• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

SALI MENUM
SABAH
20201006_090729.webp

OGLEN
20201006_135147.webp

ARA
20201006_160305.webp

AKSAM
20201006_192716.webp

SU: 1.5 lt ,icemedim fazla :(
SPOR: 20bin adima tamamlayacagim, 2 saat ev isi, 100 ip atlama =1200 puan Arrietty_ Arrietty_ , pesto26 pesto26
20201006_214433.webp

Gunaydin guzel arkadaslarim, tarti icin son 2 gunumuz, cok cok dikkat edelim bu 2 gun olur mu:)
Gununuz cok keyifli gecer umarim.. :KK200:
Günaydın canım yarında benim diyetisyen kontrol um var bakalım sonucu yazacağım buraya umarım iyidir :-)

:KK200: :KK200:

Hosbesler diyeti sabote etmis kuzum...

Pazartesi egzersiz var mi canim?

Hosgeldiniz aramiza , ben Ozge, takim kaptaniyim ,evliyim, 32 yasindayim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum , beden egitimi ogretmeniyim :)
Takimimizin kurallarindan kisaca bahsetmem gerekirse, hergun menu-su ve egzersizimizi topluca yaziyoruz. pazartesi gunleri tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleride yarismamiz var tartilip ,tarti fotosu ile kilo bildirimi yapiyoruz.
Her hafta spor ve es yarismalarimiz oluyor :)
Diyet, beslenme ve egzersizle ilgili yardima ihtiyaciniz olursa her zaman yazin :)

Yamacimizda dur :)))

Tekrar hosgeldiniz :))

Egzersiz yapabildin mi canim?

Canim, iyi ki geldin..:KK200:

Az yemissin sanki filizim, ogleden sonrasi sadece yarim lahmacun var :)
Gerisi cok cok guzel canim..

Ahahaha takima geldigin belli oluyor canimcim :))

Kuru fasulyenin olayi o zaten :))

:KK200::KK200:

Tamamdir canim not aldim :)

Ahh ahhh seni kovamam kuzum benim ama 2 hafta dinlen gel...
Soz mu ama ,2 hafta sonra basinda biterim :))

hosbulduk :)
tesekkurler kabul ettiginiz icin, cuma gunu tartimi bildirip oyle baslayayim menu paylasmaya olur mu?

İyi akşamlar kaptanım menümü yazayım girmişken sabah 2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir 5 tane zeytin domates salatalık
Öğlen Bugun hiç iştahım yoktu niyeyse sadece kahve ile geçirtirdim
Akşam kabak yemeği ve 1 kase yoğurt
2.5 lt su 3000 adım
Eşim sen naptın işleri toparlayabildin mi halıları yıkadın mı B Beklenen2
Cok guzel bi gun olmus canim bnde yikadim dun halilari duvarlari perdeleri storlari yikadim kanepeleri falan sildim bugunde bi pazara cikip islere devam edecegim cumaya da inşallah 2 günlüğüne bi tatile cikmayi düşünüyoruz

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

@esmeriiim , @Mavimeltem , @Hyperborea17 , pesto26 pesto26 , @blume90 , Canfeb Canfeb , Arrietty_ Arrietty_ , B Beklenen2 , @sserendipity menuler nerede kizlar??
Dun yorgundum giremedim canim kusura bakma hemen paylasayim
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Ogle
2 3 yk kadar et
Aksam
3 yk bulgur pilavı
1 kase kadar salcali köfte
Yoğurt
Su 2lt anca
Spor temizlik e devam 5 saat diyelim toplam
Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne E English_teacherrr Arrietty_ Arrietty_

Cok guzel bi gun olmus canim bnde yikadim dun halilari duvarlari perdeleri storlari yikadim kanepeleri falan sildim bugunde bi pazara cikip islere devam edecegim cumaya da inşallah 2 günlüğüne bi tatile cikmayi düşünüyoruz
Oo çok güzel canım hemde dinlenirsin iyi olur

:KK49:
:KK200: :KK200:

Hosbesler diyeti sabote etmis kuzum...

Pazartesi egzersiz var mi canim?

Hosgeldiniz aramiza , ben Ozge, takim kaptaniyim ,evliyim, 32 yasindayim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum , beden egitimi ogretmeniyim :)
Takimimizin kurallarindan kisaca bahsetmem gerekirse, hergun menu-su ve egzersizimizi topluca yaziyoruz. pazartesi gunleri tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleride yarismamiz var tartilip ,tarti fotosu ile kilo bildirimi yapiyoruz.
Her hafta spor ve es yarismalarimiz oluyor :)
Diyet, beslenme ve egzersizle ilgili yardima ihtiyaciniz olursa her zaman yazin :)

Yamacimizda dur :)))

Tekrar hosgeldiniz :))

Egzersiz yapabildin mi canim?

Canim, iyi ki geldin..:KK200:

Az yemissin sanki filizim, ogleden sonrasi sadece yarim lahmacun var :)
Gerisi cok cok guzel canim..

Ahahaha takima geldigin belli oluyor canimcim :))

Kuru fasulyenin olayi o zaten :))

Tamamdir canim not aldim :)

Ahh ahhh seni kovamam kuzum benim ama 2 hafta dinlen gel...
Soz mu ama ,2 hafta sonra basinda biterim :))

Kaptanim pazartesi de 12000 adim
600 p Arrietty_ Arrietty_
Tamamdir kaptanim. Ben spora yuruyorum simdi.
Esim de diyete basladi bugun yine :KK70: iddaya girdik. Ona gore ben bozuyormusum onun diyetini 🙄
Ses kaydi filan aldim bozarsam su kadar miktar odicem Sana diye :KK70:

Gunaydin @_Vera_ 😊
Ses kaydi yaparak en iyisini yapmissin
hosbulduk :)
tesekkurler kabul ettiginiz icin, cuma gunu tartimi bildirip oyle baslayayim menu paylasmaya olur mu?
Yine de cumaya kadar menulerini gorsek nasil ilerledigine bakardik canim

Back
X