abla senin sipayi Kore'ye göndersek okumaya bir taşla iki kuş :)
süpermiş eşim nerdesinnnn...
ödül pizza sanırım ama abartmayip erken saatte yediğin ve sporunda var yakmissindir bence afiyet olsun

bende seni arıyordum eşim nasilsin iyimisin keyfin yerinde mi sallıyormuyuz bu hafta buraları

berbat deme canım dedikçe sanki gitmiyor benimde öyleydi bazal meto hızım 1200 çıkıyordu diyetisyen bile şaşırmıştı ama ne diyoruz vücudum süper ne yesem yakıyorum kısa sürede fır olacağım
erkekler kızlara göre daha geç konusuyorlar ve malesef 2 yaş sendromu benim 3.5 yasa kadar sürdü oğlumda . O ağlarken ofkeliyken sakın kal ona saril kısık sesle onu anladığını , hakli olduğunu söyle sevgini göster biliyorum sabretmek zor sana sarılmak istemezse rahat bırak başka birşeyle ilgilen ama onunda bir süre sonra susup sana katılacağı birşeyle ve abartarak değil sakın sakın ilgilen kendi kendine konuş emin ol o sseni dinleyip katılacak Allah kolaylık versin
hoşgeldin canım ben Bahar 34 yaşında iki çocuk annesi kolik bbeesiyle zayıflamaya çalışan emziren anneyim
çoğu özelliğimiz benziyor ama benim keçilerim bahçem civcivim yok kiskanmadim ki maşallah dedim :)
takimca pizza kaçamağı gunumuydu

pizza dan ziyade akşam ki pilav olmasada olurmuş sanki canım afiyet olsun