• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm
Kahvaltı :h.yumurta domates salatalık
Ara muz
Akşam:kuru fasulye, yogurtlu semizotu iki kaşık pilav
Ara kavun bir seftali
Ara yarım kase yoğurt
Su 2 lt
Spor
7400 Adım 2 saat ev işi 200ip
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

Aslinda cok sIk pilav yiyorsun diyecektim ama hep dengelemissin ogunleri. Sporlarin da var. Su da iyi :)

SALI MENUM
SABAH
Eki Görüntüle 2701169

OGLEN
Eki Görüntüle 2701168

ARA
Eki Görüntüle 2701167

AKSAM
Eki Görüntüle 2701166

SU: 1.5 lt ,icemedim fazla :KK43:
SPOR: 20bin adima tamamlayacagim, 2 saat ev isi, 100 ip atlama =1200 puan Arrietty_ Arrietty_ , @pesto26
Eki Görüntüle 2701165
Çok sağlıklı canım menülerin, tam kaptiş menüsü :super:
Tamamdir kaptanim. Ben spora yuruyorum simdi.
Esim de diyete basladi bugun yine :KK70: iddaya girdik. Ona gore ben bozuyormusum onun diyetini 🙄
Ses kaydi filan aldim bozarsam su kadar miktar odicem Sana diye :KK70:

Gunaydin @_Vera_ 😊
Ahaha 😂😄😄 ben seni tutuyorum 🤞☺️
Benim de eşim diyette, beraber yapiyoruz jilliani. Hatta benden önce basladi, ben bir türlü adapte olamamıştım 🙈😄
Onunla anlaştık, her 3 kilo verişimde kendime birşey alicam ☺️☺️😅

Ay insallah, TR'ye gelsem yeter ama tabii yinede gezelim her yeri 🏜🏝🏖
Ben de ufak rahatsizlik gecirdim, simdi de 2 gun sehir disindayim, bu cuma geliyorum geri 🤸‍♀️
Geçmiş olsun Senemcim. İnşallah pandemi biran önce bitsin de kendimizi gezmelere vuralım canım.
Küresel olarak bunaldık valla ☺️☺️
Kızın napıyor? Benimkiler çok sıkıldı, bazen ağlıyor büyük olan artık bitsin annee diye. Ama işte annelerin elinde olsa keşke :KK51:

Iyi aksamlar guzel takimim, nasilsiniz, gununuz nasil gecti,geciyor?
Bugun Aras uzun zaman sonra ilkkez 8de uyandi, haliyle bende, pamukk gibiyim :)
Ama tabi Akinin dersi 8.30da olunca alelcele kahvalti hazirladim, doyurdum kuzulari, gecmisi okudum alintilarim kaldi..
Simdi bilgisayari ona devredip, telden bakicam :)

Iyi aksamlar guzel takimim, nasilsiniz, gununuz nasil gecti,geciyor?
Bugun Aras uzun zaman sonra ilkkez 8de uyandi, haliyle bende, pamukk gibiyim :)
Ama tabi Akinin dersi 8.30da olunca alelcele kahvalti hazirladim, doyurdum kuzulari, gecmisi okudum alintilarim kaldi..
Simdi bilgisayari ona devredip, telden bakicam :)

Iyi aksamlar kaptanim. Kosusturmali gecti. Suan yari baygin koltukdayim :)
Kolay gelsin. Bizim bu cuma sonrasi cocuklarin 9gun tatili var. Biraz daha rahat olacak o yonden.
Gerci ben iste olacagim. Babalarina emanetler :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

@esmeriiim , @Mavimeltem , Hyperborea17 Hyperborea17 , @pesto26 , Mathildablue Mathildablue , Canfeb Canfeb , Arrietty_ Arrietty_ , B Beklenen2 , @sserendipity menuler nerede kizlar??
Selam,
İşle ilgili kritik olaylarım oldu. Şimdi menümü yazıyorum
Sabah:1 dilim ekmek,salam,domates,peynir
Öğle:çorba,karnıyarık,cacık
Ara:muz
Akşam: 3 dilim ekmek,4 köfte,salata
Su:2lt
Spor:daha yapmadım,yapınca yazacağım
Dün:
Sabah: aynı kahvaltı
Öğle:çorba,kuru fasülye,salata
Akşam: fırında tavuk,3 kaşık makarna
Pazartesi:
Sabah: aynı kahvaltı
Öğlen: çorba,türlü,yoğurt
Akşam: hatırlamıyorum
Spor: 500 ip atlama,60 şınav,30 mekik,1 saat yürüyüş

İyi akşamlar herkese bugunku menüm Sabah klasik kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık 1 dilim beyaz peynir
Ara tarçınlı türk kahvesi
Öğlen çok kötüydüm midem hiç bişe almadı yiyemedim bişe akşama doğru da yoğurt çorbası yedim yarmalı mercimekli şimdi de sade kahve içiyorum
Suyum 2 lt oldu bugun
6000 adım ve Arrietty_ Arrietty_ nin challenge ı 200 ip atlama yaptım B Beklenen2 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne

Back
X