
Eger oyle hiiiiic kipranma

Tebrikler 2 mezun ben geldigimden beri

Belki bende bir gun mezun olurum kuzenim geldi ama bulusamadik daha ev temizligi yapiyormus

Ah kaptanim ah 70 te takili kaldim
Hani bende caba gostermiyorum zati de

Toparlanmam lazim
Yitiksifaya geri baslamayi dusunuyorum
Belki de surdurmedigim icin sabit kaldim
Cunku beslenmem ayni kalori de hemen hemen ayni
Kaloriyi dusursem daha cook etkilenirim diyorum sporuda isten gucten unutuyorum hani esimde destek olsa bir hafta olsun benimle yuruse yada evde yapsak ama nerde 100 kilo ustuydu 97 ye dustum diyor inanmam dedim amma ayni benim gibi once yaglar cezilmis gibi duruyor bilemedim eski fit halini ozledim yasi 27 ileride hic veremez
Canim o halde esini ikna et, yasiniz cok genc ,soyledigin dogru yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor..
Beraber el ele verin, kilolardan kurtulun..

Günaydın Kızlar kontrol tartımı paylayaşayım
Cuma 60.15
Bugün 59.50
Çok şükür 5li rakamları gördüm inşallah Cuma’ya çok daha iyisini görürüm çok amin
Arrietty_ Arrietty_
Harika bir eksi, hemde pazartesi gunu , cok cok :KK200: :nazar:

Kızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
+800 şuan reglim ve bağırsaklarım 2 gündür çalışmayı bıraktı tatile gitti resmen ama buda biraz fazla geldi çok moralimi bozdu.
Canim haftasonu menuler biraz bozuluyor, ustune regli oldun, ustune tuvalete cikamamissin, 1-2 gune eksi gorursun eminim :)

Ay canım 🥰 teşekkür ederim
Ben iyiyim şükür
Hesap yapmadan yemek yemek iyi geldi
Bakalım bir ay sonra tartılıcam
Artım fazla çıkarsa dönerim kürkçü dükkanına
Kabul ederseniz tabii 🙈
Nasilsin Denizcim, keyifler nasil :)

Bu hafta işteyim canım yorgunluk durumuma göre hareket edeceğim.12-12.20 arası 20 dk yürüyüş Sonra öğle yemeği yiyip 12,40-13 arası bir 20 dk daha yürüyeceğim.(yemekhaneye gidiş saatlerimiz belli onum için bu şekilde:) akşamda yine 500 ip düşünüyorum. Yarın ve çarşamba evden yemek getireceğim çok uygun değil çıkan yemek. böyle yaptığım günler 12-12.40 arası yürüyüş üstüne öğle yemeği yerim diye düşünüyorum Arrietty_ Arrietty_
Ne guzel planlamissin her seyi canim, kilolarda harika gidiyor boyle olunca :)

Kontrol bildirimi
Cuma:59.7
Bugün:59.7
Halbuki aç yattım gitmiştir sanıyordum çünkü çok koşturdum, sabitim hala kilitlendim 59.7 de 😕
Yawrukush Yawrukush @esmeriiim
Bu kiloda kilitlendim diye dusunme Banucum, pazartesi gunu sabit cikmakta basari.
Yarin , onur gun eksi goreceksin eminim..

Bizde de sogan araya gitmis 2 3 tane ondan gelmis biz 5 kiloluk aliriz yada kis soganini komple 25 30 kilo
Disari koydum hazir elim demişken b.dolabini sildim yikadim komple
Mutfak dolabi var 8 goz onuda sildim bir guzel
Simdi mutfak rafina girisecem
Sonra da tezgah ustunde bulunan esyalari bir daha yikayip
Yatak odasina gecicem camlari yikayip silicem esim gelene kadar bunlari halledip esim geldiginde evi yikayacagiz aslinda halilarda elden gececek hazir elim degmisken diyorum evi ben yikayim halilari esime mi itelesem
Evi de komple sereyim diyorum erken olur mu acaba
Gecmis olsun Tansucum, kolaylikla temizler, kurtulursunuz insallah canim..

Kontrol tartısı😍
Cuma 69.9
Bugun 69.6
Fark 300. 😍😍
sserendipity sserendipity Yawrukush Yawrukush
Ayy cok sevindim bu bildirime ,cok cok :KK200::nazar:

Bugunden itibaren bol hareket, sifir kacamakli menuler canimcim.
Bu artiyi geldigi gibi yollamamiz sart :)

dunku menum yine kotu
sabah omlet ve sogus vardi ama pek birsey yiyemedim
aksam soslu tavuk yedim hazir, yemek hazirlayamadim ve aksami es gecicektim ama esim disardan ismarlayinca o aclikla dayanadim 🤦‍♀️ bugun yemegimi yaptim simdi yine ayni sey olmasin diye
su ve spor yok
bugun +200 ciktim 69.2
cumaya mutlaka eksi olucak esim Hyt-123 Hyt-123
Menun kotu degil Senemim, kontrol tartinda gecirdigin zamanlara karsilik kotu degil..
Bu hafta toparlayacaksin insallah canim...:KK200:

Hay Allah ne dikkatsizlik :(
Su donemde gun yapilir mi...
Cok dikkat et kendine canim...

Kızlar şuan şoktayım
Cuma 68.8
Pazartesi 69.6
Sıkma canını hiç ben de reglim ben de artı çıktım diyetisyenim regl döneminden 2 gün sonra tartılmayı öneriyor bana bakalım o zaman nasıl olacak :)

Cuma 68,4
Pazartesi 68,7

Yawrukush Yawrukush

Sıkma canını hiç ben de reglim ben de artı çıktım diyetisyenim regl döneminden 2 gün sonra tartılmayı öneriyor bana bakalım o zaman nasıl olacak :)

Cuma 68,4
Pazartesi 68,7

Yawrukush Yawrukush
Nasılsın eşim günün nasıl geçiyor? Keşke bende diyetisyene gitsem ya çok kararsız kaldım gidip gitmemek arasında online diyet yapan yerler var ona mı yazılsam

Bende iyiyim canimin ici,yeni uyandik sayilir, kahvalti hazirliyorum.
Sen neler yaptin, bagirsaklar calisti mi?
Iyi misin?
İyiyim kaptanım sancım bitti dün biraz vardı bazı aylar felaket sancılı geçiyor. Bağırsaklar tatilde işi bıraktı bana mısın demiyorlar 🤣🤣

Nasılsın eşim günün nasıl geçiyor? Keşke bende diyetisyene gitsem ya çok kararsız kaldım gidip gitmemek arasında online diyet yapan yerler var ona mı yazılsam
Ben de online yapıyorum bence iyi oluyor ama ben son 1 haftadır çok bocaladım listeme uyamadım :(

Back
X