• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Patates kızarttım sucuk kızarttım omlet yaptım çörek yaptım diyorum sen bitiremezsin bunları bana diyo abla bu ne ki 🤣🤣 ben sadece 2 haşlanmış yumurta 5 yuvarlak ince sucuk dilimi domates peynir yedim ama gözüm kaymıyor desem yalan olur. Tansu kaptanım bugün mottom budur
Eki Görüntüle 2698009

😂😂 süpersin Vera sen şimdi yeme cumartesi ödül yaparsın. BiZim İş yerindekilerinde bonkörlüğü Tuttu. Normalde ayda yılda bir bişey alırlar. Dün simit almıştı biri bugün de börek getirmişler ama ben yer miyim yemedim aferin bana canım kendim akıllı kendim daha önce yediklerine say dedim iyi yapmış mıyım 😂

Oyyy daha çok gençsin be kuzum. Az daha gez dolaş bende yaşın geçiyo sandım. Tabi dktora git bi sorun varmı yapacağın bişey var mı öğren tabi ama daha dur gençliğinin baharındasın. Önce sen yaşa bi gençliğini çocukluğunu sonra anne ol

E English_teacherrr Hoşgeldin canım
Belkide fazla aceleciyim ama ne yapayım yaa elimde değil kii😔🥰
E English_teacherrr hoşgeldin canımm 😍

😂😂 süpersin Vera sen şimdi yeme cumartesi ödül yaparsın. BiZim İş yerindekilerinde bonkörlüğü Tuttu. Normalde ayda yılda bir bişey alırlar. Dün simit almıştı biri bugün de börek getirmişler ama ben yer miyim yemedim aferin bana canım kendim akıllı kendim daha önce yediklerine say dedim iyi yapmış mıyım 😂
Tabikii iyi yapmışsın iradeni ve seni tebrik ederimmm 🥳 boşver onlar yesin biz yiyemeyiz biz Bihter Ziyagiliz 🤣🤣
s-ccd8f301e32beac61eaed0164c0b8e400a534041.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabikii iyi yapmışsın iradeni ve seni tebrik ederimmm 🥳 boşver onlar yesin biz yiyemeyiz biz Bihter Ziyagiliz 🤣🤣
Eki Görüntüle 2698043

🤣🤣 Vera biz 2 sene önceki kış bu ağır yaşamlara sarmıştık. Kızımında hoşuna gidiyordu şişkolar diyerek izliyordu 3 yaşında filandı. Bir gün annemlere gidiyoruz kapıdan aynı ağır yaşamlardaki gibi obez biri çıktı. Kızımın gözleri ayrıldı anneeeee televizyondaki şişkolardaaan demesin mi. Ay yerin dibine girdim ama belki duymuştur da Kilo vermeye karar vermek için başlangıç olmuştur diye kendimi avuttum

🤣🤣 Vera biz 2 sene önceki kış bu ağır yaşamlara sarmıştık. Kızımında hoşuna gidiyordu şişkolar diyerek izliyordu 3 yaşında filandı. Bir gün annemlere gidiyoruz kapıdan aynı ağır yaşamlardaki gibi obez biri çıktı. Kızımın gözleri ayrıldı anneeeee televizyondaki şişkolardaaan demesin mi. Ay yerin dibine girdim ama belki duymuştur da Kilo vermeye karar vermek için başlangıç olmuştur diye kendimi avuttum
🤣🤣🤣🤣 Ay çok güldüm

Hosgeldin tekrar
Ben Zeynep kaptan yardimcisi. Spordan sorumluyum :))
Ilk sayfa nin Ilk postunu okumani tavsiye ederim
Pazartesi kontrol tarti günü.
Cuma tarti günü. Fotograf cekip tarti sonucu paylasiyoruz. Ilk 2 hafta deneme süresi
[/QUOTE
Teşekkür ederim memnun oldum zeynep 😊 okurum ilk msjı da ayrıntılı bi şekilde hergün menü müzümü paylaşmamız gerekiyo demi

Evet canim E English_teacherrr
Her aksam menu, su ve spor paylasimi yapiyoruz
ES yarismasida var Cuma günü yeni es belirliyor Birgaripanne Birgaripanne kaptan yardimcisi.
Sen menü ve su bildiriminde Yawrukush Yawrukush kaptanimizi etiketle. Spor da beni ❤

Gun icinde aktif misin? Evde misin? ☺
Evdeyim genelde ama evde de leslie yapıyorum küçük oğlum var bi tane 2 yaşında pek çıkamıyorum dışarı

Evdeyim genelde ama evde de leslie yapıyorum küçük oğlum var bi tane 2 yaşında pek çıkamıyorum dışarı
Leslie yapiyor isen sahane :KK49:
Kucuk cocuk olunca bazen o bile zorluyor. Onemli olan dogru vakti bulmak ve yapma istegi.
Belirli bir diyet uyguluyor musun yoksa kafana gore mi?

Bu arada yurtdisi dogumluyum ama annemler sivasli :))

Leslie yapiyor isen sahane :KK49:
Kucuk cocuk olunca bazen o bile zorluyor. Onemli olan dogru vakti bulmak ve yapma istegi.
Belirli bir diyet uyguluyor musun yoksa kafana gore mi?

Bu arada yurtdisi dogumluyum ama annemler sivasli :))
Aa ben normalde kayseriliyim ama sivasa gelin geldim 5 sene olacak 😊 diyetisyen desteği alıyorum ve kendi çapımda if yapıyorum işte evde de leslie yapmaya çalışıyorum hergün olmasa da 30 40 dk kadar evet bazen onu bile yaptırmıyo yaramaz bi oğlum var anca uyutunca 😂

Back
X