• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pesto26 pesto26 canim hic yoksun, devam edebilecek misin takima? :(
@1delimavi , @BlueSkyyyy nasilsiniz kizlar?
@fyzanur sen nasilsin gulum?
Biraz karışık bi dönemdeyim ama bi yandan da if denemeleri yapıyorum yani yarın eksi olursam devam edeyim bence 😢 değilse de gereksiz eşya gibi durup enerjiyi düşürüyorum galiba 😢 bazen garip dönemler olur ya onlardan birindeyim.

Teşekkür ederim :) İnşallah öyle olur :)
Bugün suyu arttırmaya çalışacağım çok az içiyorum 1,5 L az bence. Diyetisyenime dedim az içiyorum diye benim güde 2 bardak su içen danışanım var üzülme dedi :KK57:
Hahah iste o ben. Zorlamasam hic su icmeden bitirdigim gun oluyor 😕

Canım kaptanım ya 😢 emin ol yazarken ben de çok çok duygulandım :cry: ... Senin yerin de bende çok çok özel, bunu söylememe bile gerek yok, sen de hem harika bir insan hem harika bir kaptan hem de harika bir yol arkadaşısın 😊 Bir selam da ben çakıyorum 🖐😊
Her şey için teşekkürler canım kaptanım 😊💕💕
Cok cok cok cok :KK200: canim benim...:KK60:

iyi geceler kizlar. dun taşındık şükür. baya yorucu bir surec oldu. tabi esyalari eve getirmekle is bitmiyor. yerlestirme ne kadar surer bilmiyorum. Yawrukush Yawrukush kaptanciiim yarina eksi görürüm insallah. pazartesi -100 düm.
B Beklenen2 canim hic iyi bir es olamadim biliyorum. tasinma haftasina denk geldi. canli dersler, cocuklar, esya toplama derken gece 2 lere kadar ayaktaydim firsat bulup yazamadim. ins bu hafta cok guzel kilolar gider
Arrietty_ Arrietty_ canim menu ve sporlarimi yazamadim ama guzel adimlar attim. akilli bileklik aldim bende attığım adim sayisini gordukce gaza geliyorum. hatta hemen fotolarini atayim. bunlar dun ve bugünün.insallah guzel kilolar gitmiştir..
Eminecim aklimdasin, tasindiniz demek cok sevindim..
Buyuk kismini atlattin gulum, artik firsatin oldukca yerlestirirsin..
Ufakliklarla, isinle, bu kadar yukun altinda hallettin ya bu isi ,inan ayakta alkisliyorum.
Cok guclu bir kadinsin sen, masallah sana canim...:KK200:
Huzurla, mutlulukla, saglikla, agiz tadiyla oturun...

Biraz karışık bi dönemdeyim ama bi yandan da if denemeleri yapıyorum yani yarın eksi olursam devam edeyim bence 😢 değilse de gereksiz eşya gibi durup enerjiyi düşürüyorum galiba 😢 bazen garip dönemler olur ya onlardan birindeyim.
Enerji dusurmek ne demek, ben kendi adima senin sohbetini ozluyorum, yaramaz kiz cocugu mesajlarini, neseli hallerini..
Hepimizin hayatinda zor donemler oluyor pestom, keske elimden senin icin bir sey gelse..
Her sey yoluna girsin, sende aramiza don, ozaman devam ediyoruz yolumuza ,izin falan yok :)))

Menüm Mathildablue Mathildablue
Sabah: şeftalili smoothie
Ara: elma çiğ fındık
Öğle: zeytin peynir domates biber haşlanmış yumurta
Ara: muz
Akşam: bir büyük tabak kısır
Spor yapamadım bugün yağmurluydu hava içim karardı
Su:1.5 lt
Hahah iste o ben. Zorlamasam hic su icmeden bitirdigim gun oluyor 😕
Canim sanki meyve fazla olmus bugun..
Smoothie var, elma var, muz var..
Birde aksam kisir var..
Bugun tarti gunumuz ya, tartidan onceki menulerine dikkat et canim..:)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini aydingelini :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci:
esmeriiim esmeriiim :cool: :cool:30MEn Büyük TÜRKİYE
@MorVampirella :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci:SPOR?
M Mavimeltem 30M :cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci: 50S
Hyperborea17 Hyperborea17 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE15DK ADIMLAMA
@_Vera_:cool::cool:En Büyük TÜRKİYE 50M:KK200::KK200::rapci::rapci:
stitch stitch MUAFMUAFMUAFMUAF
G GCA :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEMUAF:KK200::KK200::rapci::rapci:
Mathildablue Mathildablue En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci:
E English_teacherrr En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:MUAF:rapci::rapci:
Arrietty_ Arrietty_ :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci:
@Smneapdullah :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200: :KK200:
B Beklenen2 :cool: 30MEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci:
sserendipity sserendipity MUAFMUAFMUAFMUAF
bnnu bnnu :cool::cool:MUAFMUAFMUAF

Gunaydin guzel arkadaslarim, hem gununuz cok keyifli gecer, hemde cok guzel eksiler gorursunuz umarim. :KK68:

Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilip, fotografli kilo bildirimlerinizi en gec saat 17'ye kadar yapmaniz gerekiyor.

Tarti sonrasinda ODUL ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da cumartesi gunu odul ogunlerinizi yapabilirsiniz. (Yeni gelen arkadaslarim icin odul ogununu aciklamam gerekirse, cuma tartisi sonrasi,cuma ya da cumartesi gunu olmak kaydiyla, bir ogun dilediginiz seyleri yiyebilirsiniz.Bunun cezasi yok. :))

Cok cok cok cok :KK200: canim benim...:KK60:

Eminecim aklimdasin, tasindiniz demek cok sevindim..
Buyuk kismini atlattin gulum, artik firsatin oldukca yerlestirirsin..
Ufakliklarla, isinle, bu kadar yukun altinda hallettin ya bu isi ,inan ayakta alkisliyorum.
Cok guclu bir kadinsin sen, masallah sana canim...:KK200:
Huzurla, mutlulukla, saglikla, agiz tadiyla oturun...

Enerji dusurmek ne demek, ben kendi adima senin sohbetini ozluyorum, yaramaz kiz cocugu mesajlarini, neseli hallerini..
Hepimizin hayatinda zor donemler oluyor pestom, keske elimden senin icin bir sey gelse..
Her sey yoluna girsin, sende aramiza don, ozaman devam ediyoruz yolumuza ,izin falan yok :)))

Canim sanki meyve fazla olmus bugun..
Smoothie var, elma var, muz var..
Birde aksam kisir var..
Bugun tarti gunumuz ya, tartidan onceki menulerine dikkat et canim..:)
amin canim inşallah. en onemlisi en cok istedigim huzurla mutlulukla oturmak.

Gunaydin lizmsr
Gram vermemisim
IMG_20201002_062602.webp
Ise yuruyorum suan ve parmaklarimi karalamaya usendim

IF. Degil de farkli bir beslenme deneyecegim bugun den itibaren
G GCA Yawrukush Yawrukush

Gunaydin lizmsr
Gram vermemisim
Eki Görüntüle 2699212
Ise yuruyorum suan ve parmaklarimi karalamaya usendim

IF. Degil de farkli bir beslenme deneyecegim bugun den itibaren
G GCA Yawrukush Yawrukush

:( günaydın eşim aynı olmak artı olmaktan iyidir diyelim. Aslında bu hafta iyiydin ben eksi bekliyordum ama bazen vücut kitliyor kendini. Umarım önümüzdeki hafta güzel bir eksi görürsün

Back
X