• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrr
60,7 ile buradayımmm... ne kadar nankör şu kilo kontrolü, aşırıya da kaçmadım ama geçen haftadan 400 gr aldım :kızgın: kilomuzu sabit tutmak için ne yapmalıyız , diyet kadar dikkat etmedim evet ama pastalar börekler tatlılar filan da yemedim, bir iki kek yedim oğlumun doğum gününde o da 400 gr aldırmaz :anne:
özledim buraları :KK23:
Hosgeldin canim. Seni gormek ne guzel. Bizlerde seni ozledik . O 400gr artiyi sen hemencecik verirsin.
Su miktarini bir gozden gecir. Birde yesillik miktarini cogalt belki faydasi Olur. Deneye deneye cozecegz vucudumuzu

Günaydın herkese dün
Sabah(9:40)
2 yumurtadan mantarlı omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
1kase çorba
3 YK bulgur
Salata 2dilim hellimle

Akşam
1 kase çorba
Salata
Fırında sebzeli tavuk

Su:2 lt spor: 15dk Leslie + ütü dans ederken+ mutfak dolabı silme

selam, ben sana başka bir bir bakış açısı daha önereceğim. bilmiyorum çalışıyor musun, eğer çalışıyorsan iş yerinde tatlılar börekler yerine sağlıklı atıştırmalıkla günü kapatabilirsin, meyve grissini filan. eğer evdeysen kendini meşgul edecek başka şeylere yönel, uğraş edin, hem vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın hem de acıktığını hatırlamazsın. yemek vakti kararınca yedikten sonra masadan kalk, tv karşısında hiçbirşey yeme çünkü ne yediğini anlamayıp aşırıya kaçabiliyorsun. bir de diyet piskolojisine girme rahatla sağlıklı besleniyorum diye düşün. Son olarak lütfen ama lütfen kendine ben yemek için yaşayanlardanım cümlesini bir kez daha kurma , önce bu piskolojini değiştir :KK37:

40 km mi bisikletle mi :KK70: ben en son hamilelikten önce bisikletle eymir gölü çevresini 4 tur ile 40 km yapmıştım . 4 saat sürmüştü :KK70: Yolculuk nereye . Müthiş yağ yakarsın :rolleyes:
20km otede minik bir sehre 😁 goz doktoru randevum var. Telefona gore 1 saatimi alir. Zaten giderken yokus asagi, bisikletliler icinde yol var. Ama Eve kac saat de gelirim bilmiyorum. Pisman olmam ve umarim hava benden yana Olur

Bi temizlik yapcam ben sonra oğluş uyuyunca leslie
Benimde temizlik yapmam lazım evi 💩 götürüyor resmen 🤣🤣 1 e kadar ödevimi halletmem lazım sonra temizlik leslieye derman kalırsa 3 mile da leslie. Yürüyüşe çıkamam hava buzzzz

Benimde temizlik yapmam lazım evi 💩 götürüyor resmen 🤣🤣 1 e kadar ödevimi halletmem lazım sonra temizlik leslieye derman kalırsa 3 mile da leslie. Yürüyüşe çıkamam hava buzzzz
Aynenn yürüyüş zor bizim burada buzzz leslie 3 mile varım 😍

Günaydın kızlar
66.5 çıktım + 1.1 :skandal:
3gunde bir kilo vermek istesem veremem almayı nasıl başardım acaba:KK53:
Beni avmnin yemek katına sal yarım saatte 5 kilo almazsam adım vera değil 🤣🤣 ah bu ödüller pazartesimizi hep üzüyor

Beni avmnin yemek katına sal yarım saatte 5 kilo almazsam adım vera değil 🤣🤣 ah bu ödüller pazartesimizi hep üzüyor
Öyle gercekten dün uzun zaman sonra 10000 adım attım bugün onun şerefine eksi bekliyordum halbuki :confused: kismet cumaya artik:KK48:

Öyle gercekten dün uzun zaman sonra 10000 adım attım bugün onun şerefine eksi bekliyordum halbuki :confused: kismet cumaya artik:KK48:
ya hep öyle oluyor o kadar spor yaptım kesin 3kg 750 gram çıkıcam artık tartıda eridim bittim diyorum hoberey +500 ekliyor. :kızgın::kızgın::kızgın: Canan Karatay hocamıza sesleniyorum yardım et bizeeee :dondurma::dondurma:
Sadece sebze mi kanki mesela peynir filan yokmu yoğurt
sebze ağırlıklı beslenicem yoğurt süt yok ama yemeğin içinde azıcık kıyma felan olunca yerim o kadar da vegan değiliz yani :dua: peyniri de sevmem zaten pek yemicem ama peynirsiz asla dersen sen ye 1 porsiyon ay 1 porsiyon peynir ne kadar ki bilemedim şimdi yani azıcık ye :kızgın:

ya hep öyle oluyor o kadar spor yaptım kesin 3kg 750 gram çıkıcam artık tartıda eridim bittim diyorum hoberey +500 ekliyor. :kızgın::kızgın::kızgın: Canan Karatay hocamıza sesleniyorum yardım et bizeeee :dondurma::dondurma:

sebze ağırlıklı beslenicem yoğurt süt yok ama yemeğin içinde azıcık kıyma felan olunca yerim o kadar da vegan değiliz yani :dua: peyniri de sevmem zaten pek yemicem ama peynirsiz asla dersen sen ye 1 porsiyon ay 1 porsiyon peynir ne kadar ki bilemedim şimdi yani azıcık ye :kızgın:
Tamamdır ama peynirle yoğurt yemeden duramammm 😆😆

Merhaba kızlar gününüz nasıl geçiyor? Neler yapıyorsunuz? Biz bahçemize geldik dedemi görmeye. Dedem de patates felan almış kızartırız diye. Ama su gibi patatesler. Ödül öğünüm geçtiği için ben yemem yanına tavuk yapalım bari ben onu yiyim dedim. İrademi tebrik ediyorum. Sizin de ödül öğünleriniz bitti dimi? Yarın kontrol tartımız var.
Ödüller yapıldı haftaya tam motive devam ediyoruz değil mi ??:KK200::KK200:

canım leslienin 1 dksı 7 puan 1 mile 15 dk. 100 adım 5 puan:dondurma::dondurma:

pideyi ödül saymadım çünkü öğle ve sabah öğünü birleşmiş sporda var.:KK200:

çok güzel bir gün :KK200: :KK200:

ahahah hala aramakkkk bende mi öyle bi ceza versem kendime sevilmeyen akraba iğne ipliğe çevirecek bizi :halay::halay::halay:

ödülü yazdımmm :KK200: artık ödül yok. Tamamen cuma tartımıza odaklanıyoruz değil mi ? Bekle cuma tartısı biz geliyoruzzzz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Ödül hakkını dolduran bir diyetdaşım daha.Cuma tartısı için tam gaz motiveyiz:KK24::KK24:

hahaha ev işi öldürmez süründürür :KK62::KK62: spordan muaf tuttum seni canım ama ödülünü yaptın artık ödül yok.Yoksa cuma tartısı bizi üzebilir.

mikemmel bir günnn :dondurma::dondurma:

Simit ödülümüzü yaptık. Ödül hakkımız bitti.Cuma tartısı yüzümü güldürecek bence cumaya hazırız :rapci::rapci:

Chloe thing yapıyor aman yarabbi :cool::cool: ya onu yapabilene saygım sonsuz.Artık kıymetlimisss dicem sana.Leslie dedim beni kalbimden vurdun.pek pek severim leslie :KK200::KK200:

Ya tamam al birincilik senin olsun bu adımlar nedir böyle maşallah :cool::nazar::nazar:

