• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim esas listede degilsin sorun degil :)

Burada da ilk basta herkes cok panik olmustu canim ,sonra normale donduk ama yine 2. dalga gelicek deniliyor..
O zaman muhtemelen sizin suan yasadiginiz durumlari yasariz bizde..

Tebrikler tekrar canim. :KK200:

Kesinlikle haklisin biz 7 bucuk aydir o durumdayiz, halada okullar acilmadi..
Cocuklarla tum gun arbede halindeyiz.
Masallah kuzuna canim :KK36:
Benim kucugum aralikta 4 yasini bitiriyor, buyugumde 7 bucuk yasinda canim...

Tebrikler canim..:KK200:

Guzel birgun olmus canim :)

Evet canim simdi onu halledecegim :)

Odulun afiyet olsun canim:)

Dondurma odul olmus canim afiyet olsun :)

Bebisin biraz buyur ve daha rahatlarsin umarim canim..

Ohhh masallah ne guzel bir hafta sonu sizi bekliyor :)

Odulun afiyet olsun canim :)
İnşallah ikinci dalga size uğramaz, durumlar zaten karışık yeterince. Ay Allah kolaylık versin gülüm, en azından iki kardeş birbirini oyalamayı başarıyordur öyle düşün. Tek çocuk olunca daha zor, yalnız sıkıldığı için dönüp dolaşıp sana sarıyor.

Günaydın canım kahvaltımı yaptım leslieye geçiyorum şimdi bu hafta rekor sporlar bizdeb gelsinnnn

Hahahah kaptanım çok güldüm ya 🤣🤣 sen oğlan anası olarak takımda alıştırma yapıyorsun 😆10 sene sonra özge kaptanım "maşallah gelin kızımızda pek güzel beş kilo fazlası var ben takımda çözerim o iş bende 😆😆"
Aynen öyleee 💪

Günaydın sportif kızlar 🥰

Gunaydin
Bizimkilerde heycandan 5de kalkti :KK70:
İyi gezmeler canım 🥰

:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1. @sserendipity & @esmeriiim
2. Sismaniye Sismaniye & E-brulim E-brulim
3. @nanekekik & Alp_BuRc Alp_BuRc
4. E English_teacherrr & @Canfeb
5. Arrietty_ Arrietty_ & @Birgaripyolcu06
6. Hyt-123 Hyt-123 & @_Vera_
7. @barga & @stitch
8. Fitt_anne Fitt_anne & B Beklenen2
9. @Periannem & @GCA

Guzel arkadaslarim birbirleriyle es olan arkadaslarim , tum hafta birbirlerini menulerine etiketleyecekler, birbirlerinin menulerine yorum yapacaklar, egzersiz yapmaya tesvik edecekler, kacamak yapmalarina engel olacaklar, isterlerse saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler.

Cuma gunu hem sporda, hem kilo verme yuzdesinde 1. olan esler odul olarak ,bir sonraki haftanin eslerini secmeye hak kazanacaklar..

Herkese keyifli haftalar diliyorum.

@MorVampirella , Birgaripanne Birgaripanne es yarismasina katilmak isterseniz haber verin kizlar.
🥳🥳🥳 benim de artık bir eşim var oleeeyyy

Sismaniye Sismaniye rekabet sever misin canım?

CUMA MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2706368

OGLEDEN SONRA 16DA (odulun dibine vurma ogunu😅)
2 tane kiymali tortilla boregi
10 tane cig kofte+marul
1 kasik koz patlican salatasi
1 dilim kek

Su:2ltye tamamlayacagim
Spor: Cig kofteyi yogururken saatimi cikarttim sonra gec farkettim kolumda olmadigini birkac saatim gitti bosa, tam yatarken paylasacagim adimlarimi fotolu olarak.
Ödülün anasını ağlatmışsın kaptanım 😅

İf sankı benı kıtlıyor ya yada benım kcrdıgım arada yedıgım bıseyler oluyo galıba oğün dışında bısey yememek gerek galıba. Bakalım karbonhıdratı tutabıldığim kadar düşük tutucam
Öğün dışında hiç bir şey yememek gerekiyor canım, oruç saatlerinde sadece su yada şekersiz çay tüketebilirsin. 16:8 mi uyguluyorsun?

