❤HOSCA KAL CANIM 4. TAKIM❤
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, aslinda benden duyun istemistim ama saat farkindan ancak bu saatte takima girebilince, sizler onceden duymus oldunuz.

Bugun takimimizi
Arrietty_
kaptanima devrettim.Uzun zamandir 3. cocugum gibi olan takimimizin kaptanligina,uzulerek daha fazla devam edemeyecegim.

Bunun sebebi iki oglumunda ozel ilgiye ihtiyaci olan,ozel durumlari olan cocuklar olmasi ve benim onlarla yeterince ilgilenemiyor olmam..

Vedalar hep zordur, hele ki bir seyle gonul baginiz varsa, o seye karsiliksiz, yurekten emek verdiyseniz daha da zor oluyor..Ama mutluyum ki yolu 4.takimdan gecen herkes hayatima cok tatli, cok guzel dokundular

..Umarim bende sizlerin hayatina guzel bir sekilde,hic incitmeden dokunmusumdur.
Arrietty_
kaptanima bana destek olup kaptanligi kabul ettigi icin tesekkur ederim

..Kendisinin ne kadar insancil, adaletli,caliskan oldugunu bildigimden gozum hic arkada degil

..
@_Vera_ ve
Birgaripanne
kaptanlarima da her turlu yardimlari ve yol arkadasliklari icin yurekten tesekkur ederim..

Ben yine sizlerin halini,hatrini sormaya gelecegim, sohbete gelecegim,benim icin hepinizin yeri ayri.Hep mezun olup, izne ayrilip sizler yuvadan ucup gidiyordunuz, bugun jubilemi yapip ben yuvadan ucayim dedim..

Hepinizi kucakliyor, her sey icin tesekkur ediyor ve kocaman sevgilerimi yolluyorum citir arkadaslarim...

❤