• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sporda sonuncu olsakta kilo vermede 1.olmuşuz sevgili eşim😍as bayrakları 😁💃💃 esmeriiim esmeriiim
olleyy yuppii dannssss💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 🤣🤣🤣 o zman ıkı odul yapalım🤣🤣🤣😜😜
Selam canim
Dun gözümden kacmis mesaji
Eggfast transition deniliyor yumurta orucu sonra ki beslenme sekline.

Soyle planim. Karbonhidrat yine cok az tutacagim. 10gr diye hesapladim.
Ilk ogun yine yumurta. Mascarpone peyniri ile guzel bir tarif var onu yapacagim

Ikinci ogun somon ve bol yesillik ve avokado

3 gun bu sekil. Sonra da karbonhidrat i 20gr a cikaracagim

Bol su tuketmem lazim. Simdiden yesilcay detox suyunu yaptim iciyorum 800 ml.
Oyy ben pek bılgısizmişim ya bu beslenme konusunda sizlerden ne duysam oyle yol cıziyorum ıste. Ee ben nıye baklava yedim dün ayy vok pısmanım😰
Sende ıkı ogun mü beslenıuosun

Oyy ben pek bılgısizmişim ya bu beslenme konusunda sizlerden ne duysam oyle yol cıziyorum ıste. Ee ben nıye baklava yedim dün ayy vok pısmanım😰

Oyle planliyorum. Cunku sabahlari ac olmuyorum. Isimden dolayida anca 12 gibi yeme firsatim oluyor. Boyle devam ettirmeyi planliyorum. Insallah Olur artik. Biraz if biraz da keto degil de lchf e doneyim diyorum.

Artik unut o baklavayi :) Patlat bugun 2 mil leslie. Vera cok guzel leslie videolari paylasti. Benim en sevdigim su

Bugun ben 2 defa yapacagim bu videoyu.

Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 selam canim
Bu hafta ediz
Ikimizde guzel kilo vermisiz. Devam etmesi icin tek 1 gun 1 ogun ödül yapalim ki Pazartesine guzel baslayalim.
Spor ise leslie ye vakit bulmaya calisalim en az 30dk ne dersin?
Ev iside spor sayiliyor. Onemli olan ne kadar sure yaptigina bakman. Ardindan puan hesabi.

Merhaba evet bu hafta eş olmuşuz :KK200:
Ödül öğününü hafif tutmaya çalışacağım canım merak etme :kk77:
Canim ben malesef cocuklarim bana yapışık gibi olduğu için Leslie yapamıyorum çünkü rahat vermezler ama elimden geldiğince yürüyüş ve ev işleri arada küçük spor hareketleri squat gibi yapmaya çalışacağım :spor:

Selam canim
Dun gözümden kacmis mesaji
Eggfast transition deniliyor yumurta orucu sonra ki beslenme sekline.

Soyle planim. Karbonhidrat yine cok az tutacagim. 10gr diye hesapladim.
Ilk ogun yine yumurta. Mascarpone peyniri ile guzel bir tarif var onu yapacagim

Ikinci ogun somon ve bol yesillik ve avokado

3 gun bu sekil. Sonra da karbonhidrat i 20gr a cikaracagim

Bol su tuketmem lazim. Simdiden yesilcay detox suyunu yaptim iciyorum 800 ml.

kızlar yumurta detoksu mu yaptınız?
baya etkili olmuş gibi duruyor :) dün baktım kilolarınıza sinsi sinsi yine :)
6 kasımda kaç çıkıcam çok merak ediyorum
+ çıkarsam yumurta detoksuyla başlamayı düşünüyorum ben de yine diyete

kızlar yumurta detoksu mu yaptınız?
baya etkili olmuş gibi duruyor :) dün baktım kilolarınıza sinsi sinsi yine :)
6 kasımda kaç çıkıcam çok merak ediyorum
+ çıkarsam yumurta detoksuyla başlamayı düşünüyorum ben de yine diyete
Hosgeldın canımm☺️ Ben ıkı gun kabak detoksu 2 gun yumurta detoksu yaptım sukur 62 lerı gorebıldım kıtlenmıstım umarım gıder arka arkaya. Sen bırakmıştın dıyetı ama dıkkat edıyoshndur almamak ıcın emınım artık cıkmazsın umarım

Amin 🙈😄

Öfff diyorum, sen zaten ne demek istediğimi anlamışsındır 😅

İnşallah arzuladığın hedefe sorunsuz ve iradene aynı bu şekilde sahip çıkarak ulaşırsın. Sen beslenme tarzını sağlıklı bir yaşam tarzına uydurmuşsun, sağlığı ön plana koymuşsun ya hiç korkma bozma gibi bir ihtimalin olmaz. Bu kadar düşünceli olup takım arkadaşlarına yamuk yapmama isteğin de ayrı bir takdir hakkediyor 😍👍🏻

Burası dediğin neresi acaba sorabilir miyim canım? 😊
😍teşekkür ederim canım

Oyle planliyorum. Cunku sabahlari ac olmuyorum. Isimden dolayida anca 12 gibi yeme firsatim oluyor. Boyle devam ettirmeyi planliyorum. Insallah Olur artik. Biraz if biraz da keto degil de lchf e doneyim diyorum.

Artik unut o baklavayi :) Patlat bugun 2 mil leslie. Vera cok guzel leslie videolari paylasti. Benim en sevdigim su

Bugun ben 2 defa yapacagim bu videoyu.

Sizdekı spor azmine hayrqnım ben benım totom yemıyoo🙄 bısey olması lazım benı dürten dürtülmem lazım ya usenıyorum 😏

@_Vera_ canımmmmmmm eş olmuşuzzzz bu haftaa birinci olalimm çok heyecanladım 🥰💪
Günaydın canım kahvaltımı yaptım leslieye geçiyorum şimdi bu hafta rekor sporlar bizdeb gelsinnnn
Gencler aralarinda anlasmis,birbirlerini sevmisler dedim, banada sizi es yapmak dustu😆🤣
Hahahah kaptanım çok güldüm ya 🤣🤣 sen oğlan anası olarak takımda alıştırma yapıyorsun 😆10 sene sonra özge kaptanım "maşallah gelin kızımızda pek güzel beş kilo fazlası var ben takımda çözerim o iş bende 😆😆"

gunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir :(
Yaa geçmiş olsun canım sıcak tutmaya çalış havlu filan koy iyi gelir belki

Kesinlikle 😁

CUMA MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2706368

OGLEDEN SONRA 16DA (odulun dibine vurma ogunu😅)
2 tane kiymali tortilla boregi
10 tane cig kofte+marul
1 kasik koz patlican salatasi
1 dilim kek

Su:2ltye tamamlayacagim
Spor: Cig kofteyi yogururken saatimi cikarttim sonra gec farkettim kolumda olmadigini birkac saatim gitti bosa, tam yatarken paylasacagim adimlarimi fotolu olarak.
Kaptanım ödüllerinize bayıldım 😁afiyet olsun ☺️

Back
X