• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İşlerinde kolaylıklar dilerim :KK200: umarım bu hafta çok çok aktif olacağın bir hafta olur:KK76::KK76:

takılma bende de var 67 68 beni salmıyor bir türlü ama eksi eksidir tebrik ederim.

ooo süper eksi :KK200::KK200:

teşekkür ederim canım:KK200:

ayy benim gözümden kaçmış demekki afedersin ama takıma gelmenin eksisi hemen yanmışız muhteşem vallahi tebrik ederim :KK200::KK200:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah tebrik ederim kankim

harika tebrik ederim :KK200::KK200:

ah leslie canım leslie herkes leslie ve adımdan yana galiba

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aslında kural gereği bu hafta da yapman lazım bu kuralları kadınlar kulübü belirlediği için esnetemiyoruz.
Geçen hafta:73.0
Bu hafta:72.5
Fark:-500
Yüzde:KK43:73.0-72.5)=0.5
0.5x100=50
50/73=0.68
Gelecek hafta için hedef kilo: ??
yüzde hesabını da örnek olarak yapmış oldum kafanda soru işareti kalmasın canım.Takım ve kurallarla ilgili aklına takılan ne varsa bana sorabilirsin istediğin zaman.

:nazar::nazar::nazar: canım sende yüzde hesabı yapar mısın bu arada eksini de tebrik ederim
Teşekkür ederim Balım 🥰💪

20201030_085555.webp

65.6
65.5
-0.1
%0.15

malesef pek ic acici bi sonucla gelemedim.
pazartesi neredeyse +2 kg idim cabalarim ancak onu silmeye yetti.
bu haftasonu cosmayip haftaya cuma telafi edecegim :KK31:

hepsi senin yüzünden kaptan sözü dinleyemedim :kızgın::kızgın::kızgın: artık kaptanım ne derse o bir daha çıkmam sözünden
Seni ben değil Hyt-123 Hyt-123 kaldırdı hatırlatırım, rahat duramadın yerinde 😄
E-brulim E-brulim şimdi spor tablosunu yapam da birinciliğimi kutla :halay::halay:
İçim yanar içim kanardaaaa 😭
Eki Görüntüle 2713032
65.6
65.5
-0.1
%0.15

malesef pek ic acici bi sonucla gelemedim.
pazartesi neredeyse +2 kg idim cabalarim ancak onu silmeye yetti.
bu haftasonu cosmayip haftaya cuma telafi edecegim :KK31:
Tebrik ederim canım +2 den eksiye düşmüşsün 👍🏻

Ne kadar sabırlısın öyle kaptanım 😄 ben olsam geldiği an paketinden çıkartıp tartılmıştım 😄 bir analog bir dijital bir analog bir dijital 😄😄😄
Ay kafayi yerim oyle.
Obur sefer 2 kg oynamisti. Ki cok duydugum biseydi bu. Analog ve dijital 2 kg oynar bazen 3 diye. Vallahi o yuzden tirsiyorum. Paket den cikarsam duramam

derdin 100 gram olsun ben seve seve keseceğim cezayı ama :KK62::KK62::KK62: tebrik ederim harika eksi.Kilolar müthiş gidiyor

O eksi gelecek bu hafta olmadı ama haftaya olacak eminim canını sıkma hiç:KK200:

harika bir eksi tebrik ederim.:KK200::KK200:

Enerjin harika :nazar: ilk haftadan aldın gazı gidiyorsunnn:nazar::nazar:

Afiyet olsun kaptanım limonlu zayıflatır ödem attırır diyorlar ama bendeki ödemi diyalizle ancak atarım herhalde bu nedir 2 haftadır ödem ödem :KK200::KK200:
Sabırla bekliyorum 74 lu rakamlari görmek için cnm

Yawrukush Yawrukush kaptanlığı devretmissin kaptancigim .Takımı evin, üyeleri kardeşlerin gibi sahiplendiğin okadar belliki mesajların sicakligindan içtenliginden❤️❤️ Bu yüzden kaptanlığı bıraktın diye üzülmüyorum eminim her fırsatta burda yanımızda olucaksin 😘😘

Ay kafayi yerim oyle.
Obur sefer 2 kg oynamisti. Ki cok duydugum biseydi bu. Analog ve dijital 2 kg oynar bazen 3 diye. Vallahi o yuzden tirsiyorum. Paket den cikarsam duramam
İnşallah fazla bir fark göstermez canım. Eksi gösterse ne güzel olur 😄

Back
X