- 29 Ekim 2020
- 63
- 173
- 43
Tabiki olabilir neden olmasınSana anlaşılabildiğini hissettirmek beni çok mutlu etti canımhislerini o kadar iyi anlıyorum ki... Ama hepimiz aynı gemideyiz inan bana. İstersen yarın menülerini ve sporlarını birlikte gözden geçirip alışma sürecini nasıl daha güzel yönetebiliriz bakalım. Ne dersin?
Şimdi 2 haşlanmış yumurta ve avuç içi kadar ekmek yiyeceğim birazdan
Öğle yemeğini es geçiriyorum çünkü zaten kahvaltı geç yaptığım için gerek kalmıyor
Akşam yemeğinde sulu yemeğin posasından 4 kaşık+2 dilim ekmek veya 4-6 kaşık makarna+1 kase yoğurt veya 2 bardak ayran et içinde ölçüler ve değişim tabloları var ama ana fikir bu normalde yoğurdu çok severim geçen hafta aldıkları yoğurdu sevmediğim birinden almışlar tiksindim yemeye
Normalde sabah öğle arası 1 öğle akşam arası 1 akşamdan sonra 2 porsiyon meyve yeme hakkım var 1 porsiyonda örneğin 1 küçük elma 1 küçük portakal yarım muz gibi değişimleri var
Ben sabah akşam arası meyve yemiyorum genelde yersem akşam yiyorum o da bazen çok acıkıyorum ondan acıkmazsam onu da yemiyorum biraz aralıklı orucu benimsemeye çalışıyorum da
Ha bu arada günde min 2 lt su ve yatmadan 2 saat önce bir şey yemek yasak
Durum bu