Sizdekı spor azmine hayrqnım ben benım totom yemıyoo🙄 bısey olması lazım benı dürten dürtülmem lazım ya usenıyorum 😏
Üşenme hadi kalk, düşünsene hem kilo vereceksin hemde daha fit bir görüntüye sahip olacaksın 😍 spor ile daha çabuk kilo vereceğin de bonusu. Bu seni yeterince dürtmüyor mu?

gunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir :KK43:
çok geçmiş olsun, inşallah biran önce geçer :( Sıcak belki faydalı olur.

Sana geliyorum Leslieee 😎

29A3DAD4-362D-473F-83CB-D13A955C2AEF.webp

İyi gezmeler canım 🥰

Öğün dışında hiç bir şey yememek gerekiyor canım, oruç saatlerinde sadece su yada şekersiz çay tüketebilirsin. 16:8 mi uyguluyorsun?

Üşenme hadi kalk, düşünsene hem kilo vereceksin hemde daha fit bir görüntüye sahip olacaksın 😍 spor ile daha çabuk kilo vereceğin de bonusu. Bu seni yeterince dürtmüyor mu?

çok geçmiş olsun, inşallah biran önce geçer :KK43: Sıcak belki faydalı olur.

tatli rekabeti cok severim canim. soyle bol sair atismali falan.
Lusi Lusi cigimle cok yapardik 3. takimdayken :olamaz: :KK48:

Alp_BuRc Alp_BuRc eşim neredesin günaydın :KK49: :KK68:bol enerjik ,bol hareketli kacamaksiz hafta sonunuz değil mi hafta içi zaten muhteşem olacağız :cool:
Biraz gec gordum canim. Nasilsin. Sporlar egsersizler guzel olacak bu hafta .sende ki bu enerjiyle biz bayragi kimseyi vermeyiz😎 Ben biraz kacamak yaptim dun 2 tatli kasigi cokokrem bugun de 2 tatli kasigi bal yedim😔odul olunca tatli istegimi gidereyim dedim

İyi gezmeler canım 🥰

çok geçmiş olsun, inşallah biran önce geçer :( Sıcak belki faydalı olur.
Sende mi if yapıyosun canım bende yapıyorum bana çok iyi geliyo if akşam 4 30 5 gibi bitiriyorum normalde akşamları bişe atıştırmadan duramazdım böyle olunca sorumlu hissediyorum ve yemiyorum sabah 10 a kadar 2 yada 3 oluyo öğünlerim güzel gidiyo benimki

Hosgeldın canımm☺️ Ben ıkı gun kabak detoksu 2 gun yumurta detoksu yaptım sukur 62 lerı gorebıldım kıtlenmıstım umarım gıder arka arkaya. Sen bırakmıştın dıyetı ama dıkkat edıyoshndur almamak ıcın emınım artık cıkmazsın umarım
Kactan dustun canim 62 ye
gunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir :(
Gecmis olsun canim
Agrin gecince isinma hareketleri yap boyun icin hafif hafif boylece kuvvetlenirsin
Günaydın canım kahvaltımı yaptım leslieye geçiyorum şimdi bu hafta rekor sporlar bizdeb gelsinnnn

Hahahah kaptanım çok güldüm ya 🤣🤣 sen oğlan anası olarak takımda alıştırma yapıyorsun 😆10 sene sonra özge kaptanım "maşallah gelin kızımızda pek güzel beş kilo fazlası var ben takımda çözerim o iş bende 😆😆"
Hayal ettimde 😆😆😂😂😂

Back
X