Kullanıcı Adı; ruhumunfreski
Meslek; öğrenciyim
Yaş; 22
Bekarım ve Antep'te yaşıyorum
172 cm 96-97 kg arası biriyim
İlk hedefim 80 sonraki hedefim 65 inşallah

Aslında kilo alma hikayem var mı bilmiyorum

küçüklükten beri hep yaşıtlarıma göre iri biriydim lise döneminde 25-30 kg civarı verdim daha sonra tekrar 90 lara çıktım. Üniversiteye başlamam ve yurda yerleşmemle beraber 110 kiloyu gördüm daha sonra diyet yapmadan yeme düzeni ile 10 kg kadar zayıfladım 1 sene gibi bir sürede. 100.5 ile Mayıs ayında diyete başladım 94.5 oldum kısa bir zamanda baya bir süre de öyle gitti ama gel gör ki yine üstüme karantine buhranı çökmesi ile 2-3 kg aldım şimdi tekrar ipleri elime alma zamanı diye düşünüyorum ama sanırım yanında yürüyeceğim ve bana sorumluluk verecek insanlara ihtiyacım var

diyet yapmak spor yapmak bunlar zor süreçler ve yıldırıcı olabiliyor ama seni anlayan insanların olması süreci kolaylaştırır diye düşündüm ve aklıma kadınlar kulübü geldi

Neden zayıflamak istediğimi yazsam her obez gibi roman olur galiba

İnsanların aşagılayıcı bakışları o kadar rahatsız edici ki sokakta yürürken asla bir şey yiyemiyorum çünkü o bakışlar hala yiyor musun sorusunu yöneltiyor bana.. İnsanların tavırları ve sosyal hayatımda karşılaştığım zorluklar yanı sıra ben sağlıksızım

yakında mezun olacağım iş bulacağım belki ama iki adım atınca nefes nefese kalıyorum üstelik ailemde ırsi şeker hastalığı var ve bu durum beni potansiyel şeker hastası yapıyor. Yazın terlemekten 50 yaşında annemden babamdan daha çabuk yorulmaktan sıkıldım ve buna bir dur demek istiyorum artık