• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanlarım size bir sorum var. Diyelim yan yağlar için dizleri çekerek dirsekle birleştirme hareketi yapıyorum, bu hareketi sağ ve sol taraf için 20’şer defa yapıyorum. Bunu puanlama için 20 den mi hesaplamalıyım 40 dan mı? Kafam karıştı 😄 nasıl anlatacağımı da bilemedim

Kaptanlarım size bir sorum var. Diyelim yan yağlar için dizleri çekerek dirsekle birleştirme hareketi yapıyorum, bu hareketi sağ ve sol taraf için 20’şer defa yapıyorum. Bunu puanlama için 20 den mi hesaplamalıyım 40 dan mı? Kafam karıştı 😄 nasıl anlatacağımı da bilemedim
anladım bence 40 olması lazım

Dünkü menum sabah
2 yumurta peynir
Ogle
Kucuk bi kase bulgur
Aksam
1 kase kuru fasulye
Su 3 lt
Spor 2 saat ev işi 240
100 ip atlama 200p
Yawrukush Yawrukush
Kankam rakibeler bilendi puanlar havada uçuşacak haftaya buralardan uzak kalma seninle şöyle herkesi bi geçelim ne dersin?

Haydi kızlar boş oturmayalım azıcık hareket olsun 😍 son üç hareketi zorlanmadan yapabileni ayakta alkışlayacağım 😄

Haydi kızlar boş oturmayalım azıcık hareket olsun 😍 son üç hareketi zorlanmadan yapabileni ayakta alkışlayacağım 😄

ben o hareketi sandalyesiz yaparken de zorlaniyorum zaten :KK48:

Haftasonu doğum günüm ama restoran felan çok kalabalık diye erkek kardeşim bana bugün süpriz yaptı yemeğe çıkardı. Nike kutusu da var masada kurdele takmış bende bi mahcup oluyorum ne gerek vardı felan diyorum. Kutuyu bi açtın içinden sucuk çıktı 🙄🙄 işte dananın yapacağı süprizde buraya kadar 🤣🤣
Veracim dogum gunun cok kutlu olsun :KK75::KK74:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE 4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK200::KK200:CUMA HEDEF TABLOMUZ:KK200::KK200:

bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor. :KK55:

İSİMPAZARTESİ TARTISICUMA HEDEFİCEZA
@Sivaskayseri104.3104.0Sevmediği arkadaşına yazacak
@esmeriiim62.461.8?
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 79.479.0500 ip atlama
Arrietty_ Arrietty_ 63.963.550 burpees yapacak
sserendipity sserendipity 75.174.250 squat
@_Vera_68.066.5Elde bulaşık yıkayacak
@Ozlemlerhayallar69.068.510.000 adım fazla atıcak
@nanekekik83.380.5dans ederek ütü yapacak
@Tekrar dene75.274.2Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek
E-brulim E-brulim 71.570.515.000 adım atacak
stitch stitch 68.066.5Oyuncakları ayıklamak
B Beklenen2 69.368.890 dk leslie yapacak
@Canfeb66.365.51000 ip atlayacak
@MorVampirella68.668.0500 mekik çekecek
@Poni Bon79.078.530 dk dance workout
@Periannem70.369.0Ertelediği tel. konuşmasını yapacak
Sismaniye Sismaniye 66.965.01 hafta hiç şeker yok
Hyt-123 Hyt-123 74.073.0Ütü yapacak
@fyzanur56.456.01 saat yürüyüş yapacak

KIZLAR HEDEFLERİMİZİ HATIRLAYALIM...
KİMLER HEDEFİ TUTTURMAYA YAKLAŞTIM DİYOR??
YARIN HEPİMİZ HEDEFLERİ TUTTURURUZ UMARIM

Bu hafta ben kilo alma diyeti yaptim resmen nedense, engelleyemedim kendimi :kızgın:
ben simdiden baslayayim oyuncaklari toplamaya, ptesiye ancak biter :deli:

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

*** @esmeriiim , stitch stitch , @Ozlemlerhayallar , @MorVampirella , @Periannem menulerinizi bekliyorum kizlar...

*** @Canfeb canim 3 gun duzenli menunu yazdigin icin yeniden tablomuza ekledim seni:)

*** Arrietty_ Arrietty_ kaptanim kacamak yapip ceza alan uyelerimiz;

@barga = 100 puan ceza
B Beklenen2 = 100 puan ceza
@esmeriiim = 50 puan ceza
@Ozlemlerhayallar = 50 puan ceza
stitch stitch = 50 puan ceza

@Tekrar dene = 50 puan ceza
Ozgecim, beni cikar istersen tablodan canim, cok yogundum gelemedim, ustune diyeti de sabote edecek herseyi yaptim bu hafta :olamaz:
ben yine vakit buldugumda menulerimi paylasirim ama seni hic yormayayim
cezalarimi yaptim bu arada :) 30 degil 50 mekik cektim

Editorumuz tarafindan hazirlanan yarisma bireysel listesini asagidaki linke tiklayarak gorebilirsiniz kizlar :)
5. sirada yer alip ,takimimizin adini ilk 10'a sokan arkadasimiz sserendipity sserendipity ' de ayrica tebrik ediyorum.:KK200:

NOT: Bu liste sadece esas listedeki arkadaslarimizi kapsiyor, liste disinda kilo veren arkadaslarimiz bu listede malesef yoklar.

sserendipity sserendipity supersin, tebrikler :KK9:

Haftasonu doğum günüm ama restoran felan çok kalabalık diye erkek kardeşim bana bugün süpriz yaptı yemeğe çıkardı. Nike kutusu da var masada kurdele takmış bende bi mahcup oluyorum ne gerek vardı felan diyorum. Kutuyu bi açtın içinden sucuk çıktı 🙄🙄 işte dananın yapacağı süprizde buraya kadar 🤣🤣
hahahha ayy ne kadar kotu bi supriz ya :27:
dogum gunun kutlu olsun canim

Anliyorum bekliyemedigini. Olsun canim tum gün ac gezmissin. Afiyet olsun ❤️

Harikasin 👍

👍

Pertin cikti iyice :KK70: deli kiz super sporlar ve menu

👍❤️

Hadi itiraf et. Vera cok cabaladi diye hafif gecireyim dedin :KK70:

Afiyet olsun
Az olmus ama oluyor arada boyle

Afiyet olsun. Temizlik de spor kadar yoruyor insani

Tavada nasil oluyor? Ilk defa duydum :)