• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam aksam ısten gıdınce leslıe yapıcam👍

Ayy eksılerrr harıka bende ıstyomm😂 ıf yapıyorum bugun sen napıyosun
Bende if tarzi gidiyor. Acikmadigimdan
Ama bugun erken yedim o yuzden yeme isim de baya erken bitecek.
Yarin baya uzun sureli IF olacak

haril haril temizlik yapiyorum
neyse ki o da puanlaniyor :KK70:
kontrol tartim felakett hic bu kadar kotu beklemiyordum. protein gunumdeyim simdi. olmadi persembe bi protein daha yaparim :KK43:
Sen her halükarda toparlarsın canım eşim. Sen ne kilolar vermiş kızsın bunun da üstesinden gelirsin 😍 sana güveniyorum

Ay moralim yerine geldi canım sağ olasın. Dondurma yedim oda 1 kg sebep olmaz heralde 😊 yumurtlama dönemindeyim. O da etki eder mi demek. Dediğin gibi su içtim 20 dk yürüdüm sonra öğle yemeğimi yedim. Akşama ne yemek vaaar ne adı var valla ne yapacaksam:KK43:
Sende sağol canım ♥️ Dondurma da öyle etki etmez merak etme, sen bundan sonra dikkat etmeye ve sporunu yapmaya devam et, gerekirse sporu biraz hafiflet. Yumurtlama döneminde ben hep artı çıkıyorum canım, bir kaç ay gözlemle bak belki sende de öyledir.
afiyet olsun canım. Akşama kendine şöyle mis gibi bir salata yap, yanına da sebze yemeği iyi gider 😍
YAaaa ben çektireyim o zaman ben dişlerimi çok seviyorum yaa şekli bozulmasınn inci gibiler 😂☺️
Bencede canım sonra pişman olma 👍🏻

Yarın birlikte yapalım mı
ben bugun yapiyorum canim. yarin tarti durumuna gore pro + sebze devam edebilirim :27:
Sen her halükarda toparlarsın canım eşim. Sen ne kilolar vermiş kızsın bunun da üstesinden gelirsin 😍 sana güveniyorum

Sende sağol canım ♥️ Dondurma da öyle etki etmez merak etme, sen bundan sonra dikkat etmeye ve sporunu yapmaya devam et, gerekirse sporu biraz hafiflet. Yumurtlama döneminde ben hep artı çıkıyorum canım, bir kaç ay gözlemle bak belki sende de öyledir.
afiyet olsun canım. Akşama kendine şöyle mis gibi bir salata yap, yanına da sebze yemeği iyi gider 😍

verdigin gaz icin tesekkur ederim.
o zaman hadi beraber 1.lige :halay:

Ellerine sağlık, şimdiden afiyet olsun canım. Lahana biraz şişlik yapabilir ama geçici bir durum o yüzden sorun olmaz. Sahi kabızlığın ne durumda?
Ozaman ben yemeyim 😭 cok severim lahana ile yapilan herseyi.
Valla garip durumda. Sabahlari 1 yk zeytinyagi iciyorum. Ustune su cunku tadi cok agir geliyor.
Dun aksam Elma yedim 2defa wc e cikmak zorunda kaldim bu sefer de ishal gibi. Lif eksikligi var diye dusunuyorum.
Midem dolu hissi hala var.

Ozaman ben yemeyim 😭 cok severim lahana ile yapilan herseyi.
Valla garip durumda. Sabahlari 1 yk zeytinyagi iciyorum. Ustune su cunku tadi cok agir geliyor.
Dun aksam Elma yedim 2defa wc e cikmak zorunda kaldim bu sefer de ishal gibi. Lif eksikligi var diye dusunuyorum.
Midem dolu hissi hala var.
Ye canım cumaya kadar gider o. Çokta kısmamak lazım, diyet yapıyoruz diye her şeyden kendimizi mahrum bırakamayız ki. Sen yaptığın sporlarla zaten muhteşemsin, hiç korkma 😘
Çok karmaşık bir durum, ishal desen ishal değil kabız desen o da değil 🤔 acaba bir şey mi dokunuyor sana? Mideni rahatlatmak için rezene çayı iyi gelir mi ki?

Aynen canım 😍

Ben 8 sene tel taktım doğuştan çene kemiğim eksikti ne ameliyatlar oldum da dişlerim inci gibi oldu. Kıymetini bil dişlerinin. Gömülü 20lik diş yanındakini de çürütüyor bazen hekimin çekilmesini öngörmüşse çektir bekletme benim gibi
Ya geçen sene dr ameliyat için gün verdi korktum o gün hasta numarası yaptım eşime dedim ben çok hastayım gitmeyelim falan kendimi yerlere attım 😂😂

Ya geçen sene dr ameliyat için gün verdi korktum o gün hasta numarası yaptım eşime dedim ben çok hastayım gitmeyelim falan kendimi yerlere attım 😂😂
Kıyamam ya 😅 baygın olacaksın bir şey hissetmeyeceksin öyle düşün. Benimkileri bayıltmadan çektiler, canım çok tatlıdır, hala hayattaysam bil ki o kadar da kötü değil 🙈

Öğlen yeşil fasulye ve salata yemiştim allahım sanki hiç doymadım 😳 fasülye çok lezzetsizdi sanırım mutlu yemediğim için doyma hissi olamadı 🤪 su içiyorum kahve içiyorum.. akşama da ev halkına buzlukta mantıM vardı onu pişireceğim, kendime de ton balıklı salata 🥗 inşallah. Arka fonda adaletin bu mu dünya çalıyor 😂

Öğlen yeşil fasulye ve salata yemiştim allahım sanki hiç doymadım 😳 fasülye çok lezzetsizdi sanırım mutlu yemediğim için doyma hissi olamadı 🤪 su içiyorum kahve içiyorum.. akşama da ev halkına buzlukta mantıM vardı onu pişireceğim, kendime de ton balıklı salata 🥗 inşallah. Arka fonda adaletin bu mu dünya çalıyor 😂
Bugün artı çıkan tayfa olarak dişimizi sıkıp cumada zafer dansı yapıcaz

Ayy kimleeer gelmiş hoş gelmiş 🥰🤩 evet sporu kısacağım burda gaza gelip çok da eğlenerek yapıyordum ama aynada incelme görürken aynen dediğin gibi tartıda artı geldim. Sadece yürüyüş yapıcam biraz da leslie cumaya artı gelip takımı da etkilemek istemiyorum zaten. Nasılsınnn? Günlerin nasıl geçiyor? Dün anneme bamya alsana canım çekti dedim annem şok 🤣🤣
Vera seni de bamyacı yaptım ya sonunda ben :) ama aşırı güzel değil mi yaw.
Ben bugün konjac noodle aldım. Deneyince yorumlayacağım bakalım.
Ders çalışarak 😭 öldüm ya
12 ders almayı nasıl düşündüm hiç bilmiyorum ben

Back
X