Spor yapamadım diyip 14.750 adım atman :olamaz::olamaz: çook güzel gün kaptanım

çok çok güzel bir gün maşallah :nazar::nazar:

kahvaltıda karbonhidrat akşam karbonhidrat bu şekile sağlıklı bir diyet yapamazsın kilo versen bile yağdan veremezsin.Sana tavsiyem fatsecret uygulamasını indirim gün boyunca yediklerini orda takip etmen karbonhidrat ağırlıklı beslendiğini sende göreceksin.

kasların dinlensin bugün ama yarınnn bombayız dimi sözzz müüü :21::KK36::KK36:
Veracigim hem aktiflik hem menulere harika bir hafta olucak 💃💃❤️

Günaydın sevgili takım arkaslarim bildirimi yapip kahvaltiyi hazirliyim sabah oğlan için 6 kalktık kızda uyandı sonra bı saat kadar uyumusuZ oldu bu saat 🙄Uyku saatlerini düzenlemem lazım
Cuma 75.6
Bugün 75.2
Hedefim 74.5

selam, ben sana başka bir bir bakış açısı daha önereceğim. bilmiyorum çalışıyor musun, eğer çalışıyorsan iş yerinde tatlılar börekler yerine sağlıklı atıştırmalıkla günü kapatabilirsin, meyve grissini filan. eğer evdeysen kendini meşgul edecek başka şeylere yönel, uğraş edin, hem vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın hem de acıktığını hatırlamazsın. yemek vakti kararınca yedikten sonra masadan kalk, tv karşısında hiçbirşey yeme çünkü ne yediğini anlamayıp aşırıya kaçabiliyorsun. bir de diyet piskolojisine girme rahatla sağlıklı besleniyorum diye düşün. Son olarak lütfen ama lütfen kendine ben yemek için yaşayanlardanım cümlesini bir kez daha kurma , önce bu piskolojini değiştir :KK37:

40 km mi bisikletle mi :KK70: ben en son hamilelikten önce bisikletle eymir gölü çevresini 4 tur ile 40 km yapmıştım . 4 saat sürmüştü :KK70: Yolculuk nereye . Müthiş yağ yakarsın
Çok özür dilerim argom için ama ben biraz yumurta yumurta ağza dayananınca harekete geçenlerdenim galiba 😅 okulda bile hep finallerde kalırım butlerde gecemi gündüzüme katıp geçerim 😅 (çalışmıyorum öğrenciyim hala bu arada) adına sağlıklı yaşam diyerek başladığım her hareketim hüsranla sonuçlandı çünkü bir açığını buluyorum 😂 ya işte bir ısırık çikolatadan nolacak sonuçta yediğin miktar önemli diye alınan bir ısırık ikinci ısırığı beraberinde getiriyor 🤦 TV karşısında bir şey yeme alışkanlığım pek yok 💞

Senle aynı durumdayız kendimi gördüm resmen msjlarında canım bende kendimi bildim bileli hep kilolu biriydim ve artık tak dedi seneye yaza istediğimi giymek istiyorum inşallah 💕💕 bence birlikte yapabiliriz bunu inanıyorum artık önceden yapar bıkar bırakırdım ilk defa 4 aydır diyetteyim 20 ye yakın kilo verdim devamı da gelecek inşallah
Yaa inşallah bana umut verdi bu ❤️ ben her zaman zayıflamanın bir zamanı olduğuna inanan biriyim çünkü kafa olarak ona hazır olmak gerekiyor bu defa kendimi daha bir azimli görüyorum ki bunda 4. Takımın üstümde hissettiğim sorumluluğuda etkili 💞 umarım benimde zamanım gelmiştir ❤️

Yaa inşallah bana umut verdi bu ❤️ ben her zaman zayıflamanın bir zamanı olduğuna inanan biriyim çünkü kafa olarak ona hazır olmak gerekiyor bu defa kendimi daha bir azimli görüyorum ki bunda 4. Takımın üstümde hissettiğim sorumluluğuda etkili 💞 umarım benimde zamanım gelmiştir ❤️
Böyle düşünüyosan çoktan gelmiş seninde zayıflama zamanın ve iraden canım bu sefer olacak inanıyorum ben kendime sende inan 😍😍

Back
X