• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin guzel arkadaslarim ,gununuz aydin tartida eksiniz bol olsun. :KK200:
Kilo bildirimlerinizi yaparken, tarti fotografinizda gorunur bir sekilde bugunun tarihi ve kullanici adinizin oldugu bir kagidi koymayi unutmayin lutfen!!!
Bugunden itibaren butun kilo bildirimlerimizi bu sekilde yapacagiz.
Ornek olarak 2 gun once cektigim tarti fotografini buraya ekliyorum yine.
Ac karnina, mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz tartilmaya calisin kizlar..
Basgul hepimizi guldursun..:KK36:
Eki Görüntüle 2704832

@MorVampirella , @sserendipity , G GCA , @blume90 , @_Vera_ , Hyt-123 Hyt-123 , Arrietty_ Arrietty_ , @Sivaskayseri , @nanekekik , @pisi pisi kopatim , @Canfeb , @stitch , @Beklenen2 , Fitt_anne Fitt_anne , @Ozlemlerhayallar , Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 , @Periannem , @FitFiliz , Birgaripanne Birgaripanne , esmeriiim esmeriiim , @barga , @Hyperborea17 , @fyzanur

Günaydın 🥰

Bu egzersizlerden hangisi gobek yaglarini yakar🤔iki haftadir kilolar gidiyor ama gobek oylece kaliyor :olamaz: :KK42:
Plank dene canim
Menün güzel olmuş canım ama su az olmus gerci bnde misafir gelince veya bi yere gidince su icmeyi unutuyorum😊
Ayyy hic deme bende oyleyim hele bir yere gideyim
Hic su icemem ondan da duraksadim kaldim yoksa
Yawrukush Yawrukush
Arrietty_ Arrietty_ , Birgaripanne Birgaripanne ,@ _Vera_
Merhaba, uzun zamandır yoktum. Yawrukush Yawrukush ve o zamanki kaptan yardımcımızdan izin almıştım. Final dönemine girdiğim için. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Finaller, tek ders sınavım, Corona falan derken çok boşladim. Girmeye, yeni kilomu söylemeye utandım hatta. Tekrar sizlerle birlikte başlamak istiyorum:KK200:
Hos geldin canimmmm 😊😊😊
Başlangıç kilom 82
Bu hafta 80.5
Fark -1500gr
Yüzde 1.82
Haftaya hedefim 79.5

Eki Görüntüle 2705665

Yawrukush Yawrukush @Beklenen2
Tebrikler canim

Gecen hafta 65.2
Bu hafta 64.1
Fark: 1,1
Yüzde: 1,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 63.7

Beklenmedik sekilde gidince haftaya pek ucmayim dedim Hedef konusunda :)
Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• IMG_20201016_064837.webp
    IMG_20201016_064837.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 33
iyi çok şükür canım sen nasılsın
ohh ne güzel ,biz piknik için Ankara'dan Boluya gidiyoruz malesef heryerimiz beton
güzel bir gün olmuş ne mutlu
hayırdır canım ne davetiyesi
ne güzel dinlenmissin canım
bence güzel ama
börek :ıslık:
güzel menu canım
super olmus canım
bol eksiler
ctesi kesin deneyeceğim
çok isterdim ama malesef kız malum
güzel olmuş canım
şimdiden kolay gelsin mutfak en zor yer şimdi heryer karışmıştır

teşekkür ederim canım ya salona taşıyorum işte bitiremedim. İş çıkışı devam edeceğim yarın tek günde hallolur inşallah

Yawrukush Yawrukush ben daha kendime doru düzgün tartı alamadım 🤷‍♀️ Sağlık ocağındaki tartı
73.5 gösteriyor ama fotoğrafını çekmeye utandım doktor bana bakıyordu eyer kabul edersen bu gün kendime düzgün bir tartı alıcam yarın sabah isimle ve fotosuyla atarım olur mu?

Yawrukush Yawrukush ben daha kendime doru düzgün tartı alamadım 🤷‍♀️ Sağlık ocağındaki tartı
73.5 gösteriyor ama fotoğrafını çekmeye utandım doktor bana bakıyordu eyer kabul edersen bu gün kendime düzgün bir tartı alıcam yarın sabah isimle ve fotosuyla atarım olur mu?
Hoc bı arkadasında falan yokmu canım. Aksama kadar bulup tartılsan bırınden saat 16:00 ya kadar zamanımız var zatii bulursun belkı bırınden😁

Başlangıç kilom 82
Bu hafta 80.5
Fark -1500gr
Yüzde 1.82
Haftaya hedefim 79.5

Eki Görüntüle 2705665

Yawrukush Yawrukush @Beklenen2
Canim bu ne guzel bir eksi,bayildim🥰

Gecen hafta 65.2
Bu hafta 64.1
Fark: 1,1
Yüzde: 1,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 63.7

Beklenmedik sekilde gidince haftaya pek ucmayim dedim Hedef konusunda :)
Yawrukush Yawrukush
Ay harika eksi Zeynebim 🤩

Günaydınnnn

gecen hafta 63.600
Bu hafta. 62.000
Fark. -1.600
Yüzde 2,5
Gelecek haftaki hedef 61.800🤣

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ . Fitt_anne Fitt_anne
I anlamiyorum bu hafta tum takim erimisss🥰🤩

Canim olur, haftaya cumadan once tarti edinsen harika olur..😊

Cok sükür iyiyim canim, seni sormali?
Özlemisim bende buralari/sizleri :KK68:
Ben iyiyim Ebrucum, 2 Afacan oglum var,peslerinde kosuyorum tum gun..
Sen nasilsin, neler yapiyorsun canim?
Gelsene aramiza eski gunlerdeki gibi🥰🧡

Back
X